نقل قول نوشته اصلی توسط ≡ ALEX ≡ نمایش پست ها
دوست گرامی، ما نه شما رو دیدیم و نه شما رو می شناسیم. بیان شما، تنها مدرک شناسایی شما نزد ماست. چیزی که بنده از بیان تون در مورد مسئله فهمیدم کمبود اطلاعات اولیه و اون حس گیجی هست که زمانی همه ما داشتیم. خوب حالا پاسخ تون:

هاستی که گرفتید در واقع یک اکانت بر روی سرور اصلی است که امکاناتی را جهت راه اندازی و مدیریت یک یا چند وبسایت به شما ارایه می کند. از موارد ذکر شده در لیست شما تنها می توانید یک اسکریپت (مثلا یک سیستم مدیریت محتوی یا همان cms) را نصب کرده و کار خود را آغاز کنید. امنیت هاست دست شما نیست و دست مدیر سروره ولی میتونید مسائل امنیتی نرم افزار نصب شده را انجام دهید. وبسایت تون رو seo هم میتونید بکنید.

میان قصد تون از یادگیری چیز هایی مثل امنیت و پیکره بندی هاست و ... و هاستی که خریداری کرده اید ارتباطی پیدا نمی کنم. شما چیز های بسیاری از وب می توانید بیاموزید. ولی از هاست تون تنها در جهت راه اندازی یک وبسایت و حتی کسب درآمد از آن (مثل راه اندازی فروشگاه الکترونیکی) می توانید استفاده کنید. و یا برای تمرین seo بر روی آن آزمایشاتی را انجام دهید.

موفق باشید
با تشکر از برنامه خوب و جامع تون .
دقیقا همینطوره . من سرم درم گمه . یعنی تا بحال از این موجودات فضایی مثل هاست و فلان و بهمان نداشتم . پس دلیل اینکه رابطه ای میان مواردی که ذکر شد پیدا نکردید همینه .
بازم تشکر میکنم ، اطلاعات خوبی بود .