سلام.
ممنون از پاسخ گویی شما، خوشحال میشم اگر یکم دیگه من رو راهنمایی کنید.
عملاً این SLA شرکت مذکور به این معنی هست که اگر هر مشکلی در شبکه پیش بیاد، 1 روز رایگان به شما اجازه داده میشه که از سرور استفاده کنید و اگر یک با یا چند با در روز مشکلی پیش بیاد، فرقی نخواهد کرد و در نهایت شما 1 روز رایگان خواهید داشت.
این مورد در ماه هم به همین ابعاد خواهد بود و در نهایت در 30 روز ماه، شما میتونید 30 روز رایگان داشته باشید (در صورت بروز مشکل)
خوب، من به عنوان یک مشتری، حق دارم بدونم اگر سرور من که برام *خیلی* مهم هست که به هیچ عنوان از دسترس خارج نشه، باید چه کار کنم اگر مثلاً در یک روز یک تا چند ساعت سرور از دسترس خارج باشه ؟
از نظر من شخصاً که کارم خیلی جدی هست، 1 روز که هیچی، 10 روز هم رایگان به من بدن، جبران اون یک یا چند ساعت downtime نیست!
همینطور یک سری تحقیقات کلی انجام دادم و متوجه شدم که در ساعت خاصی (میانه های روز به وقت آمریکا - portland) دسترسی به بخش پشتیبانی کند هست و به سختی صورت میگیره و همینطور مشکلاتی از قبیل Control Panel محدود و فعال نبودن بعضی از Function ها مثل Bandwidth Graph Viewer و ... در جمله موارد انتقاد شده از این شرکت وجود داره که تاریخ این انتقاد ها هم از 1 ماه کمتر هست (در اواسط ماه December) ؟
در نهایت، به نظر خود شما، این شرکت برای افرادی که کار بسیار مهم (Mission Critical) دارند توصیه میشه ؟
با تشکر.
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
البته این رو هم اضافه کنم که شبکه های این شرکت به حالت Network Redundancy نیست و به صورت Direct Attached Peering از شرکت Cogent سرویس میگیره و البته Network Devices هم که سخت افزار هدایتی شبکه دیتاسنتر هستند به صورت Inhouse نیست !
این مورد از نظر شما حرفه ای هست ؟
با تشکر.