سلام
من یه سرور دارم با رم 512 لینوکس و کنترل پنل دایرکت ادمین
سمت راست بخش کنترل پنل دائم مسج میاد در خصوص bruteforce and ddos attack
در این مورد سوال کردم گفتن باید سرور کانفیگ بشه،اگه کسی میتونه اینکارو انجام بده لطفاً هزینه رو بفرمایین
سلام
من یه سرور دارم با رم 512 لینوکس و کنترل پنل دایرکت ادمین
سمت راست بخش کنترل پنل دائم مسج میاد در خصوص bruteforce and ddos attack
در این مورد سوال کردم گفتن باید سرور کانفیگ بشه،اگه کسی میتونه اینکارو انجام بده لطفاً هزینه رو بفرمایین
هاستینگی که ازش سرور دارید وظیفه داره واستون کانفیگ کنه عزیز.
نه کانفیگ ابتدایی که در زمان خرید و قبل از تحویل به مشتری رایگان است و هاستینگ باید انجام بده والی بعد از این که تحویل داد کانفیگ با هزینه است من خودم به شاخصه بعد از تحویل با هزینه لانفیگ انجام میدادم حتی در بخش قوانین سایت هم بود
دوستان امکان داره قوانین سایتتتون و مشکلاتونو بزارین واسه بعد؟این تایپیک شد محل دعوای شما
Cgi نصب کنید فکر میکنم حل بشه مشکلتون ولی دقیق در این مورد اطلاع ندارم ولی فکر میکنم این فایروال کمک کنه و یه کانفیگ کامل آپاچی ( البته اگه وب سرورتون آپاچی هست و عوض نکردید! )
با سلام
سیاست کاری هر شرکت جهت ارایه خدمات هاستینگ و مدیریت و کانفیگ کردن VPS ها متفاوت از یکدیگر است . که این موارد را در شرایط استفاده اعلام می دارد و مشتری نیز طبق همان اطلاع رسانی ها می تواند نسیت به خدمات توقع داشته باشد که ممکن است یک شرکت Unmanaged VPS تحویل مشتری دهد و یکی دیگر Managed VPS . پس بهتر است دعوا نکنید.
بنده متوجه نشدم . این پیغامی که در Message Center شما مشاهده می گردد نمایان گر 2 نوع حمله می باشد. آیا می خواهید سرور در مقابل این حملات ایمن باشد ؟
یا میخواهید این پیغام ها دریافت نشود ؟
با تشکر
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)