-
December 13th, 2012, 07:41
پاسخ : نصب آنتی ویروس بر روی سرور IBSng

نوشته اصلی توسط
mr-secret
تا حالا کسی دیده هک بشه ؟ بجز جناب
Tumrusx
با عرض شرمندگی بله هک کردیم 2 میلیون هم جریمه شو دادیم به شرکت
-
تعداد تشکر ها از Tumrusx به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2012 07:41
# ADS
-
December 17th, 2012, 17:26

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
والا من یک باگ می شناسم روش که هک میشه از اون طریق، اینی که میگی نمیدونم همونه یا نه. در کل خواستی اطلاعات رو پ.خ کنید سر فرصت Patch بنویسم براش. در واقع من خودم IBSng رو جویدم...

با زیرو بمش آشنام.
من تازه کار با IBSng رو شروع کردم، یه منبع خوب برای کانفیگ کامل و امن معرفی می کنید؟
مرسی پیشاپیش
-
تعداد تشکر ها از siner666 به دلیل پست مفید
-
December 17th, 2012, 17:53

نوشته اصلی توسط
siner666
من تازه کار با IBSng رو شروع کردم، یه منبع خوب برای کانفیگ کامل و امن معرفی می کنید؟
مرسی پیشاپیش
هیچ چیزی وجود نداره در این زمینه. کانفیگ لینوکس هستش و یکسری امور مربوط به برنامه نویسی.
-
تعداد تشکر ها از≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2012, 11:21

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
هیچ چیزی وجود نداره در این زمینه. کانفیگ لینوکس هستش و یکسری امور مربوط به برنامه نویسی.
شما که بلدید کد و دستورعمل بزارید که همه استفاده کنن
مگر اینکه آدم حریص و خودخواه باشید که بعید میدونم اینجوری باشه
ممنون
-
تعداد تشکر ها از mehdi601f به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2012, 11:44
-
تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
December 29th, 2012, 20:14
عضو انجمن
سلام. من که اصلا نیاز نمیدونم نصب کنید
-
تعداد تشکر ها ازVpsParse به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2012, 10:58
-
تعداد تشکر ها از mehdi601f به دلیل پست مفید
-
December 30th, 2012, 17:25

نوشته اصلی توسط
mehdi601f
از بس تو هر فروم رفتیم دیدم همه میگن بلدیم و بعدش صحبت اشتراگ گذاری میشه جا میزنند و یا درخواست پول میکنن کلافه شدیم، نیت بدی نداشتم ALEX جان

از شما هم نخواستم سورس IBSng رو برامون باز کنید، گفتم اگر نقاط ضعف این سیستم رو میدونید ممنون میشم بگید ما مبتدی ها هم یادبگیریم

یا شروع مسیر رو بگید که با تحقیق برسیم به اصل ماجرا، یه جورایی مسیر رو نشون بدی خودمون سعی میکنیم بریم تا آخرش

معمولا برای نصب IBSng ملت میان Firewall و SELinux رو کلا disable می کنند!! اولین مورد اینه که این دو تا فعال باشند و تنظیم بشوند تا مشکلی برای IBSng و Apache ایجاد نکنند ضمن اینکه سرور رو ایمن نگه دارند. علاوه بر این، این دو مورد تنظیمات مجزا برای ایمنی سرور هم نیاز دارند. از طرف دیگه شما باید خود لینوکس رو ایمن کنید. پس لینوکس و وب سرور نیاز به کانفیگ امنیتی دارند. کافیه عبارت How to secure CentOS و How to secure Apache web server و Linux Hardening و Apache Hardening رو جستجو بفرمایید تا اطلاعات مورد نیاز رو بدست بیاورید.
این نسخه Free هم باگ داره. از طریق apache روی پوشه admin اش پسورد قرار بدهید تا یک لایه امنیتی ثانویه هم اضافه بشه تا کسی به پنل مدیریتی دسترسی پیدا نکنه. همین اواخر هم یک نفر تاپیکی ایجاد کرده بود که آموزش این مورد رو بطور کامل توش نوشته بود.
-
تعداد تشکر ها از≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید
-
January 1st, 2013, 15:23

نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
معمولا برای نصب IBSng ملت میان Firewall و SELinux رو کلا disable می کنند!! اولین مورد اینه که این دو تا فعال باشند و تنظیم بشوند تا مشکلی برای IBSng و Apache ایجاد نکنند ضمن اینکه سرور رو ایمن نگه دارند. علاوه بر این، این دو مورد تنظیمات مجزا برای ایمنی سرور هم نیاز دارند. از طرف دیگه شما باید خود لینوکس رو ایمن کنید. پس لینوکس و وب سرور نیاز به کانفیگ امنیتی دارند. کافیه عبارت How to secure CentOS و How to secure Apache web server و Linux Hardening و Apache Hardening رو جستجو بفرمایید تا اطلاعات مورد نیاز رو بدست بیاورید.
این نسخه Free هم باگ داره. از طریق apache روی پوشه admin اش پسورد قرار بدهید تا یک لایه امنیتی ثانویه هم اضافه بشه تا کسی به پنل مدیریتی دسترسی پیدا نکنه. همین اواخر هم یک نفر تاپیکی ایجاد کرده بود که آموزش این مورد رو بطور کامل توش نوشته بود.
مرسی بابت توضیحاتت.
لطف کن اگر در مورد این موضوع هم اطلاعاتی داری بگو ممنون می شم ....
http://www.webhostingtalk.ir/f14/66450/
مرسی
-
تعداد تشکر ها از siner666 به دلیل پست مفید