نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad50 نمایش پست ها
من از ایشون یه هاست لینوکس حرفه ای سفارش دادم که ماهی 7 هزار تومن بود و وقتی از طریق اینترنت بانک ملت هزینشو پرداخت کردم برگشتم دیدم سفارشم پاک شده !!!

. نمیدونم حالا چی بگم به این افراد . فقط میتونم بگم پول مال این دنیاس یکم هم فکر آخرت باشید .
علی یارتون

سلام عزیز اشکان عزیز در همین انجمن هم عضو هستند دنبال 7 هزار تومن بودید ؟

مشکل اینجاست که فکر میکنید اشکان عزیز میگن 7 تومن سودشون 5 تومنه و 2 تومن بابت هاست میره و چون شما گفتید هاست دی ال به شما گفتند 55 تومن که سودشون بشه 53 هزار تومن.

عزیز با فکر آن دنیا بودن هزینه ماهانه سرور و خرج های دیگر در نمیاد وقتیم در نیاد میشه برکناری کار یا بسته شدن سرور که با بسته شدن سرور همین مشتریان 5 تومنی یا کلا مشتریانی که دنبال ارزانی هستند و چونه میزنند میریزند سر آدم و فروشنده را به آن دنیا میفرستند چه بسی کل خاندانشان را از آن دنیا فراخوانی میکنن

بارها به دوستان در انجمن گفتم که اگر فکر آن دنیا هستید وارد کار سرور بشید و خودتان چنین قیمتی بفروشید و کسی نتوانسته.

هاست دی ال سرورهاشون خیلی قدرت مند و کلو بود

کلا شرایطش با بقیه فرق داشت. اشکان عزیز همان میزبان سایت کلو نیستند سرورها کاملا اجاره ای هست و کلی هزینه های دیگه.

نمیدونم چه طور گفتید این حرف ها را ولی خب ... چی بگم.

امیدوارم پیدا کنید میزبان خوب را برای خودتون (همان میزبان سایت فعلا بهترین هستند در سرویس های خارج)

ارادتمند سجادیه
یا حق