-
December 10th, 2012, 19:23
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد table در یک دیتابیس
دستشون درد نکنه درست شد
اقا یه سوال دیگه
ببینید فرض کنید یه سیستمی هست که بهش یه داده ای رو می دیم (مثلا پایه تحصیلی یا شماره شناسنامه یه فرد) و اون سیستم اون رو در دیتابیس ذخیره می کنه
حالا می خوایم که توی یه جای دیگه در یه منوی کشویی بازخوانی بکنه (منظور از دیتابیس ) چیکار می تونیم بکنیم
با تشکر از شما
البته یه سوال دیگه هم به زهنم الان رسید
من یه اسکریپتی دانلود کردم و هسته اش به درد بخور هست ولی تا دلتون بخواد باگ داره
یکی از اون با ها هم اینه که وقتی
رو به اخر ادرس سایت اضافه می کنیم مستقیما به قسمت مدیریت می ره بدون اینکه چیزی (یوزر و پسورد رو بخواد)
می خواستم بپرسم چی کار می تونم بکنم که وقتی این کار می کنم یه پیغام مبنی بر "ابتدا وارد شوید" ظاهر بشه؟
با تشکر
-
-
December 10th, 2012 19:23
# ADS
-
December 10th, 2012, 22:29
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد table در یک دیتابیس
ببخشید شما چی رو تغییر دادید ؟
کد:
$resul2 change to $result
ببینید فرض کنید یه سیستمی هست که بهش یه داده ای رو می دیم (مثلا پایه تحصیلی یا شماره شناسنامه یه فرد) و اون سیستم اون رو در دیتابیس ذخیره می کنه
حالا می خوایم که توی یه جای دیگه در یه منوی کشویی بازخوانی بکنه (منظور از دیتابیس ) چیکار می تونیم بکنیم
بسته به نحوه کلاس دیتابیس باید این کوئری درخواست بشه
SELECT * FROM tbl
که البته اگه برای این اسکریپت میخواین باید بگم بی در و پیکره 
البته یه سوال دیگه هم به زهنم الان رسید
من یه اسکریپتی دانلود کردم و هسته اش به درد بخور هست ولی تا دلتون بخواد باگ داره
یکی از اون با ها هم اینه که وقتی
کد PHP:
/?do=admin
رو به اخر ادرس سایت اضافه می کنیم مستقیما به قسمت مدیریت می ره بدون اینکه چیزی (یوزر و پسورد رو بخواد)
می خواستم بپرسم چی کار می تونم بکنم که وقتی این کار می کنم یه پیغام مبنی بر "ابتدا وارد شوید" ظاهر بشه؟
با تشکر
باید بخش لاگین براش طراحی بشه .
چیز ساده ای هم نیست ، باید یه سری ریزه کاری ها رعایت بشه اگه برای این اسکریپت میخواین ، باید بگم 
در یاهو با من در تماس باشید نکاتی هست باید بگم خدمتتون
reza19sh@yahoo
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید