خودشون بیان قطعا تایید میکنن!
ما سه تا سرویس از جوان سرور داشتیم که یه ویندوز دو تا لینوکس! روی لینوکس هامون سایت های مهمی بودن با بازدید بالا!1
در ابتدا سرویس فرانسه مون که مثلا 4 گیگ رم داشت رو داشتیم قیمت سرور اختصاصی پرداخت میکردیم و البته جوان سرور هر وقت دوست داشت سرویس رو از دسترس خارج میکرد!بنده هم سرباز بودم تا از پادگان بیام و زنگ بزنم و ... ببینم جریان چیه!!! فقط دوبار که این اتفاق افتاد بخاطر این بود که آقای مسعودی خیال کرده بودم که ما تحت ddos هستیم و ما رو کلا down کرده بودن! جونم براتون بگه با 4 گیگ رم و پورت 100مگی بنده یه فایل 100 مگاابیتی رو wget میکردم 15 دقیقه طول میکشید و مثلا فایل جوملای خام رو که میخواستم روی سرور اکسترکت کنم هم حدودا 10 دقیقه طول میکشید! خلاصه ما یه بعد از ایمیلی که که جوان سرور برای من فرستاد مبنی بر این که یه سرور آلمانی خریدن و 30 نفر بیشتر نمیفرشن و کیفیتش خداشت و این حرفا ما هم سریع دو تا سفارش دادیم یکی ویندوزی بابت ان که بک آپ ها رو روش نگه داریم و یه لینوکسی که یه وب سرور راه انداری کردیم و 3-4 سایت رو منتقل کردیم روش! از اونجایی که سرباز بودم زیاد نمیتونستم پای سرویس ها باشم با آقای مسعودی رقیق شدم و شمارشون رو صاحبان سایت هام دادم که اگه اتفاقی براس سایت ها افتاد در غیاب بنده با خود آقای مسعودی تماس بگیرن...لازم به ذکره که اون موقع اسم سایتی شرکت itjavani.ir بود و هنوز زیر پله جوان سرور مغازه دو دهنده نشده بود و بوی پول هنوز به مشامشون خوش نیومده بود!