اگه ئِرفون رایگان tdk original بهت بدم چی ؟؟نیومدی دیگه بشر ! قرار امروز بود که بریم دیگه نیومدی! ایشالا الکامپ های بعدیی!)
اگه ئِرفون رایگان tdk original بهت بدم چی ؟؟نیومدی دیگه بشر ! قرار امروز بود که بریم دیگه نیومدی! ایشالا الکامپ های بعدیی!)
من از ساعت 11 تا 12:22 دقیقه جلوی درب مسجد منتظر بودم ولی متاسفانه با کم لطفی دوستان مواجه شدیم. خدا می دونه به واسطه قولی که داده بودم چندتا از کارهای مهم و پروژه های حیاتی رو ول کردم اومدم که بدقول نشم. ولی متاسفانه ....
توی حیطه کاری خودم چند تا سورپرایز برای دوستان داشتیم . اعم از رونمایی از یکی از مشکلات امنیتی یکی از کنترل پنل های معروف (با درجه اهمیت بالا )و مورد استفاده و همچنین نحوه patch کردن موضوع . و همجنین توضیح در مورد symlink Hardening Patch . البته slide آماده کرده بودم براش . ولی با این قضیه ای که اتفاق افتاد دیگه بعید می دونم که Meeting دیگری از wht شرکت کنم.
از تمام دوستانی که تشریف آوردن صمیمانه تشکر می کنم.
شب خوش
ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First
The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir
جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من از 11 تا 12.22 جلوی مسجد بودم.
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
حیر. قرار بود دوستان شماره ها را اعلام کنند که اعلام نکردن با حداقل به من اطلاع رسانی نشد.
سلام
متاسفانه خیلی ها نرسیدند از جمله خود بنده به دلیل حضور در سفر کاری
اما میشود برنامه ای قرار داد در صورتی که دوستان حاضر باشند برای چنین گردهمایی
اگر تمایل داشتید اعلام کنید تا بایک برنامه ریزی مکانی را آماده کنیم برای حضور
موفق وپیروز
یه مهمون Special از ارمنستان هم تشریف اورده بودن
آهاااااااااااااااای کسی که مسئول هماهنگی بودی، چرا پیچوندیشون؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)