-
December 1st, 2012, 13:46
عضو انجمن
هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف
با عرض سلام خدمت مشتریان عزیز
با توجه به اینکه شرکت میزبان98 بزرگترین و قوی ترین ارائه دهنده سرور های هاستینگ در ایران با 3 سال فعالیت و کارنامه درخشان با شرکت میزبان وی پی اس ادقام شد و پس از فروش موفق هاستینگ و هاست دانلود این شرکت توسط ما تصمیم گرفتیم پکیج های جدید تر هاستینگ و هاست دانلود خدمت مشتریان به شرح زیر ارئه بدیم
تمامی سرویس ها داری امنیت بسیار بالا بوده تضمینی ضد هک و داس بک اپ روزانه اپ تایم 100 درصد
دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت
کانفیگ سرور ها به دست یک گروه روسی شده است گروهی که سرور های هاست دی ال را کانفیگ کرده است
لایت اسپید 8 هسته ای سیپیو 12 هسته ای رم 24 گیگ هارد ساس رید 10
Location Server : Germany
Data Center : Hetzner
Cpu : Intel® Core™ i7-980X PEE - 12M Cache , 3.33 GHz
Hard Disk Space : SAS
Guarantee Ram : 24 GIG ECC
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps
Backup : Yes
Control Panel : Cpanel
LiteSpeed Web Server (8-CPU)
قیمت ها ثابت بوده و اصلا گرانتر نخواهد شد به هیچ عنوان
دی ان اس ها برای هاستینگ به شرح زیر می باشند که باید بر روی دامنه های خود که قبلا داشته اید ست کنید
NS1.MIZBAN98.COM
NS2.MIZBAN98.COM
NS3.MIZBAN98.COM
NS4.MIZBAN98.COM
نکته این است که شرکت میزبان98 و شرکت ما میزبانی چندین سایت بزرگ ایرانی را میکنداز جمله
IMG98.NET - SATE98.COM - SAMFONI.COM - UL98.COM - MAJIDKHARATHA.NET
تمامی پکیج های زیر شامل 15 درصد تخفیف فقط برای خرید یک ماهه را دارا میباشند برای ماه اول و از ماه دوم قیمت بدون تخفیف است
کد تخفیف
MIZBAN98
میتوانید برای خرید یک ماهه تخفیف بگیرید و خرید سه ماهه و شش ماهه و یک ساله اتوماتیک تخفیف بر روی قیمت ها داده شده است
این کد تا یک ماه معتبر هستش و هر شخص فقط یک برای برای یک محصول هاستینگ و هاست دانلود میتونه بر روی خرید یک ماهه تخفیف بگیره
برخی از امکانات پکیج های ما
پهنای باند : نامحدود
سایر امکانات : نامحدود
وب سرور : لایت اسپید
کنترل پنل : سی پنل
بک آپ گیری : روزانه
محل سرور : آلمان
پورت اتصال : 1 گیگابایت
آپ تایم : 99.99%
ضمانت : امنیت بالا , مد سکوریتی , فایروال هوشمند , آنتی هک , آنتی Ddos
خدمات : شبانه روزی , پشتیبانی نرم افزاری , نصب ماژول و هک , رفع مشکلات وراهنمایی
نماینگی هاست لینوکس MizbanVps - سبد خرید
برای خرید محصول مورد نظرتون به لینک های بالا مراجعه کنید
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط sat98 : December 1st, 2012 در ساعت 13:53
امضا به دلیل عدم رعایت قوانین امضا توسط مدیریت ویرایش شد.
-
تعداد تشکر ها ازsat98 به دلیل پست مفید
-
December 1st, 2012 13:46
# ADS
-
December 14th, 2012, 23:22
عضو انجمن
پاسخ : هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف

نوشته اصلی توسط
vogonee
دسوتان ایشون تایید میشن ؟

من 2-3 بار سایتم بعد اینکه بازدید به 50000 60000 رسیده ترکیدم

نمیخوام دوباره اینجور بلاها سرم بیاد ، یک هفته تست رو به ما هم میدید ؟

تشکر .
سلام دوست عزیز تضمینی هستش به سایت مراجعه کنید و تیکت بزنید
-
-
December 15th, 2012, 00:54
عضو انجمن
پاسخ : هاستینگ و هاست دانلود با کیفیت و امنیت بالا - فایروال قوی و ضد دی داس ( لایت اسپید - سی پنل ) 15% تخفیف

نوشته اصلی توسط
vogonee
طرح سایتتون کاملا منو یاد تک کلوئد میندازه و این اصلا خوشایند نیست بیچاره کردن مارو 2 بار

خدا خیرتون بدهد که گفتید دقیقا هم ما روی تک کلود بودیم و واقعا اذیت کردن ما را اصلا راضی نبودیم از میزبانی تک کلود اومدیم روی میزبان وی پی اس خداخیرشون بده سرویس خوبی دارند.
از لحاظ امنیت و سرعت و پشتیبانی
-
تعداد تشکر ها ازsadeght به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2012, 11:55
اقا من با اقا محسن موافقم....شمارو امتحان نکردم اما 20 تا هاستینگ رو مثه خودتون امتحان کردم اصلا پشتیبانیشون خوب نیست
همه ناراضین
-
-
December 15th, 2012, 12:35
درود بر شما.
امنیت تا چه قدر تظمین میشه؟
بک آپ گی؟ هر چند وقت یک بار 100% گرفته میشه؟
پهنای باند واقعا نامحدود یا نه 800 گیگ هست میگید نامحدود...
آپتایم 100% ؟ از اول شروع کار تا به امروز + این سرور جدیده که دارید هاست دانلود ارائه میدید چندبار و به چه مدت قطعی داشتید؟
اگر مناسب باشه هم هاست دانلود و هم هاست میزبانی وب رو از شما میگیرم... ، ولی آپتایم و امنیت خیلی مهمه "" امکان هک سایت 100% هست ، 3ماه نشده شروع کردیم 6بار حمله شده اگر امنیت سرور میزبان خوب نبود و تغریبا باگ گیری انجام نمیشد چندبار تا به حال سایت نابود میشد " تظمین برای امنیت هست یا خیر
-
-
December 16th, 2012, 11:41
عضو جدید
سلام
من هاست دانلود و اشتراکی از این سایت نخریدم ولی یه دونه vds ازشون خریدم و از همون روز اول تا الان مثل شتر ازش کار کشیدم ولی همچنان داره به خوبی کار میکنه
مصرف پهنای باند خیلی زیادی هم دارم و به خاطر همین مشکل تا به حال از چندین جا سرور و هاست دانلود گرفتم که چون جوابگو نبودن مجبور شدم به جاهای دیگه برم تا رسیدم به این سایت که تا به حال هیچ مشکلی نداشتم
در ضمن کیفیتش هم عالیه یعنی من تا به حال چندین جا کوچ کردم که هیچ کدوم مثل اینجا نبوده ولی در مورد پشتیبانیش نظری ندارم چون تا به حال مشکلی پیش نیومده که تیکت بزنم اینو باید بقیه نظر بدن
سرعت دانلود از لینکهاش هم حدود 30 مگ بر ثانیه هست در حالی که از سرور قبلیم فقط 1 یا 2 مگ بود
من پیشنهاد میکنم که vds بگیرین چون هم قیمتش ارزونتره هم میتونین از ریموت استفاده کنین(500 گیگ هارد ماهی 50)
ویرایش توسط heshi : December 16th, 2012 در ساعت 11:45
-
تعداد تشکر ها از heshi به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2012, 14:07
سلام میشه بیشتر در مورد امینت هاست توضیح بفرمایئد سایت من خوراکش شل هستش متاسفانه
-
-
December 16th, 2012, 21:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alisorkhposh
اقا من با اقا محسن موافقم....شمارو امتحان نکردم اما 20 تا هاستینگ رو مثه خودتون امتحان کردم اصلا پشتیبانیشون خوب نیست
همه ناراضین
خیلی جالبه اینجا همه از ما راضی هستن سرویس گرفتن شما نخریده از ما ناراضی هستید؟
دوست عزیز مارو با شرکت های فصلی یکی نکنید ما چندین ساله تو این کار هستیم سرویس هامون هم اگر در حد هاست دی ال نباشه کمتر از اون نیست هاست دی ال هم که دیگه همه قبول دارن بهترینه تو هاستینگ
پس خواهشا قبل از حرف زدنتون حرفتون رو مزه مزه کنید
شما عادت کردید ریختید تو این سایت و میخواید شرکت هایی که خیلی خوب هستن رو تخریب کنید
اما اینو بدون ما بیدی نیستیم که با باد های شما بلرزیم به کارتون ادامه بدید
اون هایی که از ما سرویس دارن خودشون میدونند ما کی هستیم و چی هستش
کدوم شرکت تا 5 صبح بهتون پشتیبانی تلفنی میده و میتونید بهشون زنگ بزنید؟
خسته نباشید
-
-
December 16th, 2012, 21:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
wikiphp
درود بر شما.
امنیت تا چه قدر تظمین میشه؟
بک آپ گی؟ هر چند وقت یک بار 100% گرفته میشه؟
پهنای باند واقعا نامحدود یا نه 800 گیگ هست میگید نامحدود...
آپتایم 100% ؟ از اول شروع کار تا به امروز + این سرور جدیده که دارید هاست دانلود ارائه میدید چندبار و به چه مدت قطعی داشتید؟
اگر مناسب باشه هم هاست دانلود و هم هاست میزبانی وب رو از شما میگیرم... ، ولی آپتایم و امنیت خیلی مهمه "" امکان هک سایت 100% هست ، 3ماه نشده شروع کردیم 6بار حمله شده اگر امنیت سرور میزبان خوب نبود و تغریبا باگ گیری انجام نمیشد چندبار تا به حال سایت نابود میشد " تظمین برای امنیت هست یا خیر
سلام
امنیت 100 درصد تضمین میشه فول دی داس هستیم
لایت اسپید 8 هسته ای هستش
بک اپ روزانه داریم
اپتایم 100 درصد
در خدمتتون هستم دوست من
-
-
December 16th, 2012, 21:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-secret
سلام میشه بیشتر در مورد امینت هاست توضیح بفرمایئد سایت من خوراکش شل هستش متاسفانه

ما نرم افزاری داریم به محض اینکه شل رو هاست اپلود بشه درست بعد از 3 ثانیه اتوماتیک پاک میشه
حتی به روز ترین شل ها
مود سکیوریتی با کانفیگ فول که توسط گروه روسی نوشته شده بر روی سرور هستش
فایروال نرم افزاری با کانفیگ دستی داریم
لایت اسپید 8 هسته ای
-
-
December 17th, 2012, 16:06
عضو انجمن
سلام
با توجه به استقبال فراوان دوستان و عدم افت کیفیت سرویس های مشتریان عزیز
شرکت تصمیم گرفت که دیگر به صورت رایگان یک دیتابیس به هاست دانلود داده نشود تا کیفیت سایر سرویس ها افت نکند
از این پس اگر دیتابیس نیاز داشته باشید برای هاست دانلود باید سفارش دهید و شامل هزینه میشود و فقط بر روی هر هاست یک دیتابیس داده میشود
-
تعداد تشکر ها از sat98 به دلیل پست مفید