با سلام این کار دقیقا از سمت یهودی ها و شیطان پرستان الالخصوص ملکه انگلیس که خود را رهبر جهان میداند (به همین دلیل است که همواره میگویند خورشید در انگلیس هیچ وقت غرب نمیکند )همواره به دنبال این بودند که ان طور که میخواهند زمین را مدیریت کنند و خودشان در طبقات بالای قرار دهند و مردم عادی مانند من و شما و غیره را در آخرین طبقه یعنی مانند (خیلی پوزش میخام )گوسفند هدایت کنند
بعد از این که در سال ۲۰۰۷ تصمیم بر این شد که به صورت علنی تبلیغ کنند خیلی از کار ها را انجام دادند (ساخت برجی در مکه که در صورت تکمیل ،مکه را در تاریکی سایه خود قرار میدهد )یا مثلا ساخت bar مانند خانه خدا روبروی ساختمان apple و همچنین استفاده از کلمات الله ،محمد در زیر کفش ها .
حال ان ها میخواهند که با استعاره از اتمام دنیا در ۲۱ دسامبر ۱۲ (دقت کنید دو عدد ۱ و ۲ را جابجا کردند )دوران حکومت خود را شروع کنند .حال با استفاده از شبکه های اجتمائی و ... میخواهند این باور را به شما در عرف به شما بخورانند .
حال وظیفه ما چیست ؟
من به عنوان یه بنده سر پا تقصیر تنها نصیحتی که دارم این هست که به اهل بیت و قرآن پناه بیارید (البته این حرف خودم را پس از ۱ سال تحقیق مداوم و مشورت با دکتر رائفی پور میزنم که ایشون هم در این زمینه تحقیق میکردند .
هر کس در این زمینه سوال داشت همین جا بپرسه
به عکس دقت کنید جایگاه ما ان پایین است
pyramid_of_power.jpg