-
December 18th, 2012, 20:09
عضو انجمن
پاسخ : بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ایرانی از نظر شما
2 تا از شرکت هایی که بنده باهاشون کار کردم و بسیار مناسب بودند رو هم معرفی میکنم.
1 - HugeServer
که خودشون در EQUINIX در لوس آنجلس کولوکیشن دارند. قبلا هم از QuadraNet سرویس می دادند که order جدید روی QuadraNet ظاهرا نمیگیرند.
بزرگترین مزیتها :
100% اطمینان از عدم تحریم.
تیم فنی کاملا مسلط به شبکه و لینوکس که طی تجربه ای که داشتم از بسیاری از دیتاسنترها هم سطح بالاتری دارند. و طی بیش از 1 سال و نیم همکاری که داشتیم( چه به صورت اجاره سرور اختصاصی و چه کولو) واقعا هیچ دغدغه و مشکلی نداشتیم. به نظر خودم safeترین سرویس دهنده از هر لحاظ برای ایرانی ها و همینوطر خارجی ها هستند.
2 - PersianDed:
که توسط آقای رضا فدائی مدیریت میشه و در دیتاسنتر IceColo منچستر به صورت کولوکیشن فعالیت می کنند.
ایشون هم کم و کاستی در کارشون نیست و یکی از سالم ترین و با وجدان ترین انسان هایی هستند که در زمینه هاستینگ فعالیت میکنند. از لحاظ فنی و .. هم اوکی هستند.
AlmaHost هم که جای خود دارند و نیاز به توضیحی توسط بنده ندارند.
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
December 18th, 2012 20:09
# ADS
-
December 18th, 2012, 20:13
عضو انجمن
پاسخ : بهترین دیتا سنتر ها برای مصرف ایرانی از نظر شما

نوشته اصلی توسط
danitfk
leaseweb nl
پورت پایدار - کیفیت بسیار بالای سخت افزار - OffShore - مجاز بودن تورنت
تا جایی که بنده میدونم کشور هلند Offshore نیست !!! 
در مورد تورنت هم هیچ دیتاسنتری تورنت خصوصی مشکلی نداره. تورنت عمومی هم در صورتی که abuse بیاد شکایت میشه.
همیشه گفتم :
شبکه تورنت ذاتا هیچگونه مشکلی نداره. فقط فایل هایی که انتقال داده میشن مسئله ساز هستند. فایلها اگر ناقض قانون کپی رایت باشن و اعلام شکایت بشه باید دیتاسنتر پیگیری کنه. leaseweb هم این قانون مستثنی نیست. جون در هلند همانند کشورهای دیگه قانون کپی رایت برقرار هست.
-