-
December 12th, 2012, 19:42
سرویس برای ایمیل
سلام دوستان
من وبسایتی دارم که فعلا حدود 800 کاربر داره
برای این 800 کاربر ، روزی یک ایمیل باید ارسال کنم
چندین بار از جی میل یا سرور مجازی استفاده کردم و اسپم شدم
روشی ، چیزی برای حل این مشکل سراغ ندارید ؟
و اینکه خودم برنامه نویس php هستم. اگه از آدرس ایمیل های مختلف ارسال کنم باز هم سرور اسپم میشه ؟
-
-
December 12th, 2012 19:42
# ADS
-
December 12th, 2012, 19:45
عضو انجمن
پاسخ : سرویس برای ایمیل
درود
بهترین کار تهیه یک وی پی اس و راه اندازی و کانفیگ میل سرور هست تا از طریق اون ایمیل ها رو براحتی ارسال کنید.
-
-
December 13th, 2012, 03:41
ممنون از راهنماییتون
بعد وی پی اس اسپم شناخته نمیشه ؟
برای این کار وی پی اس ویندوز بهتره یا لینوکس ؟
الان سایت روی یک وی پی اس لینوکس میزبانی میشه ، از همون سرور میتونم میل ارسال کنم ؟
-
-
December 13th, 2012, 03:51
سلام.
شما میگید 800 تا کاربر دارید که میخواید برای اونها روزانه یک ایمیل بفرستید.
دلیل اینکه نمی خواید سرور vps شناسایی بشه چی هست دقیقاً ؟
با تشکر.
-
-
December 13th, 2012, 04:04
خوب سایت هایی مثل payline یا سایتی مثل همین webhostingtalk که هر پاسخی به پست داده میشه میل میکنه
چطور اسپم نمیشه ؟
-
-
December 13th, 2012, 04:13

نوشته اصلی توسط
hostspace
خوب سایت هایی مثل payline یا سایتی مثل همین webhostingtalk که هر پاسخی به پست داده میشه میل میکنه
چطور اسپم نمیشه ؟
شما پاسخ بنده رو ندادید، برای چی میخواید ایمیل سرور یا همون vps مشخص نشه ؟!
-
-
December 13th, 2012, 04:20
ممنون از پاسخگوییتون
ببینید ، من تو قوانین خیلی از دیتاسنتر ها خوندم که نوشته ارسال ایمیل به تعداد بالا ، باعث بسته شدن سرویس میشه
من الان یک وی پی اس ویندوز از هتزنر دارم ، می خوام روزانه به کاربرهام ایمیل بدم و ضعیت سایتم رو اعلام کنم ( سایت هاستینگ نیست و اسکریپت اختصاصی هست)
حالا با توجه به قوانینی که دیتاسنتر ها در مورد ایمیل گذاشتن . می خوام ببینم چطور می تونم به یوزرهام روزانه ایمیل ارسال کنم ، بدون اینکه وی پی اس من abuse بشه !
-
-
December 13th, 2012, 04:21
در واقع دنبال روش یا سرویسی هستم که بتونم روزانه به کاربرهام میل بدم
-
-
December 13th, 2012, 04:23

نوشته اصلی توسط
hostspace
ممنون از پاسخگوییتون
ببینید ، من تو قوانین خیلی از دیتاسنتر ها خوندم که نوشته ارسال ایمیل به تعداد بالا ، باعث بسته شدن سرویس میشه
من الان یک وی پی اس ویندوز از هتزنر دارم ، می خوام روزانه به کاربرهام ایمیل بدم و ضعیت سایتم رو اعلام کنم ( سایت هاستینگ نیست و اسکریپت اختصاصی هست)
حالا با توجه به قوانینی که دیتاسنتر ها در مورد ایمیل گذاشتن . می خوام ببینم چطور می تونم به یوزرهام روزانه ایمیل ارسال کنم ، بدون اینکه وی پی اس من abuse بشه !
آیا یوزر هایی که می فرمایید، خودشون عضو سایت شما شدن و خودشون درخواست ارسال ایمیل کردند ؟
آیا راهی برای کاربران هست که اعلام کنند نمی خوان ایمیل دریافت کنند ؟ برای مثال گزینه ای در بخش مدیریت کاربری سایت شما هست که این اختیار رو به کاربر بده ؟
بنده راه حل این مورد رو به صورت ساده میدونم و میتونم بهتون آموزش بدم، ولی قبل از آموزش موارد برای بیشتر شدن مشکلات شبکه های دنیا، باید اطمینان حاصل بشه که کار شما قانونی هست.
با تشکر.
-
-
December 13th, 2012, 04:40
آیا یوزر هایی که می فرمایید، خودشون عضو سایت شما شدن و خودشون درخواست ارسال ایمیل کردند ؟
آیا راهی برای کاربران هست که اعلام کنند نمی خوان ایمیل دریافت کنند ؟ برای مثال گزینه ای در بخش مدیریت کاربری سایت شما هست که این اختیار رو به کاربر بده ؟
بنده راه حل این مورد رو به صورت ساده میدونم و میتونم بهتون آموزش بدم، ولی قبل از آموزش موارد برای بیشتر شدن مشکلات شبکه های دنیا، باید اطمینان حاصل بشه که کار شما قانونی هست.
با تشکر.
خودشون عضو شدن .
اما جایی نیست که اعلام کنن نمیخوان ایمیل دریافت کنن . اما میتونم این گزینه رو اضافه کنم.
-