-
December 14th, 2012, 21:11
-
-
December 14th, 2012 21:11
# ADS
-
December 15th, 2012, 00:07
پاسخ : در به در شدم تو رو خدا کمک !
سلام سایت زیر پیشنهاد میشه قبل خرید باهاشون تماس بگیرید تایید شده دوستان هم هست
www.netafraz.com
-
-
December 15th, 2012, 00:14
سلام
بهترین گزینه ، شما باید برای وب سایت از هاست استفاده کنید و برای عکسها از vps یا vds
-
-
December 15th, 2012, 01:18
عضو انجمن
با سلام
اول بگم جای تاپیک که زدید اشتباهه
دوست عزیز شما یه چیز خیلی کوچیک رو دارید بزرگ میکنید
ببنید هر هاست دانلودی الزاما" بدون دیتابیس نیست ولی بسیاری از هاست های دانلود بدون دیتابیس هستند و بنده هم بهتون پیشنهاد میکنم بدون دیتا بیس کار کنید
شما 1 هاست معمولی برای سایتتون میگیرید و سایت رو روش بالا میارید مثلا" ادرس سایتتون هست www.test.com
خوب حالا سایتتون بالا اومده بدون مشکل حالا برای اپلود عکس هاتون یه هاست دانلود میگیرید و از جایی که میخواید هاست دانلود بگیرید بهشون میگید که ادرس هاست دانلودتون Image.test.com باشه
حالا شما روی هاست دانلودتون عکس آپلود میکنید مثلا یه عکس به اسم 1.jpg حالا ادرسی که باید در سایتتون برای نمایش عکس وارد کنید
Image.test.com/1.jpg هستش دیگه لازم نیست هاست دانلود رو به چیزی در هاست معمولیتون وصل کنید یا اینکه عکس رو دوباره در هاست معمولیتون آپلود کنید
-
-
December 15th, 2012, 02:04
اگر میخواین قوی کار کنید در هر صورت به سرور احتیاج دارید که یا عکسها رو بذارید و لینک مستقیم کنید که پورت سرور جوابگوی کاربراتون باشه ویا کلاس سایت و عکس و محتویات رو کلا روی یه سرور ایمن شده قرار میدید و حرفه ای ادامه میدیدن
اگر مشاوره خواستید ای دی من در امضاء هست
-
-
December 15th, 2012, 03:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
barfhost
سلام
بهترین گزینه ، شما باید برای وب سایت از هاست استفاده کنید و برای عکسها از vps یا vds
سلام
من گفته این همکار گرامی را تایید می کنم
شما یک vps بگیرید برای اینک مستفیم عکس ها (وی پی اس ماهیانه 11 هزار تومان میشه حدودا)
یک هاست هم بگیرید برای سایت 1گیگ (اینم ماهیانه اگر حساب کنید ماهی 5 تومان)
جمعش میشه 16 تومان !
سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
-
-
December 15th, 2012, 05:51
عضو جدید
همون کاری که خودت گفتی به نظرم از همه بهتر و معقول تره که یه هاست میزبانی بگیری و سایتو روش بالا بیری و یه هاست دانلودم بگیری که عکساتو روش آپ کنی اینجوری بازدید کننده هات هم مشکلی از نظر دانلود عکس ها ندارن
اینم اضافه کنم که هاست دانلود دیتابیس نداره و نمیشه سایتو روش بالا اورد
گفتی دنبال یه هاستینگ خوب هستی من خودم حدود یک سالو نیمه که دو تا هاست(یکی میزبانی و یکی دیگم هاست دانلود) از میهن وب هاست دارم مشکل خاصی باهاشون نداشتم تا حالا
-
-
December 15th, 2012, 09:17
اگر 20-30 تومان رقم زیادیه براتون بنده پیشنهاد میکنم از مدیا فایر استفاده کنید برای عکسها لینک مستقیم میده
-
-
December 15th, 2012, 14:49
عضو انجمن
یه سرور مجازی با رم256 و هارد بالا بگیر وعکس هات رو روش بزار و لینک مسقیم بده
کمک خواستی در خدمتم
-
-
December 18th, 2012, 01:39
-