سلام من میخوام یه دامین .com ثبت کنم که در اون کلمهyahoo نیز وجود داره مثلا دامین 123yahoo.com اگه این دامین رو ثبت کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟ آخه شنیدم که شرکت یاهو کپی رایت داره. ممکن هست که شرکت یاهو این دامین رو از چنگ من در بیاره؟مرسی
سلام من میخوام یه دامین .com ثبت کنم که در اون کلمهyahoo نیز وجود داره مثلا دامین 123yahoo.com اگه این دامین رو ثبت کنم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟ آخه شنیدم که شرکت یاهو کپی رایت داره. ممکن هست که شرکت یاهو این دامین رو از چنگ من در بیاره؟مرسی
شاید اگر در ضمینه خود یاهو کار کنید ادعای دامین رو میکنن .
موضوع ترجیحاً غیر مرتبط با یاهو باشه .
نه عزیز همچین چیزی شایعه است.
البته سال پیش یکی از دامنه هایی که کاربر ما صبت کرده بود شامل yahoo بود. از طرف یاهو با ما مکاتبه کردند جهت اخطار. در هر صورت تجربه ای بود.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
دوست عزیز شما وقتی از موضوعی اطلاعی ندارید چرا استارتر رو گمراه میکنید ؟!
این دوست نزدیکمه که چند سال پیش از یاهو بهش زنگ زدن : وب نوشته های نبی کرمعلی زاده - نبی تحت تعقیب شرکت یاهو قرار گرفت !!!
در جریان دامین facebook.ir هم باشید، خود فیس بوک با شکایت هم نتونست دامین رو پس بگیره چون موضوع دامین غیرمرتبط بود و قوانین جهانی برای غیرمرتبط بودن اهمیتی نمیده . البته در نهایت نمیدونم که الان مالکیت دامین چی شد .
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
ممنون از همگی
ممکنه که احتمال 1 درصد وجود داشته باشه که دامینی که توش کلمه یاهو باشه از دست من در بیارن؟
سایتی که میخوام بزنم در مورد جوک،اس ام اس ، سرگرمی هستش
تو یکی از این فروم ها یه کاربری سایت جامعه مجازی داشته و تو دامینش کلمه yahoo وجود داشته!بعد شرکت یاهو بهش ایمیل میزنه که داره از قانون کپی رایت اونا سوء استفاده میکنه!صاحب دامین هم فکر میکنه که این نامه ها اسپم هستند و شرکت یاهو بعد از چند بار اخطار دادن دامین این کاربر رو تصاحب میکنه.
سلام،
احتمال این که بخوان دامین رو ازتون بگیرن هست، اما احتمالش خیلی کمه، اگر نام دامنه جایگزین دارین از یه اسم دیگه استفاده کنید.
همیشه زیبایی خوب نیست، اما خوب بودن همیشه زیباست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)