نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

موضوع: تجربه كار با javanserver

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه كار با javanserver

نقل قول نوشته اصلی توسط salem نمایش پست ها
    اسمش رو نمیدونم کلا یه زمونی با آقای مسعودی حرفمون شد گفتم میرم تو وب هاستینگ اعلام میکنم اونم گفت برو هر چقدر میتونی تاپیک بزن اگه تاپیکت موند بیا بگو گفت میگم پاک میکنن اونطوری هم شد تاپیک زدیم امروز 2 روز بعدش دیدم نیست حذف شده کلا 80 هزار تومن پول ما رو نمیدادن میگفت باید سرویس بگیری ما هم سرویس نمیخواستیم کلا 80 تومن رو هم خوردن یه آب هم روش
    دوست عزیز شما یا کسی دیگه اگر واقعا مدرکی داشته باشید میتونید ارایه بدین مدیر نمیتونه حذفش کنه اگر مدارک معتبر باشه اگر هم مدرک معتبر نباشه مدیر یا ادمین ببنیه خوب 100% حذف میکنه
    نمیشهه همینطوری ابروی کسی برد و با ابروی مردم بازی کرد

پینوشت : اگر مدرک دارید و باید توی بخش انتقادات پست بزنید باید 100 پست داشته باشید وگرنه امکان ایجاد پست ندارید ولی خوب ادمین محترم هم یک راهی گزاشتن و اون اینهست که شما به یکی از مدیارن مدارک میدین تایید بشه بارتون خودشون پست میزنند اینها را گفتم که دیگه موردی نباشه که بگید اجاره ندادن پست بزنمکه بدونید دلیل اینکه چرا پستتون حذف میشه چی هست

نداشتن مدرک معتبر = حذف تاپیک

داشتن مدرک = ماندگاری تاپیک

اگر اینجروی نباشه هرکی از راه برسه میره پست سر کسی بد میگه مثلا من همینطوری الکی میام میگم فلانی بد هست و پشت سرش حرف میزنم اینطوری که نمیشه
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع