سلام و خسته نباشید .
من همیشه وقتی میدیدیم تو فروم ها وقتی کسی یه سوال میپرسه دعوا راه میفته با خودم میگفتم شاید بعضی ها عصبی هستن یا منطقی نیستن که کار به اون جاها میکشه .
ولی امروز خودم متوجه شدم حق دارن.
تو مملکتی که ما داریم زندگی میکنیم تا ببینیم کسی داره پیشرفت میکنه از پاش میگیریم میکشیم پایین ، این واقعاً تاسف بار هست .
امروز من بعد اینکه در این انجمن مشکل خودم رو بسیار واضح بیان کردم یکی از دوستانم گفت نباید میگفتی از "هاست دی ال سرویس داره و بازدیدت زیاده اول" من تعجب کردم بعد دیدم حق داره چون وقتی میبینن انتقال حتمی هست و سایت هم در هاست های اشتراکی جوابگو نخواهد بود . قیمت های پرتابی خودشون رو اعلام میکنن نمیدونم این داداشمون که تو سایت mizbansite.com هست تو این جا عضو هست یا نه ولی من از ایشون یه هاست لینوکس حرفه ای سفارش دادم که ماهی 7 هزار تومن بود و وقتی از طریق اینترنت بانک ملت هزینشو پرداخت کردم برگشتم دیدم سفارشم پاک شده !!!
بعد تیکت دادم بهشون که من وجه این هاست رو بعد سفارش واریز کردم ولی اومدم دیدم سفارشم پاک شده !! به من گفتن که سایت شما پر بازدیده و باید از فلان لینک هاستینگ پر بازدید سفارش بدید بازدید سایت و .. رو اعلام کردم بعد ج دادن ماهی 55 هزار تومن میشه !!
بهشون گفتم قبول لطفا مقدار رم و سی پیو رو اعلام کنید اینا رو فرستادن
چهار عدد سی پی یو
Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz
رم 16 گیگ
که الانم تیکت رو ویرایش کردن رم رو کردن 32 گیگ !!!
چهار عدد سی پی یو
Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz
رم 32 گیگ
بعد وقتی اعتراض کردم اینم شد جوابشون
"بین 900 مشتری شمارو نمیبینیم اصلا اما مقداری ادب خوب هست"
"ما پرسنل داریم
شرکتیم مالیات میدیم
در ضمن میبینید که متاسفانه جمع کردند
حتی یه شماره تلفن هم نداشتند در سایتشون همکار ماست نمیتونیم ازشون بد بگید
استاد ما بودند
اما همین شما ها باعث شدید بنده های خدا ورشکست بشند
در ضمن برای هاست اشتراکی 10000000000 گیگ رم هم ارزشی نداره
برای هاست پورت قوی ، سی پی یو خوب
و هارد پر سرعت نیازه"
. نمیدونم حالا چی بگم به این افراد . فقط میتونم بگم پول مال این دنیاس یکم هم فکر آخرت باشید .
علی یارتون