صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: در به در شدم تو رو خدا کمک !

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

12 در به در شدم تو رو خدا کمک !

اول سلام و عرض ادب
    آقا دستم به دامنتون کمک کنید ببینیم چیکار باید کنیم الان یه ماهی میشه در به در شدم شانسی اینجارو پیدا کردم

یه سایت دارم مرجع تصاویر فول اچ دی هست اول یه هاست یه گیگ گرفتم گفتم یواش یواش میرم جلو حالا یه گیگ پر شده میبینم هاست کم میارم حدودا 16 17 گیگ عکس هست که باید آپلود کنم و هر روز بیشتر میشه و بخوام هاست معمولی بگیرم پولش خیلی میشه
    یکی گفت VDS یا VPS بگیر که اون هم اصلا به دردم نمیخوره قیمتشم هم بالاس ، یه شرکت هم بهم پیشنهاد داد گفت یه هاست 20 گیگ میدم ماهیانه 30 تومن از همین هاست معمولیا بود بعدا رفتم دیدم شرکتش کلاه برداریه بیخیال شدم و میخواد بکنه تو پاچمون ، یکی بهم یه حرفی زد که واقعا گیج شدم ، هاست دانلود بگیرم ! !!!!! اول اینو عرض کنم که تاحالا هاست دانلود نگرفتم و نمیدونم چی هست فقط یه مقدار کمی ازش اطلاع دارم
    اول یه نکته مهم بگم که سیستم مدیریت محتوای سایتم طوری هست که برای ارسال پست یعنی همون عکس ها فقط نیاز به لینک مستقیم عکس ها دارم ( که البته از تو پنل مدیریت سایت آپلود میکنم و دونه دونه لینک میده بهم ) مثلا www.example.com/example.jpg ، بعد تمامی عکس ها تو یه فولدر تو هاست هستن !
    دوم اینکه من رفتم پرسیدم گفتن که هاست دانلود دیتابیس نداره یعنی فقط جهت دانلود و آپلود استفاده میشه نمیشه روش سیستمی نصب کرد ، حالا من میگفتم میشه یه هاست معمولی مثلا 500 مگ سایت رو آورد روش که بالا بیاد بعد اون فولدر که عکس ها توشه رو وصل کنیم به هاست دانلود ؟ یعنی هر چی عکس میره تو اون فولدر بره تو هاست دانلود دیگه تو هاست نره !!؟
    بعدش تو یه پست خوندم که به گفته بروبکس خودتون هاست دانلود یه دونه دیتابیس داره یعنی اگه بشه با اون یه اپلود سنتر شخصی بسازیم که عکس ها رو هاست دانلود آپ بشن که خیلی خوب میشه ! چون گفتم سایت من فقط به لینک مستقیم عکس ها نیاز داره ! میتونم برم اونجا عکس هارو اپ کنم از اون ور هم تو سایت پست بدم ! اینم لینک پستی که در این مورد هست شاید کمکتون کنه منظورمو بفهمید
    http://www.webhostingtalk.ir/f58/51802/
    لطفا اگه میشه کمک کنید الان یه ماهی میشه سایتم رو هواس و در به در هستم از شانس بدم هم شرکتی که ازش هاست میگرفتم امسال بسته شد ! لطفا یه هاست فروش هم بهم معرفی کنید که واقعا کیفیت و امنیت داشته باشه ممنون میشم !

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : در به در شدم تو رو خدا کمک !

سلام سایت زیر پیشنهاد میشه قبل خرید باهاشون تماس بگیرید تایید شده دوستان هم هست

www.netafraz.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    176
    تشکر تشکر شده 
    509
    تشکر شده در
    286 پست

سلام

بهترین گزینه ، شما باید برای وب سایت از هاست استفاده کنید و برای عکسها از vps یا vds

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

با سلام

اول بگم جای تاپیک که زدید اشتباهه

دوست عزیز شما یه چیز خیلی کوچیک رو دارید بزرگ میکنید

ببنید هر هاست دانلودی الزاما" بدون دیتابیس نیست ولی بسیاری از هاست های دانلود بدون دیتابیس هستند و بنده هم بهتون پیشنهاد میکنم بدون دیتا بیس کار کنید

شما 1 هاست معمولی برای سایتتون میگیرید و سایت رو روش بالا میارید مثلا" ادرس سایتتون هست www.test.com

خوب حالا سایتتون بالا اومده بدون مشکل حالا برای اپلود عکس هاتون یه هاست دانلود میگیرید و از جایی که میخواید هاست دانلود بگیرید بهشون میگید که ادرس هاست دانلودتون Image.test.com باشه

حالا شما روی هاست دانلودتون عکس آپلود میکنید مثلا یه عکس به اسم 1.jpg حالا ادرسی که باید در سایتتون برای نمایش عکس وارد کنید
    Image.test.com/1.jpg هستش دیگه لازم نیست هاست دانلود رو به چیزی در هاست معمولیتون وصل کنید یا اینکه عکس رو دوباره در هاست معمولیتون آپلود کنید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    1,061
    تشکر شده در
    788 پست

اگر میخواین قوی کار کنید در هر صورت به سرور احتیاج دارید که یا عکسها رو بذارید و لینک مستقیم کنید که پورت سرور جوابگوی کاربراتون باشه ویا کلاس سایت و عکس و محتویات رو کلا روی یه سرور ایمن شده قرار میدید و حرفه ای ادامه میدیدن
    اگر مشاوره خواستید ای دی من در امضاء هست

عضو جدید www.denaserver.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    1,245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط barfhost نمایش پست ها
    سلام

بهترین گزینه ، شما باید برای وب سایت از هاست استفاده کنید و برای عکسها از vps یا vds
    سلام
    من گفته این همکار گرامی را تایید می کنم
    شما یک vps بگیرید برای اینک مستفیم عکس ها (وی پی اس ماهیانه 11 هزار تومان میشه حدودا)
    یک هاست هم بگیرید برای سایت 1گیگ (اینم ماهیانه اگر حساب کنید ماهی 5 تومان)
    جمعش میشه 16 تومان !
    سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
    سایت: www.denaserver.com
    Telegram: @hamidebrazi Tel: 0912 18 18 806

عضو جدید armin1376 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    85
    تشکر شده در
    74 پست

همون کاری که خودت گفتی به نظرم از همه بهتر و معقول تره که یه هاست میزبانی بگیری و سایتو روش بالا بیری و یه هاست دانلودم بگیری که عکساتو روش آپ کنی اینجوری بازدید کننده هات هم مشکلی از نظر دانلود عکس ها ندارن

اینم اضافه کنم که هاست دانلود دیتابیس نداره و نمیشه سایتو روش بالا اورد

گفتی دنبال یه هاستینگ خوب هستی من خودم حدود یک سالو نیمه که دو تا هاست(یکی میزبانی و یکی دیگم هاست دانلود) از میهن وب هاست دارم مشکل خاصی باهاشون نداشتم تا حالا

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    181
    تشکر شده در
    88 پست

اگر 20-30 تومان رقم زیادیه براتون بنده پیشنهاد میکنم از مدیا فایر استفاده کنید برای عکسها لینک مستقیم میده

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

یه سرور مجازی با رم256 و هارد بالا بگیر وعکس هات رو روش بزار و لینک مسقیم بده
    کمک خواستی در خدمتم
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سلام دوستان اینترنتم قطع بود شرمنده ، از همگی بابت کمک هایی که کردید تشکر میکنم و ممنونم پست هاتون رو همه رو خوندم کمک بزرگی بود ، در مورد VDS و VPS رفتم تحقیق کردم ولی یه چیزی رو نفهمیدم ، اگه میشه یه کم بیشتر کمک کنید ممنون میشم
    اول اینکه اگه یه VDS یا VPS بگیرم میشه هم عکس هارو روش آور و هم خود سایت رو ؟ یعنی دیگه نیازی به هاست دانلود و هاست معمولی نیست اگر یکی از اینارو بگیرم ؟
    دوم اینکه این VPS یا VDS که میگید من هر جا رفتم دیدم فقط رم و سی پی یو و اچ دی دی و غیر زده بود و جای به عنوان فضا ندیدم که مثلا گفته باشه 15 گیگ 20 گیگ و ... ، از کجا میشه فهمید چقدر فضا داره ؟ منظورم یه چیزی مثل هارد خود کامپیوتر مثلا 80 گیگ ! برای همون 16 گیگ عکسی هست که پرسیدم
    سوم اینکه ، آخره آخرش با مبلغ 30 هزار تومان در ماه حتی هزار تومان هم بیشتر نه ! بهترین چیزی که میتونم بگیرم چیه ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)