خواهش میکنم ...
مشخص هست ، من دلایل واضح مثل اینکه شکایت بشه ازت و.... رو نیاز نیست بگم ! مشکلاتی که خودتو اذیت میکنه
شما وقتی تصمیم میگیری نال شده نصب کنی ، قبل از هر چیز باید یه هاست وارز پیدا کنی
هاست وارز = شرکتی که به قوانین بین المللی اهمیت نمیده !
یعنی اینکه هم میتونه به شکایت مثلاً vbulletin اهمیت نده
هم اینکه سرور شما رو بعد از دریافت پول خاموش کنه !
یا اینکه سرور شما رو ببنده و بگه اینقدر باید پول بدید تا روشن کنم !
یا اینکه سخت افزار بسوزه و عین خیالشون نباشه
و یا اینکه کسی که ازش هاست گرفته بخواد اذیت کنه !
و خیلی یا اینکه های دیگه که همه میدونیم !
که همه اینها باعث میشه هر شب با ترس بخوابی !
و.....
از طرف دیگه ، یکی از بزرگترین مشکلات این هست که اگه برای نسخه X باگ بیاد و شرکت vb نسخه Y رو ارائه کنند ، شما که نمیتونی ارتقاء بدی یا به روز کنی ، باید منتظر نال شدن نسخه Y باشی !
خب همین احتمال هک شدن سایتت یا هر بلای دیگه رو بالا میبره !
و خیلی مشکلات دیگه
در جواب اون دوستی که فرمودند mybb امنیت نداره ، من با احترامی که برای دوستان قائلم باید بگم : لطفاً در مورد سیستم هایی که کار نکردید ، نظر ندید !
نمیگم هیچ باگی نمیده ، ولی اگرم بده توی مدت زمان خیلی کمی نسخه جدید میده !
مثل SMF نیست که یه باگ داشت توی فایل help.php از نسخه 1.2 تا 1.7 اش رو که من استفاده میکردم فیکس نکرده بودند !
یا vbulletin که فکر کنم 1-2 سال پیش ، یه باگ داد کلی از سایت ها+ یکی از بزرگترین سایت های yahoo kill به اسم yahoo-kings.com ( اگه اشتباه نکنم ) باعث نابودی و متلاشی شدن این سایت شد !
اما من که نشنیدم کسی رو از طریق باگ mybb هک کرده باشند !
سایت های پشتیبانی هم :
MyBB - Free PHP and MySQL Forum Software ( سایت اصلی ، فارسی هم پشتیبانی میکنه !!! )
پشتیبانی فارسی MyBB
www.mybbsupport.ir
توی این سایت ها خودم رفتم !
ناگفته نماند کاربر saeedGH توی همین سایت یکی از mybb کاران خیلی حرفه ای هست که کلی پلاگین براش نوشته ! اگه ایشون به این تاپیک سر بزنند خیلی بهتر از من میتونند مقایسه کنند سیستم ها رو !
و بازم تکرار میکنم ، اگه فعلاً براتون مقدور نیست هزینه کنید ، Mybb نصب کنید ، بعد راحت میتونید به vbulletin تبدیل کنید !
مثل phpbb و SMF هم نیست که مشکلی پیش بیاد برای مطالب !