ملت خیلی خوبه
اما متاسفانه حدود 3 هفته هستش بعضی از پرداخت ها برگشت میخوره به حسابی که ازش فاکتور پرداخت شده !!!
ملت خیلی خوبه
اما متاسفانه حدود 3 هفته هستش بعضی از پرداخت ها برگشت میخوره به حسابی که ازش فاکتور پرداخت شده !!!
الان دو ساله از پارسیان داریم و تا الان مشکل نداشتیم باهشون تصفیه هم اولین روز کاری پس از پرداخت. تا الان فقط 2 بار پیش اومده که دو روز بعد تصفیه کردن که اونم عادیه. بنظرم یکی از بهترین ها و بدون دردسرترین هاست و شما مستقیم با بانک طرف هستین. البته نمی دونم الان به فرد حقیقی میدن یا نه. 2 سال پیش که خیلی راحت میدادن فقط 2 میلیون سفته می گرفتن
پارسان هم نماد میخواد و 2 میلیون سفته
یکی از کاربران سایت شاپکیپر 4 شنبه درخواست داد..نقل قول از ایشون
اول که باید حتما یک حساب داشته باشین که چک میکننپرداخت
اگر از بانک ملت دسته چک داشته باشین اون رو هم چک میکنن
و مدارک سند خونه رو هم باید ارائه بدین
در کل مدارک کی باید ببرین
1- کارت ملی و شناسنامه همراه با کپی از صفه اصلی و روی کارت ملی
2-فتوکپی سند ملکی ( برای من کپی رو گرفت و خود سند رو نگاه نکرد)
مدارکی که خواست همین ها بود ولی خودشون اونجا یه فرم پرینت گرفت و گفت باید پر کنید ( همونی که توی بههست ) که باید اطلعات داخل اون فرم رو داشته باشین که اونجا همه رو پر کنید مثلا ایپی هاستتون
فروش محدود پنل کاربری طلایی + خط اختصاصی 10 رقمی فقط 99.000 تومان ====>> اینجا
آریا ایده دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت
یه سوال:
کارمزد داره درگاه بانک ملت؟
بعد چه مدت واریز میکنه به حساب؟
امروز رفتم شعبه، درخواست دادم...هیچی نخواستند ...فقط فرم رو پر کردم، یه اجاره نامه صوری هم درست کردم هرچه گفتم اینم بفرستید گفتند لازم نیست.
به شعبه استان هم زنگ زدند که گفتند درخواست رو بفرستید با فرم موجود در سایت.
اگه خبری شد اینجا میزارم.
سلام
ملت کارمزدش صفر هست و آنی واریز می کند.جواز کسب هم نمی خواد فقط نماد اعتماد باید داشته باشی که اگه نماد رو از نوع شخصی بگیری اون هم جواز کسب لازم نداره.به نظر من از همین حالا اقدام کن برای گرفتن نماد.چون من تا نماد رو گرفتم خیلی طول کشید
از درگاه پی لاین استفاده کن راحت و بی دردسر مستقیم هم به درگاه بانک وصل میکنه بانک ملت خوبه ولی نماد گرفتنش دردسر داره سراغ زرین پال هم اصلا نرو که پولت را خیلی نگه میداره و کارمزدش در حد فاجعه هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)