با سلام
پیشنهاد میدم از سرویس های ما نیز دیدن فرمایید:
الماس هاستینگ - سبد خرید
برخی از مشترکین ما براتون پ خ شد
با شرط شما نیز مشکلی نداریم...
ارادت![]()
با سلام
پیشنهاد میدم از سرویس های ما نیز دیدن فرمایید:
الماس هاستینگ - سبد خرید
برخی از مشترکین ما براتون پ خ شد
با شرط شما نیز مشکلی نداریم...
ارادت![]()
ویرایش توسط 3245 : December 31st, 2012 در ساعت 01:57
هاست برای وردپرس و شرایط موجود (گارانتی با ذکر دلییل) ... قوانین سایت رو بخونید
پهنای باند ماهانه : نامحدود تمامی امکانات اضافی: نامحدود آپتایم 99.98 % انتقال رایگان سایت قبلی شما هفت روز گارانتی بازگشت پول شما بکارگیری وب سرور بهینه شده: قدرت و امنیت چند برابر قابلیت Raid 10 برای افزایش امینت حفظ اطلاعات پشتیبان گیری روزانه/ هفتگی/ماهانه اتوماتیک هتزنر آلمان | آلمان تحویل آنی و پرداخت آنلاین با کلیه کارتهای عضو شتاب دارای نماد اعتماد الکترونیکی | بیش از دو سال سابقه موفق و رضایتمندی مشتریان
قیمتهای استثنایی ضمن تضمین کیفیت سرویس ها : جزئیات پنل های میزبانی وب لینوکس استاندارد | روز وب.کام | جزئیات هاستهای لینوکس حرفه ای | روز وب.کام
جهت مشاوره و درخواست فقط از طریق سایت روزوب اقدام نمایید(ممکن است درخواست شما در این تاپیک توسط ما دیده نشود)
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
آماده تحویل کمتر از یک ساعت
سرور مجازی ایران (دیتاسنتر تبیان) با کمترین قیمت
Ram 1G - Cpu 2Cores - Ssd 50G - فقط 50هزارتومان
Ram 2G - Cpu 3Cores - Ssd 100G - فقط 70هزارتومان
Ram 3G - Cpu 4Cores - Ssd 150G - فقط 90هزارتومان
ویرایش توسط aligoli : December 31st, 2012 در ساعت 13:27 دلیل: اشتباهی ارسال گردید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
من از رومینا هاست که گرفته بودم ، اصلاً خوشم نیومد. آپتایم 99% که چه عرض کنم ، درصد داون تایم از آپتایم بیشتر بود!!!! حالا هم که سرورشون رو دارن عوض می کنن ، یک هفته هست سایت ما رو هواست. یه دونه بک آپش رو هم بهمون نمی دن خودمون منتقل کنیم. یه غلطی کردم از رومینا هاست گرفتم.
دوستان دوباره آفر بدید!! می خوام سایت رو انتقال بدم. البته هر وقت لطف کردن و بک آپ رو دادن!!
portal.ekhtesasi.com
هاستینگ اختصاصی - پورتال مشتریان
uptime: 99.9
سرعت بالا
قیمت مناسب
پشتیبانی ۲۴ ساعته
هاستینگ اختصاصی ... آپتایم 99.99
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)