-
December 10th, 2012, 15:18
عضو جدید
چند تا سوال داشتم در مورد نمایندگی هاست .
چنتا سوال دارم که به ترتیب میگم:
1. چجوری باید سایت هایی که از یک جای دیگه هاست گرفتن رو منطقل کنم رو هاستینگ خودم؟
2. پرداخت آنلاین چجوری صورت پذیره یعنی پلاگینش خودش نصبه یا باید چیکار کنم تا اکانت ها با پرداخت آنلاین خود به خود ایجاد بشن؟ و یا تمدید بشن ؟
3. فارسی سازیه پوسته توسط کسی که ریسلر میده انجام میشه یا خیر؟
-
تعداد تشکر ها از gorg nama به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012 15:18
# ADS
-
December 10th, 2012, 15:45
عضو انجمن
پاسخ : چند تا سوال داشتم در مورد نمایندگی هاست .

نوشته اصلی توسط
gorg nama
چنتا سوال دارم که به ترتیب میگم:
1. چجوری باید سایت هایی که از یک جای دیگه هاست گرفتن رو منطقل کنم رو هاستینگ خودم؟
2. پرداخت آنلاین چجوری صورت پذیره یعنی پلاگینش خودش نصبه یا باید چیکار کنم تا اکانت ها با پرداخت آنلاین خود به خود ایجاد بشن؟ و یا تمدید بشن ؟
3. فارسی سازیه پوسته توسط کسی که ریسلر میده انجام میشه یا خیر؟
با سلام
1- باید به ادمین سرور بگید براتون انتقال بدهد
2- اول ماژول های پرداخت انلاین بانکی و واسطه که هم به صورت رایگان و هم با پرداخت هزینه موجود است را تهیه کنید. سپس سیستم مدیریت هاستینگ خود را به کنترل پنل مربوطه متصل نمائید تا اکانتها به صورت خودکار ایجاد بشوند ( البته اگر قابلیت اتصال داشته باشد راهنما هم به صورت وافر موجود هست)
3- فارسی ساز هم خودتان باید نصب کنید.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازkaajhost به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:49
عضو جدید
ممنون به خاطر جواب.
یعنی من هیچ وقت نمیتونم خودم سایت های کاربران رو از یه هاستینگ دیگه به هاستینگ خودم منتقل کنم؟
و اینکه شما پیشنهاد میکنید از کدام ماژول استفاده کنم و اینکه آموزشش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
-
-
December 10th, 2012, 15:50
عضو دائم
1 - بستگی به نوع کنترل پنل قدیم و جدید متفاوت هست
2-باید با بانک ها یا واسطه ها قرار داد ببندین
3-به عهده ی خودتون هست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 15:54
عضو جدید
اگه اکانت زرین پال داشته باشم میتونم یه همچین کاری انجام بدم تا وقتی فرد مورد نظر پول رو واریز میکنه اکانت خود به خود تمدید و یا ایجاد بشه؟
-
-
December 10th, 2012, 16:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gorg nama
ممنون به خاطر جواب.
یعنی من هیچ وقت نمیتونم خودم سایت های کاربران رو از یه هاستینگ دیگه به هاستینگ خودم منتقل کنم؟
و اینکه شما پیشنهاد میکنید از کدام ماژول استفاده کنم و اینکه آموزشش رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
با سلام
البته انتقال بستگی به آن سرویس دهنده ای که ازش ریسلر خریداری می کند دارد. اما تا آنجایی که من اطلاع دارم باید به ادمین سرور بگویید تا انجام دهد.
ماژول هم کاملا سلیقه ای می باشد . البته شرایط دریافت دروازه های پرداخت بانکی بسیار مشکل تر از دروازه های پرداخت واسطه می باشد.
اگر منظور از آموزش ، آموزش استفاده از سیستم مدیریت هاستینگ هست که بسته به سیستمی که انتخاب می کنید در اینترنت و انجمن جستجو کنید مطالب زیادی را خواهید یافت.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از kaajhost به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 16:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gorg nama
اگه اکانت زرین پال داشته باشم میتونم یه همچین کاری انجام بدم تا وقتی فرد مورد نظر پول رو واریز میکنه اکانت خود به خود تمدید و یا ایجاد بشه؟
با سلام
بله امکانش هست باید ماژول زرین پال را از سایتش دریافت کنید روی سیستم مدیریتی نصب کنید و تمام! البته باید سیستم مدیریت خود را همانطور که گفتم به پنل ریسلر خود نیز متصل نمائید
-
تعداد تشکر ها از kaajhost به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 16:12
عضو جدید
ممنون خیلی کمکم کردین دوستان فقط مشکل من این هستش که چجوری زرین پال رو به سیستم whm متصل کنم تا خودکار انجام بده نمایندگی لینوکس هستش
-
-
December 10th, 2012, 16:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gorg nama
ممنون خیلی کمکم کردین دوستان فقط مشکل من این هستش که چجوری زرین پال رو به سیستم whm متصل کنم تا خودکار انجام بده نمایندگی لینوکس هستش
به whm وصل نمیشه کرد باید به whmcs یا چیز های نظیر وصل کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2012, 16:18
عضو انجمن
من فکر کنم منظور شما متصل کردن whmcs به زرین پال هستش
اموزش توی انجمن فراوانه لطفا جستو جو کنید
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
-
تعداد تشکر ها ازparadiseserver به دلیل پست مفید