سفارش
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
سرویس ها قابلیت آپگرید را دارند.
هزینه هر عدد ای پی اضافه 5 هزار تومان
پشتیبانی 24 ساعته از طریق تیکت
بازگشت وجه تا 24 ساعت با داشتن دلیل موجه امکان پذیر میباشد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ سرویس های کانادا برای اینترنت ماهواره ای نیز جواب میدهد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ایدی یاهو: yasnavps@yahoo.com
بردیا پورمهدوی
موفق باشید، بدرود
ویرایش توسط alireza.076 : December 21st, 2012 در ساعت 02:01
من که 72 ساعت صبر کردم تا فردا هم صبر میکنم ببینم چی میشه!
اگه تا فردا ظهر سرویس بنده رو تحویل ندادید مجبورم جور دیگه باهاتون برخورد کنم
نه پول بنده رو پس میدید نه پاسخ درستی میدید؟
به من نشون بدید کجای این تاپیک نوشته که "سرویس ها به صورت پیش فروش هستند" تا من قانع بشم؟
مشکل نیست فردا هم بالای این 3 روز
ولی این رسم مشتری مداری نیست.شما به خودت زحمت ندادی حداق بنده رو قانع کنی .!! و حتی پستهای بنده رو کامل بخونی و پاسخ بدی.از هر 3 پست یکی رو هم جواب دادی و اونم اصلا ربطی به سوال من نداشت
در هر صورت موفق باشید
منتظرم
تصویر ضمیمه شد
بنده نمیدونم غیر از این چجوری اعلام کنم سرویس به صورت پیش فروش میباشد!
اون تاپیک رو شما 22 ساعت پیش ویرایش کردی و اضافه شده !! در صورتی که من 72 ساعت پیش سفارش دادم و شما در پخ گفتی فرد صبح سرویس شما اماده میشه(اگه نیاز بود بگو تا عکس بزارم برات تا یادت بیاد دوست من
و همچنین در سایتتون همین امروز اضافه شده. دیروز نیود
ضمنا اگه توجه کنید توی سایتتون بنده سرویس 512 امریکا رو سفارش دادم نه کانادا رو!!
مشکلی نیست .تا فردا صبر میکنم تا اماده بشه
ولی برای سری بعدم تجربه شد گول ارزونی رو نخورم و از اهلش خرید کنم.حداقل از یکی خرید کنم که یک پاسخ کامل و درست به بنده بده و به خودش زحمت عذر خواهی رو بده نه اینکه جواب سر بالا بده برای 9000 تومن
موفق باشید
اون تاپیک رو شما 22 ساعت پیش ویرایش کردی و اضافه شده !! در صورتی که من 72 ساعت پیش سفارش دادم و شما در پخ گفتی فرد صبح سرویس شما اماده میشه(اگه نیاز بود بگو تا عکس بزارم برات تا یادت بیاد دوست من
و همچنین در سایتتون همین امروز اضافه شده. دیروز نیود
ضمنا اگه توجه کنید توی سایتتون بنده سرویس 512 امریکا رو سفارش دادم نه کانادا رو!!
مشکلی نیست .تا فردا صبر میکنم تا اماده بشه
ولی برای سری بعدم تجربه شد گول ارزونی رو نخورم و از اهلش خرید کنم.حداقل از یکی خرید کنم که یک پاسخ کامل و درست به بنده بده و به خودش زحمت عذر خواهی رو بده نه اینکه جواب سر بالا بده برای 9000 تومن
موفق باشید
سفارشی از سرویس های آمریکا به دست ما نرسیده است، داخل سایت تیکت بزنید ممکن است مشکل از سیستم باشد (سرویس آمریکا خالی میباشد چند عدد)
موفق باشید
من که 72 ساعت صبر کردم تا فردا هم صبر میکنم ببینم چی میشه!
اگه تا فردا ظهر سرویس بنده رو تحویل ندادید مجبورم جور دیگه باهاتون برخورد کنم
نه پول بنده رو پس میدید نه پاسخ درستی میدید؟
به من نشون بدید کجای این تاپیک نوشته که "سرویس ها به صورت پیش فروش هستند" تا من قانع بشم؟
مشکل نیست فردا هم بالای این 3 روز
ولی این رسم مشتری مداری نیست.شما به خودت زحمت ندادی حداق بنده رو قانع کنی .!! و حتی پستهای بنده رو کامل بخونی و پاسخ بدی.از هر 3 پست یکی رو هم جواب دادی و اونم اصلا ربطی به سوال من نداشت
در هر صورت موفق باشید
منتظرم
منم ار روزی که گرفتم تا دیروز هیچ مشکلی نداشتم جمعا" 8 روز فعال 1 روز غیر فعال به نوبه خود رکوردیست....
هک شدن سرویس شما به سرویس ما ارتباطی ندارد دوست عزیز
تصویری از آپتایم ضمیمه شد
لطفا اسپم نکنید، به شما اخطار دادم 2 بار، دفعه بعد اخطار داده نخواهد شد
موفق باشید
ویرایش توسط alireza.076 : December 9th, 2012 در ساعت 21:52