حالا پست میدیم ناراحت میشید قسمت تیکت که کار نمیکنه فعلا هم سرور قطعه باید واقعا مشکل خاصی داشته باشید
حالا پست میدیم ناراحت میشید قسمت تیکت که کار نمیکنه فعلا هم سرور قطعه باید واقعا مشکل خاصی داشته باشید
ظاهرا کاربر hamedhp هم خود یوزر coloserver یا همان رویال نتورک یا همان khazarnet یا همان کاربری که در چند صفحه پیش از خودشون تشکر کرده یا همان davoodbigham یا همان ...! بازم بگیم؟
جناب صادقی(البته fake میباشد این نام هم) لطفا مدارکی که تیکت شما 3روز بدون جواب مانده بود را ارائه کنید چون در غیر این صورت به دلیل اتهام های بی پایه و اساس با شما برخورد سختی خواهد شد!
اگر منظور شما این تاپیک میباشد
http://www.webhostingtalk.ir/f15/65988/index4.html
که ارسال شما 4 هفته پیش میبوده است! یعنی چیزی در حدود سال قبل میلادی! که مثل خزرنت رویال سرور رو هم از خودتون خریدید!
در تاریخ 07/01/2013 16:24 ایمیل خود را به coloserver@yahoo.com تغییر دادید. اما فراموش کردید شماره تماس رو هم تغییر بدهید.
و در مورد نقل و انتقالات هم چیزی به ما اعلام نشده است! و از دید ما آقای سجاد صادقی مسئول این سرور میباشند. اگر میخواهید که سرویس به شما انتقال پیدا کند به آقای سجاد صادقی اعلام کنید اسکن کارت ملی را که به نام "سجاد صادقی" میباشد برای ما ارسال کنند.(حتما این کار را در اولین فرصت انجام دهید)
موفق باشید
ویرایش توسط AlmaHost : January 19th, 2013 در ساعت 05:07
سلام حامد جان
من اسکن کارد آقای صادقی و مهرانفر ( کلو سرور - coloserver ) رو به خاطر قرار داد سرور گرفتم و با توجه به کیفیتی که در بزرگنمایی آن داشت اصلا به نظر جعلی نمیاد - سر ی موضوعی من شک داشتم مثل شما به همین موضوع - اما نتیجه ای که گرفتم این بود که آقای صادقی به دلیل سن کمش ( رویال نتورک ) کم تجربه هست کلا + بیخیال - اگر جایی باید فاکتوری پرداخت کنه یا ایمیلی عوض کنه یا ... کلا بیخیال میشه :دی هی باید یادآوریش کنیم - البته شکر خدا دیگه ایشون مشتری ما نیست - روزی صد هزار مرتبه شکر - زمین خدا رو هم شکر میکنم - پدر ما رو در آورده بود - حتی ی جا حدود 120 دلار هم به ما ضرر زد که آقای مهرانفر میدونه - من قبلا با آقای مهرانفر شرط کرده ام - گفتم اگر ی ساعت به پایان قراردادمون با هم مونده باشه بفهمم آقای صادقی سهمی در این قرارداد داشته یکطرفه فسخ میکنم - این قدر از این آقا متنفرم ! ببینمش خفش میکنم :دی
در کل خواستم بگم تحقیقات قبل از قرارداد نشان داد به خودم که آقای صادقی تنها دوست آقای مهرانفر بود و دیگه هم ارتباطی ندارن -
حامد جان تحلیل خودم میگه که اگر آی پی هاشون رو چک کردی ( اکانت رویال و کلو سرور ) و دیدی یکی هست یا موارد این چنینی میتونم اینو بگم که احتمالا مهرانفر اکانت/اکانت های رویال سرور ( صادقی ) رو در این انجمن هم داشته و داره و سادگی کرده - همونطور که گفتم قبلا کارت ملی هر دوشون رو گرفتم اگر بتونم پیدا کنم تو سیستم میتونم جهت اطمینان ( چون میگی مشتریت هستند و الا به من ارتباطی نداشت ) بدم تا به هر حال شما هخم حق داری مشتریتو بشناسی ( البته آقای مهرانفر پسره بدی نیست خودش میتونه اسکن کارتشو ارائه بده ) ولی فک کنم صادقی رو نتونی گیرش بیاری - بچست دیگه دنبال درس و مشقشه - خود مهرانفر هم دنبالش میگشت و پیگیرش بود اما نه تلفنشو جواب میده صادقی نه خبری ازش هست - خدا کنه به رحمت خدا رفته باشه - ی کشور از این ... جامعه نجات پیدا میکنند ( از خصوصیات ایشان : دروغگویی - بدقولی - بیپ و ... ) رو میتونم خاطر نشان کنم ( مشتریم بوده انداختم بیرون )
پ.ن : آقا من بارها گفتم به شخصه از رد استیشن سه تا سرو فعال شخصی واسه خودم دارم روشون هم فشار هست هیچ مشکلی هم خدا رو شکر نداشتم - مشکلات نرم افزاری و تشخیص اینکه چه مشکلی نرم افزاری هست یا سخت افزاری واقعا متخصصی میخواد
از اینکه 4 تا آدم ... مثل صادقی بخواد بیاد نظری بده ( که فرق پورت رو با پهنای باند تشخیص نمیده ) دلیل نمیشه به سندیت داشتن و درست بودن حرفشون
ماشالله زمان مشکل همه متخصص میشن - به خدا این راهش نیست دوسان گل من -
صحبتم طولانی شد ببخشید. فقط میخواستم بگم کارت ملی هر دو دست من هست و میتونم تضمین بدم که این دو اکانت یک نفر نیستند ) مگر اینکه فوق حرفه ای جعل شده باشه که از سواد هر دو بعیده !
موفق باشید
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
سلام.سرویسهاتون پنل rebuild و reboot هم دارن؟
سرور دارید که به عنوان هاست دانلود استفاده کرد ؟؟
چرا وب سایتتون در دسترس نیست؟
اینطور که از شواهد دامین ir برای بعضی از دوستان باز نمیشه...ولی برای بنده شخصا پینگ میده.. در هر صورت میتونید از دامنه کام کولو وب هاست (کولو سرور) ، تـــنــها یکــ اســــمـ نــیــســتـ
یا مستقیم به صفحه خرید از لیتک زیر اقدام کنید.
ColoServer - سبد خرید
100 درصد تایید میشن یعنی همه چیزشون تکه ایول دارنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)