-
January 3rd, 2010, 12:07
عضو انجمن
پاسخ : كمك در زمينه انتخاب انجمن ساز

نوشته اصلی توسط
giga
یکی از دوستان بود با ایمپکس انجام داده بود
2تا سایت بزرگ هم تبدیل کرده بود با کلی پست و کاربر
سایتهای ماهواره دات نت و ایران ی وی بی سابق که یکش اون زمانکه تبدیل شد حدود 100 هزا تا عضو داشت یکیش هم اگر اشتباه نکنم حدود 50 هزار تا کاربر داشت
تبدیل کردن رو می دونم چطور هست
ادغام کردن رو هم می دونم چطور هست
منتها یک اسکریپت بود واسه این کار جدا از برنامه امپکس هست
قبلا ها داشتم ولی از دست دادمش و اسمش هم خاطرم نیست که چی بوده
یک برنامه بود که تمام دیتابیس ها رو حالا هر دیتابیس ( تیبل های مشترک ) بر اساس زمان ادغام می کرد
من الان مشکللم سر این هست که اسم برنامه رو یادم نیست و نمی دونم چی بود
از یک سایت آلمانی هم تهیه کرده بودم حدود 2 سال و نیم پیش
حالا از دوستان کسی هست راهنمایی بکنه ؟
-
-
January 3rd, 2010 12:07
# ADS
-
January 3rd, 2010, 12:24
عضو دائم
vb هیچ رقیبی نداره. مطمئن باشین...
وقتی داری 180 دلار میدی بایدم نداشته باشه
اینجا بحث سر اسکریپت های رایگانه
-
-
January 3rd, 2010, 12:58
عضو انجمن
-
-
January 3rd, 2010, 15:17
عضو انجمن
vb برای همیشه
phpbb برای کارهای خرد
smf خوبه ولی به vb نمیرسه !
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
-
-
January 3rd, 2010, 20:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
roka
اتفاقاً بر خلاف نظر برخی دوستان باید خدمتتون عرض کتم phpbb یکی از غیر استاندارد ترین تالار ساز ها هست !
دلیلش رو کسایی که واقعاً با تالار ها به طور حرفه ای کار کردند میدونند !
Phpbb تنها خواصیتی که داره که برخی دوستان روش نظر مثبت میدند ، قالب های شیک و تقریباً زیاد هست و ویرایشگر متنش هست !
در صورتی که قالب هاش رو اکثراً کپی میگیره از بقیه سیستم ها و در مورد ویرایشگر متنش ، یکی از ضعف هاش همین هست !
وقتی شما متنی رو مینویسی ، ویرایشگر متن باید اونو تبدیل به کد بکنه و وارد دیتابیس بکنه !
خب اینجا یه ادیتور حرفه ای یا تقریباً حرفه ای مثل ادیتور vbulletin و mybb یه تغییراتی رو اعمال میکنه و وارد میکنه که در آینده زیاد مشکلی پیش نیاد ( یه سرج بزنید بهتر منظورمو میفهمید )
اما ادیتور phpbb مستقیم وارد میکنه
عملاً واسه همین متنی که من الان نوشتم ، اگر توی انجمن ساز vb یا mybb براث مثال 10 بایت از دیتابیس پر شه ، توی انجمن ساز phpbb بالای 1 کیلوبایت پر میشه
که همین باعث میشه ، اگه یه خورده آمار سایت بالا بره ، از دی داس بد تره !
و خیلی مشکلات فاحش دیگه که با یه سرج کوچیک پیدا میکنید !
از دیگر خوبیاش این هست که با اکثر سیستم ها همخوانی داره
مثلاً شما با نصب nuke ، انجمن ساز phpbb هم به طور اتوماتیک نصب میشه ، یعنی امکان share جداول دیتابیس راحت هست !
در مورد smf هم به شخصه چندین مدت حتی توی انجمن هاش فعالیت میکردم و میتونم خیلی راحت بگم به درد ماها نمیخوره !
فقط برای سایت یه شرکت یا .... که امکانات فوق العاده میخوان و زیاد فعالیت ندارند میخوره
سر جمع چند تا فایل هست ، یه نفر که php بلد باشه میتونه هر بلائی که دلش بخواد سرش بیاره !
اما مشکلش اینجاست که سایت و مدیریت جدا نیست !
یعنی اگه یه مشکل ، حتی کوچیک برای یه قسمت پیش بیاد ، باید بری از توی فایل ها درست کنی !
مثلاً توی مدیریت یه تغییر اعمال میکنی ( مربوط به سایت ) که اشتباه هست ! دیگه نه سایت بالا میاد ، نه مدیریت و نه.... که همین باعث میشه برای افرادی که زیاد وارد نیستند ، باید کلی دنبال یه نفر که وارد هستند بگردند !
اما چیزایی که واقعاً میشه روشون حساب باز کرد!!!
مجانی > mybb
پولی> vbulletin
توی mybb اگه یه مشکلی برای سایت پیش بیاد ، ارور هائی که میده دقیق هست و شما مشکل کار رو بهتر میفهمی !
تغییر قالب توش خیلی راحت هست ! تقریباً از خیلی جهات برای کسانی که یه خورده وارد هستند بهترین گذینه هست ، چون میتونند تالاری کاملاً استاندارد و با امکانات بالا و دقت کاری فوق العاده داشته باشند !
اگر هم قصد هزینه کردن دارید vbulletin گذینه مناسبی هست !
اما اصلاً توی فکر null و ... نباش !
ممنونم مهدي جان ، كامل و قشنگگ توضيح داده بودي و خيلي ممنون كه وقت گذاشتي و جواب رو تايپ كردي ، دستت درد نكنه . فقط در مورد اينكه نال وي بي رو نصب نكنم ممنون ميشم بيشتر توضيح بدي كه چرا ؟ دستت درد نكنه
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

نوشته اصلی توسط
jgvr
تو گوگل یه سرچ بزنین خوبه ها!
ساپورت مای بی بی اینه :
پشتیبانی فارسی mybb
یا این :
Redirect Notice
ولی از من میشنوین mybb امنیت نداره. توسط 3 تا بچه راهنمایی کدهای اولیش نوشته شد. پشتیبانی قوی نداره. قالب زیبا نداره.
کلا کارش تقلید از vb هست.
Vb هیچ رقیبی نداره. مطمئن باشین...
سه تا بچه راهنمايي ؟ مطمئن هستين ؟
البته به نظرم حتي اگه توسط سه تا بچه ابتدايي هم نوشته بشه اما پشتيبانيش خوب باشه خيلي بهتره!!!
در ضمن هميشه نميشه گفت سن و سال دليل ضعف و قدرته !؟
-
-
January 3rd, 2010, 20:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
usefee
ممنونم مهدي جان ، كامل و قشنگگ توضيح داده بودي و خيلي ممنون كه وقت گذاشتي و جواب رو تايپ كردي ، دستت درد نكنه . فقط در مورد اينكه نال وي بي رو نصب نكنم ممنون ميشم بيشتر توضيح بدي كه چرا ؟ دستت درد نكنه
خواهش میکنم ...
مشخص هست ، من دلایل واضح مثل اینکه شکایت بشه ازت و.... رو نیاز نیست بگم ! مشکلاتی که خودتو اذیت میکنه
شما وقتی تصمیم میگیری نال شده نصب کنی ، قبل از هر چیز باید یه هاست وارز پیدا کنی
هاست وارز = شرکتی که به قوانین بین المللی اهمیت نمیده !
یعنی اینکه هم میتونه به شکایت مثلاً vbulletin اهمیت نده
هم اینکه سرور شما رو بعد از دریافت پول خاموش کنه !
یا اینکه سرور شما رو ببنده و بگه اینقدر باید پول بدید تا روشن کنم !
یا اینکه سخت افزار بسوزه و عین خیالشون نباشه
و یا اینکه کسی که ازش هاست گرفته بخواد اذیت کنه !
و خیلی یا اینکه های دیگه که همه میدونیم !
که همه اینها باعث میشه هر شب با ترس بخوابی !
و.....
از طرف دیگه ، یکی از بزرگترین مشکلات این هست که اگه برای نسخه X باگ بیاد و شرکت vb نسخه Y رو ارائه کنند ، شما که نمیتونی ارتقاء بدی یا به روز کنی ، باید منتظر نال شدن نسخه Y باشی !
خب همین احتمال هک شدن سایتت یا هر بلای دیگه رو بالا میبره !
و خیلی مشکلات دیگه
در جواب اون دوستی که فرمودند mybb امنیت نداره ، من با احترامی که برای دوستان قائلم باید بگم : لطفاً در مورد سیستم هایی که کار نکردید ، نظر ندید !
نمیگم هیچ باگی نمیده ، ولی اگرم بده توی مدت زمان خیلی کمی نسخه جدید میده !
مثل SMF نیست که یه باگ داشت توی فایل help.php از نسخه 1.2 تا 1.7 اش رو که من استفاده میکردم فیکس نکرده بودند !
یا vbulletin که فکر کنم 1-2 سال پیش ، یه باگ داد کلی از سایت ها+ یکی از بزرگترین سایت های yahoo kill به اسم yahoo-kings.com ( اگه اشتباه نکنم ) باعث نابودی و متلاشی شدن این سایت شد !
اما من که نشنیدم کسی رو از طریق باگ mybb هک کرده باشند !
سایت های پشتیبانی هم :
MyBB - Free PHP and MySQL Forum Software ( سایت اصلی ، فارسی هم پشتیبانی میکنه !!! )
پشتیبانی فارسی MyBB
www.mybbsupport.ir
توی این سایت ها خودم رفتم !
ناگفته نماند کاربر saeedGH توی همین سایت یکی از mybb کاران خیلی حرفه ای هست که کلی پلاگین براش نوشته ! اگه ایشون به این تاپیک سر بزنند خیلی بهتر از من میتونند مقایسه کنند سیستم ها رو !
و بازم تکرار میکنم ، اگه فعلاً براتون مقدور نیست هزینه کنید ، Mybb نصب کنید ، بعد راحت میتونید به vbulletin تبدیل کنید !
مثل phpbb و SMF هم نیست که مشکلی پیش بیاد برای مطالب !
ویرایش توسط Roka : January 3rd, 2010 در ساعت 20:43
-
تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2010, 20:40

نوشته اصلی توسط
usefee
چرا ميگين mybb و smf افتضاحه . خيليا بودن تو تاپيكاي ديگه كه تعريف كردن!!!
سلام به همه دوستان
هر کی تایید کرد یا ردش کرد فقط دلیل بخوا ازش همین و اگرنه میمونی چیکار کنی کدومش و انتخاب کنی
به نظر من بگرد دنبال انجمن ساز های رایگانی که بشه بعدا تبدیل کرد به وی بی از اول هم این صرف هزینه براش بیخوده . نال شدشم زیاد به درد نمیخوره کسی که نال میکنه همیشه یه راه برا خودش باز میذاره برا دسترسی
گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من
سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی
-
-
January 3rd, 2010, 20:55
عضو انجمن
دوستان این اصلا خوب نیست که کنایه میزنیدها...
هرکس نظر خودش رو داره و براش محترمه...
نظر شما هم برای من محترمه. ولی من با mybb هم کار کردم عزیز. زود به زود براش آپگرید میاد. چون نسخه هاش پایدار نیست و زود به زود توش باگ پیدا میشه... این دلیل منه برای امنیت ضعیفش.
دوستان دلیلی دارن که بگن phpbb امنیتش بده؟ شما دو تا سایت بزرگ با mybb معرفی کن...
میدونید چند تا سایت بزرگ ( حتی فارسی ) با phpbb کار میکنن؟
من 2 سال با phpbb کار کردم و هیچ فشاری هم به سرور وارد نمیکرد و همه اینا الکیه که میگن مثل دی داسه...
به نظر من شما اینطوری به نتیجه نمیرسی... خودت همشو رو لوکال چک کن و تیم های پشتیبانیش رو بسنج هرکدوم مناسب نیازت بود انتخاب کن.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
دوستان این اصلا خوب نیست که کنایه میزنیدها...
هرکس نظر خودش رو داره و براش محترمه...
نظر شما هم برای من محترمه. ولی من با mybb هم کار کردم عزیز. زود به زود براش آپگرید میاد. چون نسخه هاش پایدار نیست و زود به زود توش باگ پیدا میشه... این دلیل منه برای امنیت ضعیفش.
دوستان دلیلی دارن که بگن phpbb امنیتش بده؟ شما دو تا سایت بزرگ با mybb معرفی کن...
میدونید چند تا سایت بزرگ ( حتی فارسی ) با phpbb کار میکنن؟
من 2 سال با phpbb کار کردم و هیچ فشاری هم به سرور وارد نمیکرد و همه اینا الکیه که میگن مثل دی داسه...
به نظر من شما اینطوری به نتیجه نمیرسی... خودت همشو رو لوکال چک کن و تیم های پشتیبانیش رو بسنج هرکدوم مناسب نیازت بود انتخاب کن.
-
تعداد تشکر ها ازjgvr به دلیل پست مفید