من هم برای بار اول که از ایشون خرید کردم یعنی اولین همکاریم هست واقعا تک هستن هم در ارایه سرویس هم پشتیبانی
نامبر وان داره مصطفی جان
![]()
من هم برای بار اول که از ایشون خرید کردم یعنی اولین همکاریم هست واقعا تک هستن هم در ارایه سرویس هم پشتیبانی
نامبر وان داره مصطفی جان
![]()
Telegram: Secure_Turk
واقعا هیچ خستگی احساس نمیشه با وجود شما عزیزان .
ممنون از همه![]()
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
من از ایشون یک سرور دارم واقعا علاوه بر کیفیت عالی این سرور میخواستم از ایشون بخاطر پشتیبانی واقعا عالی و رفتار خوب شان تشکر کنم
من هر جارو که سرور میفروشن رو دیدم موقعی که abuse میاد(چه از عمد چه غیر عمد) مشترک را جریمه می کنن ولی ایشون با وجود 3 تا ایبوز باز هم به من لطف کردن و موقعی که به ایشون گفتم از قصد نبوده سرور من رو نبستند و فقط اخطار دادن.جا داره از ایشون و کسانی که واقعا فقط دنبال پول نیستن و کیفیت و پشتیبانی رو در اولویت کار خود میزارن تشکر کنم
شاید زود باشه برای قضاوت، ولی لازمه که نظر خودم را بگم. البته سعی می کنم که زود قضاوت منفی نکنم.
1 - سرعت هارد دیسک نسبتا خوب و قابل قبول است. حدود 24 مگابایت بر ثانیه. البته نمیشه گفت عالی است.
2 - سرعت شبکه قابل قبول است. ولی خیلی خیلی بیشتر از این انتظار داشتم. با سرعت حد اقل چند کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه تا حد اکثر 10 مگابایت بر ثانیه (با دستور wget در لینوکس)
3 - پشتیبانی خوب به نظر میاد. فقط کمی دیر جواب میده. حد اقل 5..6 ساعت فاصله برای پاسخگویی تیکت کمی زیاد است.
با این حال، با توجه به این که قیمت سرور کم هست، به نظر میاد که ارزش خرید رو داره. و کار من رو هم راه می اندازه. البته من فقط چند ساعته که سرور خریدم. ممکنه برای قضاوت کمی زود باشه. بعدا مجددا تجربه ی خودم رو اعلام خواهم کرد.
امیدوارم که نظر من، تاثیر منفی نداشته باشه و باعث بهبود کیفیت بشه.
سلام .. این فروشتون هنوز ادامه داره ؟؟ با همون قیمت پست اول ؟؟؟
کی تحویل میدین ؟؟؟
امضاء بلد نیستم .. انگشت بزنم ؟
کیفیت سرویس دهی و پشتیبانی واقعا عالی مباشد ایشون به صورت 100 درصد تایید میشوند .
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
متاسفانه ظاهرا قیمت های مناسب ما باعث شده برخی افراد سرور رو با اسباب بازی اشتباه بگیرن !
لطفا از این پس فقط اقراد بالای 18 سال از سایت خرید کنند !
با تشکر
چی شده مگه مصطفی جان ؟!؟!؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)