من 2 سال هست از شاتل استفاده میکنم،قبلاً خیلی عالی بود اما الان واقعاً مزخرف شده.سرعتشو نمیگم،منظورم ترافیک ***یشون هست،من همیشه ماهانه 3 گیگ استفاده داشتم یه چیزی هم اضاف می آوردم اما این دوره 1 ماه و نیم گذشته 12 گیگ استفاده کردم.هی تند تند پیام میاد ترافیک شما تمام شده و دوباره بخرید در حالی که من فقط واسه وبگردی از اینترنت استفاده میکنم و هیچ دانلودی ندارم.چندتا دیگه از دوستا هم این مشکل رو این دوره با شاتل دارن و میگن ظرف 1 هفته 3 گیگ تموم کردن.جالبه رفتم چک کردم 3 روز مسافرت بودم هر روز 150 مگ زده مصرف در حالی که وایرلس هم ندارم که به فرض کسی هک کرده باشه و استفاده کنه.10 بار زنگ زدم به پشتیبانی یکی میگه سوءتفاهمه،یکی میگه حتماً استفاده کردی،... یکیشون نیومد بگه بابا شاید مشکل از ماست که این اتفاق افتاده،بزار بررسی کنیم
واقعاً شاتل مزخرف شده،چون به جز خودم خیلی از دوستایی که از شاتل استفاده میکردن هم صحبت کردم این مشکل رو داشتن و میخوان از اینترنت مخابرات استفاده بکنن. کلاً ایرانی جماعت نمیتونه ثباتشو حفظ کنه.اگه ازش تعریف شد فکر میکنه میتونه هر کاری بکنه و دیگه لازم نیست واسه حفظ موفقیتش کاری بکنه