صفحه 54 از 81 نخستنخست ... 44450515253545556575864 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 819

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

باید اعتراف کنم که سوای سرویسشون
    اخلاق خوبی در پاسخ گویی دارند

عضو انجمن SV24.CO آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب

مستندات یک کاربر! :

بخشید الان من 3 دقیقه هست که توی این صفحه base , extras و ... مونده
    حالا اگه می خواید براتون فیلمشم از هر دو سرور تهیه کنم
    الان که فکر کنم ساعت اوج مصرف سرور هست از همه کند تر هست
    دوست عزیز توی IBSng 3 دقیقه طول می کشه که یوزر توی IBS ثبت کنه
    می تونید امتحان کنید
    یوزر و پسورد
    system
    ...
    خودتون متوجه می شید
    توی خود سیستم هم حدود 1 و نیم ساعت طول کشید تا من کانفیگ کنم
    لطف کنید و مبلغ رو برگشت بدید

کاری هم که گفتن انجام دادیم ها ، وارد IBSng شدیم و کوچکترین کندی مشاهده نشد .
    احتمالا رنج آی پی ما با اینترنت ایشون شدیدا مشکل داره ، واقعا نمیدونم چی باید جواب این کاربر رو بدم تا فکر نکنه ما داریم اذیت میکنیم و یا مشکل رو سرپوش میزاریم براش .
    هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
    Server Pardazan - www.serverpardazan.com

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sv24.co نمایش پست ها
    مستندات یک کاربر! :

بخشید الان من 3 دقیقه هست که توی این صفحه base , extras و ... مونده
    حالا اگه می خواید براتون فیلمشم از هر دو سرور تهیه کنم
    الان که فکر کنم ساعت اوج مصرف سرور هست از همه کند تر هست
    دوست عزیز توی ibsng 3 دقیقه طول می کشه که یوزر توی ibs ثبت کنه
    می تونید امتحان کنید
    یوزر و پسورد
    system
    ...
    خودتون متوجه می شید
    توی خود سیستم هم حدود 1 و نیم ساعت طول کشید تا من کانفیگ کنم
    لطف کنید و مبلغ رو برگشت بدید

کاری هم که گفتن انجام دادیم ها ، وارد ibsng شدیم و کوچکترین کندی مشاهده نشد .
    احتمالا رنج آی پی ما با اینترنت ایشون شدیدا مشکل داره ، واقعا نمیدونم چی باید جواب این کاربر رو بدم تا فکر نکنه ما داریم اذیت میکنیم و یا مشکل رو سرپوش میزاریم براش .
    چه جالب ظاهرا رنج ای پی شما با تمام isp های ایران مشکل داره
    چون از شاتل و پارس انلاین و مخابرات و صبانت چک شده
    همه اش تقریبا همون مشکل رو دارند
    در ضمن رنج ای پی واسه کل سیستم ایران هست نه ای اس بی
    یادش بخیر مبین پارسیان هم همین چیزا رو می گفت !!!

تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hpnn.wm نمایش پست ها
    چه جالب ظاهرا رنج ای پی شما با تمام isp های ایران مشکل داره
    چون از شاتل و پارس انلاین و مخابرات و صبانت چک شده
    همه اش تقریبا همون مشکل رو دارند
    در ضمن رنج ای پی واسه کل سیستم ایران هست نه ای اس بی
    یادش بخیر مبین پارسیان هم همین چیزا رو می گفت !!!
    بنده ترجیح میدم به جای اینکه برای یک وی پی اس و مبلغ ناچیزی که برای اون پرداخت شده در این انجمن با شما سر و کله بزنم به پشتیبانی 300 کاربر دیگه بپردازم و هزینه شما رو بازگشت بدم .
    برای عودت وجه تیکت ارسال بفرمایید .

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

دوست عزیز اگر مستندات می خواید من از 2 سرور در کانادا (از انلاین سرور ) و انگلیس (که از شما دارم )
    فیلم تهیه می کنم تفاوت رو احساس می کنید
    سرور کانادا به گفته خود ایشون شیر شده هست و گفتند که با دروغ نمی تونند مال حرام بخورند
    و سرور انگلیس که به گفته شما تماما منابع اختصاصی هست
    پینگ سرور کانادا واسه من و چند تن از دوستان دیگر از ISP های مختلف 190-230 هست ولی پینگ سرور شما
    230-290 هست که قائدتا نباید این طوری باشه
    مدت زمانی که واسه اپدیت سرور و اصلا کلا واسه نصب IBSng و کانفیگ و .... اون طول کشید حدود 1 ساعت و 30 دقیقه طول کشید
    در سرور کانادا 20 دقیقه طول کشید
    تنها IBSng و کانفیگش نیست Extract و ... هم زیاد طول می کشه همچنین ورود به root
    هم غیر معمول طولانی می شه
    میزان لود سی پی یو از 25-35 هست در سرور شما
    ولی در کانادا 0-5 هست
    بماند که سرور کانادا رم 1 داره و سی پی یو تک هسته ای شیر شده
    ولی سرور شما 2 گیگ رم و 2 هسته سی پی یو که با توجه به سخنان شما اختصاصی می باشد
    اگر کسی خواست هم فیلم (مستندات ) رو بهش می دم و هم مشخصات سرور ها جهت اینکه خودش چک کنه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

من با هاستینگهای زیادی کار کردم
    از کسی که سرور آلمان رو دوبرابر قیمت واقعی داره میفروشه گرفته ، تا بچه ای که 2 تومن پول از باباش گرفته و با یک دامنه شده شرکت هاستینگ و حتی با شرکتی که کلی اسم و رسم داره و 100 مگ رو داره به قیمت 10 گیگ عرف میده

یک سرور هم یک ماه هست از ایشون گرفتم ، نمیگم عالی بوده ، هیچ مشکلی نبوده و .... اما خداییش بخوام قضاوت کنم ایشون منصف و منطقی هستند هر زمان با دلیل فنی باهاشون صحبت کردم تا جایی که ممکن بود کمک کردند و همکاری داشتند برای رضایت من

به عنوان مثال همین امشب بعد از کلی بالا پایین کردن چند وقته و تغییرات در کانفیگ که ایشون و همکارشون زحمتش رو کشیدند مشخص شد که مشکل از ip هست و ایشون بی معطلی خودشون پیشنهاد دادند که سرور خام جدید برای رفع مشکل بهم بدند

من از حسن رفتار و صداقت کاریشون اینجا نهایت تشکر رو دارم چون با هاستینگهای دیگه کار کردم و درک میکنم که چطور یوزر رو به دلایل مختلف میپیچونند و حتی زیر بار مشکلشون نمیرند تفاوت ایشون با بقیه رو درک میکنم

تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GEO نمایش پست ها
    از کسی که سرور آلمان رو دوبرابر قیمت واقعی داره میفروشه گرفته ، تا بچه ای که 2 تومن پول از باباش گرفته و با یک دامنه شده شرکت هاستینگ و حتی با شرکتی که کلی اسم و رسم داره و 100 مگ رو داره به قیمت 10 گیگ عرف میده

یک سرور هم یک ماه هست از ایشون گرفتم ، نمیگم عالی بوده ، هیچ مشکلی نبوده و .... اما خداییش بخوام قضاوت کنم ایشون منصف و منطقی هستند هر زمان با دلیل فنی باهاشون صحبت کردم تا جایی که ممکن بود کمک کردند و همکاری داشتند برای رضایت من

به عنوان مثال همین امشب بعد از کلی بالا پایین کردن چند وقته و تغییرات در کانفیگ که ایشون و همکارشون زحمتش رو کشیدند مشخص شد که مشکل از ip هست و ایشون بی معطلی خودشون پیشنهاد دادند که سرور خام جدید برای رفع مشکل بهم بدند

من از حسن رفتار و صداقت کاریشون اینجا نهایت تشکر رو دارم چون با هاستینگهای دیگه کار کردم و درک میکنم که چطور یوزر رو به دلایل مختلف میپیچونند و حتی زیر بار مشکلشون نمیرند تفاوت ایشون با بقیه رو درک میکنم
    مشکلی با خود ایشون یا پشتیبانیشون ندارم
    چون هنگام تحویل سرور من 3 بار تعویض سیستم عامل رو بدون پرداخت هزینه انجام دادم
    و این خوب بود
    ولی دلیل نمی شه که سرویس دهیشون عالیه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

من از تاریخ این پست منتظر تحویل سرور از طرف ایشون بودم تا اینکه چند روز پیش محقق شده

پینگ نافص ، ترافیک و کانفیگ داغون به شکلی که از هاست تراکر پینگ برای سرور ارسال میشد کل سرور فریز میشد ، عدم ارسال ایمیل
    که با مستنداتی که اراده دادم خود ایشون قبول کردند که آی پی سرور و کانفیگش مشکل داره

برای کانفیگ هم 30 تومن هزینه دریافت کرده بودند و خودشون گفتند که بر میگردونن ، برنگردوندن که هیچ سرور هم تحویل ندادند و چند روز جلوتر از موعد سرویس من ساسپند شد و مجبور شدم بخاطر دوون نشدن سایت در ایام تعطیل دوباره پرداخت داشته باشم

حالا میفرمایند چون هزینه کانفیگ رو به فرد دیگری دادند نمیتونن بیشتر از نصف رو برگشت بدهند !!! خوب به من چه ربطی داره کسی که کانفیگ کرده رو شما انتخاب کردید

گفتند سرور جدید میدن اما کانفیگ نمیکنند (درضورتیکه کانفیگ رایگان روی پکیچشون هست )

سرور رو تحویل دادن و سری اول چون لایسنس دایرکت روی آی پی دیگری بوده دایرکت ناقص نصب شد و ایشون مجدد او اس نصب کردند برای من

سری دوم برای نصب دایرکت این مشکلات رو داشتم مشکل در نصب دایرکت آدمین روی سرور مجازی

که ایشون به تیکتها یا جواب ندادند یا خیلی دیر تا اینکه گفتم "اگر دسترسی بدید خودم او اس رو نصب کنم "
    که با راهنمایی دوستان و پاک کردن و زدن یکسری فایلها به شکل دستی بالاخره دایرکت نصب شد و در حال کانفیگ دایرکت و انتقال فول بکاپ بوده که ..... یهو همه چیز رفت توی کما

ایشون بدون هماهنگی vps رو حذف کردند و یک دسترسی به گفته خودشون vmware برای من ارسال شد که من آشنایی باهاش ندارم

حالا هم قبول نمیکنند مسئولیت کار خودشون رو و میگن یا خودت او اس نصب کن ، یا انتقال بده ( لایسنس دایرکتم روی این آی پی هست و تا یکماه آینده امکان تغییر نداره )

این هم عین جواب تیکت آخر ایشون

با سلام
    اذیتی در کار نیست .
    شما حاضر نیستید 15 تومان برای 1 ماه لایسنس پرداخت کنید از شر کیفیت سرویس های ما و پشتیبانی ما خلاص بشید؟
    حالا دوستان قضاوت کنند شاید حقی از ایشون بر گردن من باشه که خودم نمیدونم و رضایتشون رو به عمل بیارم

تشکر تشکر کرده 
    232
    تشکر تشکر شده 
    640
    تشکر شده در
    368 پست

من از تاریخ این پست منتظر تحویل سرور از طرف ایشون بودم تا اینکه چند روز پیش محقق شده

پینگ نافص ، ترافیک و کانفیگ داغون به شکلی که از هاست تراکر پینگ برای سرور ارسال میشد کل سرور فریز میشد ، عدم ارسال ایمیل
    که با مستنداتی که اراده دادم خود ایشون قبول کردند که آی پی سرور و کانفیگش مشکل داره

برای کانفیگ هم 30 تومن هزینه دریافت کرده بودند و خودشون گفتند که بر میگردونن ، برنگردوندن که هیچ سرور هم تحویل ندادند و چند روز جلوتر از موعد سرویس من ساسپند شد و مجبور شدم بخاطر دوون نشدن سایت در ایام تعطیل دوباره پرداخت داشته باشم

حالا میفرمایند چون هزینه کانفیگ رو به فرد دیگری دادند نمیتونن بیشتر از نصف رو برگشت بدهند !!! خوب به من چه ربطی داره کسی که کانفیگ کرده رو شما انتخاب کردید

گفتند سرور جدید میدن اما کانفیگ نمیکنند (درضورتیکه کانفیگ رایگان روی پکیچشون هست )

سرور رو تحویل دادن و سری اول چون لایسنس دایرکت روی آی پی دیگری بوده دایرکت ناقص نصب شد و ایشون مجدد او اس نصب کردند برای من

سری دوم برای نصب دایرکت این مشکلات رو داشتم مشکل در نصب دایرکت آدمین روی سرور مجازی

که ایشون به تیکتها یا جواب ندادند یا خیلی دیر تا اینکه گفتم "اگر دسترسی بدید خودم او اس رو نصب کنم "
    که با راهنمایی دوستان و پاک کردن و زدن یکسری فایلها به شکل دستی بالاخره دایرکت نصب شد و در حال کانفیگ دایرکت و انتقال فول بکاپ بوده که ..... یهو همه چیز رفت توی کما

ایشون بدون هماهنگی vps رو حذف کردند و یک دسترسی به گفته خودشون vmware برای من ارسال شد که من آشنایی باهاش ندارم

حالا هم قبول نمیکنند مسئولیت کار خودشون رو و میگن یا خودت او اس نصب کن ، یا انتقال بده ( لایسنس دایرکتم روی این آی پی هست و تا یکماه آینده امکان تغییر نداره )

این هم عین جواب تیکت آخر ایشون

حالا دوستان قضاوت کنند شاید حقی از ایشون بر گردن من باشه که خودم نمیدونم و رضایتشون رو به عمل بیارم
    پیشنهاد میکنم کل تیکت ها رو یکجا تهیه کنید و بزارید ، هرچند که برای بنده اهمیتی نداره و کاری که درست هست رو انجام میدم
    این هم که گفتم کل تیکت ها رو بزارید برای اینکه کسانی که میخونن گمراه نشن .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    91 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
    پیشنهاد میکنم کل تیکت ها رو یکجا تهیه کنید و بزارید ، هرچند که برای بنده اهمیتی نداره و کاری که درست هست رو انجام میدم
    این هم که گفتم کل تیکت ها رو بزارید برای اینکه کسانی که میخونن گمراه نشن .
    بله ، باید هم براتون اهمیتی نداشته باشه
    چیزی که گفتم منافاتی با تیکتهای رد و بدل شده داشته ؟

من 1 ماه با سرور شما با اون همه مشکلات صبر نکردم که شما سرور جدید تحویل بدید و اخر ماه بجای تحویل سرور ساسپند شدم ؟
    چه گمراهیی ؟
    حداقل از اون پست اول که نقل قول کردم هر انسان عاقلی بخونه متوجه میشه که آدم بی انصافی نیستم و گرنه همه اینها که اومدند و سرور گرفتند و بخاطر 10-20 پینگ بالا و پایین تاپیک فروش شما رو به زمین و آسمون دوختند و عودت هزینه دادید که صداشون بخوابه ، من هم انگار باید همچین رویه ای رو از روز اول پیش میگرفتم

حالا هم در تیکت آخر به ایشون گفتم که 5 تومن هزینه او اس رو کسر کنند و نصب بشه اینها ارزشی نداره من روز اول گفتم همه چیز به کنار مرد و مردونه خودت کار خودت رو تایید میکنی ؟ جواب چی دادید ؟

صفحه 54 از 81 نخستنخست ... 44450515253545556575864 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)