-
December 10th, 2012, 13:33
سرور ارزان
من یه سرور مجازی از آنلاین سرور دارم و برای پر@کسی و کارای دیگم استفاده میکنم حالا یه استفاده جدید دارم و میخوام از سرور مجازی برای afk کردن اکانت گیمینگ استفاده کنم .
این قضیه سیستم عامل ویندوز میخواد و رم و cpu زیادی اشغال میکنه اما به صورت کلی پورت خیلی خیلی ضعیف هم باشه اما disconnect نداشته باشه اوکی ه
چون تو آنلاین سرور هزینه رم و cpu اضافه کردن زیاده من اومدم اینجا ببینم کسایی که رم و cpu در اختیارشون هست اما پورتشون ضعیفه یه آفر خیلی مناسب بهم بدن چون در آمد اینکارم خیلی کمه .
hostwz هم نگاه کردم اما خوشم نیومد زیاد .
کل پورتی که استفاده میکنه اینکار چند کیلوبایت هست پس لطفا آفر پورت قوی به من ندید چون پولشم میگیرید رم و cpu برام مهمه از همه مهمتر قیمت. هارد هم 1 گیگ در کل شاید استفاده کنم !
رم حداقل 512 cpu حداقل 3GH
ویرایش توسط light23 : December 10th, 2012 در ساعت 13:52
-
تعداد تشکر ها از light23 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012 13:33
# ADS
-
December 10th, 2012, 14:06
پاسخ : سرور ارزان
آپادانا سرور|هاستینگ لینوکس
yahoo id : vpsvps55
yahoo id : vps.selling
-
تعداد تشکر ها از lived به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:24
سلام
ماهانه 45 هزار تومان از کانادا
پورتم ضعیف نیست با مصرف سی پی یو هم مشکلی نیست
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:29
عضو دائم
با رم 512 و هارد 30 گیگ و پهنای باند 800 گیگ در ماه
ماهانه 18000
-
تعداد تشکر ها از amirizadi به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:29
عضو انجمن
سلام از magicvps.com
MagicVPS - سبد خرید
کیفیت magicvps.com برای همه در این فروم شناخته شده هست از سفارش پشیمون نمیشید.خود من ازشون سرور مجای دارم کیفیتشون عالی هست
ای دی ایشون در همین انجمن magicvps.com هست
نمونه ای از تاپیک های فروش ایشون و تاپیک هایی که از ایشون به خاطر کیفیت سرویس دهیشون تشکر شده :
http://www.webhostingtalk.ir/f41/61801/
http://www.webhostingtalk.ir/f15/33181/
http://www.webhostingtalk.ir/f15/56105/
یا علی
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:35
خوشم میاد کلا نمیخونین ببینین چی گفتم پهنای باند حتی 1 گیگ هم کافیه همه چیز سرور بجز رم و cpu میخوام فدای قیمتش بشه.
-
تعداد تشکر ها از light23 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
light23
من یه سرور مجازی از آنلاین سرور دارم و برای پر@کسی و کارای دیگم استفاده میکنم حالا یه استفاده جدید دارم و میخوام از سرور مجازی برای afk کردن اکانت گیمینگ استفاده کنم .
این قضیه سیستم عامل ویندوز میخواد و رم و cpu زیادی اشغال میکنه اما به صورت کلی پورت خیلی خیلی ضعیف هم باشه اما disconnect نداشته باشه اوکی ه
چون تو آنلاین سرور هزینه رم و cpu اضافه کردن زیاده من اومدم اینجا ببینم کسایی که رم و cpu در اختیارشون هست اما پورتشون ضعیفه یه آفر خیلی مناسب بهم بدن چون در آمد اینکارم خیلی کمه .
hostwz هم نگاه کردم اما خوشم نیومد زیاد .
کل پورتی که استفاده میکنه اینکار چند کیلوبایت هست پس لطفا آفر پورت قوی به من ندید چون پولشم میگیرید رم و cpu برام مهمه از همه مهمتر قیمت. هارد هم 1 گیگ در کل شاید استفاده کنم !
رم حداقل 512 cpu حداقل 3GH
سلام و درورد
اگر مشکلتون فقط رم و سی پی یو هست اطلاع بدهید توی یاهو یا تیکت تا انشا الله بتونیم به یک توافقی برسیم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 20:26
عضو انجمن
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
-
December 11th, 2012, 01:36
عضو انجمن
باسلام. درخدمتم
رم 1گیگ
سی پی یو 3گیگا هرتز
پهنای باند 1ترابایت
آمریکا و انگلیس
ماهیانه 20000 تومان