-
December 15th, 2012, 10:42
عضو انجمن
ایجاد فاکتور مشخص به صورت اتوماتیک!!!
با سلام و درود بیکران
بنده برای لایسنس هایی که تهیه میکنم برای کاربرانم مثل CPanel , Litespeed و... از سایتشون وقتی تهیه بشه در هر تاریخی از هر ماه میلادی باشید تا سر اون ماه رو حساب میکنه.
به طول مثلا امروز که 15/12/2012 است خرید بزنم تا 15 روز آینده رو محاسبه میکنه به صورت اتوماتیک در پیش فاکتور لحاظ میکنه و پیش فاکتور برای پرداخت آماده میشه.
حالا منم همین نیاز رو دارم که در محصولات خاص این اتفاق بیوفته. چنین امکانی وجود داره؟ اگر بله چطور؟
متشکرم.
-
-
December 15th, 2012 10:42
# ADS
-
December 15th, 2012, 16:16
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد فاکتور مشخص به صورت اتوماتیک!!!
هیچ دوستی این رو نمیدونه؟
-
-
December 17th, 2012, 14:25
قطعا کار کرن جابه اما نمیدونم چطور ، و یک راهی که هست میتونید برای خرید های اول خودتون دستی تاریخ سر رسید بعدی سرویس مشتری رو به سر ماه میلادی تغییر بدید و در فرم خرید هم ذکر کنید که قانونا اینطوره و کسی 25 ماه میلادی خرید کرد بعد از 5 روز با فاکتور مواجه شد تعجب نکنه.
شمسی ساز WHMC تمامی نسخه ها
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
December 17th, 2012, 15:04
سلام
اکر سسیستمتون whmcs هست باید از پروریت استفاده کنید الا رو سایت ما همین شکل فعال هست
-
-
December 17th, 2012, 17:53

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
اکر سسیستمتون whmcs هست باید از پروریت استفاده کنید الا رو سایت ما همین شکل فعال هست
قطعا سیستمشون whmcs هست که در اینجا سوالشون رو مطرح کرده اند (:
دوست عزیز امکان داره مفصلا توضیحی بدید که باید چیکار کنن ایشون ؟ برای بنده هم جالبه و 1 نکته یاد میگیریم.خیلی خلاصه گفته اید.
تنها يك رئيس وجود دارد. مشتري.او مي تواند هر كسي در شركت،از مديرعامل گرفته تا پائين را اخراج كندتنها با خرج كردن پولش در جايي ديگر
-
-
December 18th, 2012, 09:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cpt.price
قطعا کار کرن جابه اما نمیدونم چطور ، و یک راهی که هست میتونید برای خرید های اول خودتون دستی تاریخ سر رسید بعدی سرویس مشتری رو به سر ماه میلادی تغییر بدید و در فرم خرید هم ذکر کنید که قانونا اینطوره و کسی 25 ماه میلادی خرید کرد بعد از 5 روز با فاکتور مواجه شد تعجب نکنه.
فکر نمیکنم چنین باشه. به هر حال از پاسختون ممنونم. از سایتی که شبیه این بود که سرویس ازش تهیه میکردم پرسیدم و حتی خواستم اگر ماژول هست برام بگه قیمتش چقدره بپردازم و بخرم.
گفتن سیستم مالی یا حسابداریشون whmcs نیست. ولی خیلی کار جالبی است.

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام
با سلام و درود بیکران
بله , با شرکت فراسو هم تماس گرفتم این پروریت رو اعلام کردن, اما نسخه من 4.5.2 است و در این نسخه من حداقل پیداش نکردم.
ممنون خواهم بود که توضیح بدید از کجا میتونم چنین کنم.
-
-
December 19th, 2012, 13:39
بهتره از آخرین آپدیت استفاده کنید
همون بخشی که قیمت محصول میزنید پاینش یه گزینه برای پرو ریت داره
-
-
December 20th, 2012, 10:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
بهتره از آخرین آپدیت استفاده کنید
همون بخشی که قیمت محصول میزنید پاینش یه گزینه برای پرو ریت داره
با سلام و درود بیکران
بله ممنون. باید آپدیت کرد.
در مورد پروریت هم اینطور که از سایت فارسی دبلیو اچ ام سی پرسیدم قبل از این تیکت گفتن روزهای باقی مانده به همراه یک ماه رو میزنه. یعنی از امروز که مثلاً 20/12/2012 است تا پایان ماه که ده روز است + 1ماه آینده. نمیدونم تا چقدر این درست باشه.
در مورد خود سایت رسمی این سیستم هم تیکت زدم و گفتن که همچین چیزی رو نداره سیستمشون بابت درخواستی که من دارم. گفتن توی بخش درخواست ها بنویس و اگر کسی تأیید کنه حتماً اضافه میکنیم.
ممنون از همه دوستان که پاسخ دادن.
-
-
December 20th, 2012, 11:28
همچین امکانیو داره منتهاش باید یکم کلک بزنید ما داریم به همین شکل ازش استفاده میکنیم
خواهش میکنم
-
-
December 24th, 2012, 16:34
دوست عزیز آیا راهی پیدا کردید؟ اگر بله توضیحات کامل بدید ما هم اتفاده کنیم.
-