آموزش خط فرمان لینوکس:
تحت وب: Unix / linux tutorial for beginners
ایبوک برای دانلود: http://www.ee.surrey.ac.uk/teaching/...unixtut.tar.gz

برای تمرین می تونی یه لینوکس ردهاتی مثل centos یا feodra رو با vmware workstation یا virtual box روی ویندوز نصب کنی

این مرحله اول، هر موقع این اوکی شد بیا بفرستم برای مرحله دوم!
با سلام. من می‌تونم تجربه خودم رو در اختیارتون بذارم که چه گونه با سرور و .. آشنا شدم و یاد گرفتم.

۱. اولین کاری که شما باید بکنید، این هست که حتما یک سیستم لینوکس باری خودتون جور کنید، حالا فرقی‌ نداره که سرور باشه چه سیستم شخصی‌. بعدش یکم باید با لینوکس کار کنید، دستورات کامند لاین رو کمی‌ یاد بگیرید.

۲. بعد از یاد گیری این چیزها، یکم باید نترس باشید، و به قول معروف به لینوکس انگول بدید. اگر که قصد نصب سی‌ پانل رو دارید، میتونی‌ همون اول کار سی‌ پانل را با چند کامند کوتاه نصب کنید. و بقیه چیزها رو تحت گرافیک سی‌ پانل انجام بدید و کارتون رو راحت کنید.

۳. در مرحله سوم بعد از نصب نرم افزار‌های مورد نیاز، باید در مورد امنیت سرور اقدام کنید. و کار هارو انجام بدید.

در زیر چند لینک که به نظرم بتون کمکتون کنه برای شما گذشتم.
بد جور تشکر آقائید. . تشکر خالی کم بود.

در ضمن ببشخیدا ولی مثلا این لینوکس رو از کجا جور کنم؟
آخه فکر نکنم اطراف ما کسی داشته باشه
در ضمن یه سوال مگه لینوکس گرافیکی نیست؟
این لینوکسی که شما میفرمائید چیه که همش کد هست؟
لینک دانلودی چیزی بدید ممنون میشم

---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

آموزش خط فرمان لینوکس:
تحت وب: Unix / linux tutorial for beginners
ایبوک برای دانلود: http://www.ee.surrey.ac.uk/teaching/...unixtut.tar.gz

برای تمرین می تونی یه لینوکس ردهاتی مثل centos یا feodra رو با vmware workstation یا virtual box روی ویندوز نصب کنی

این مرحله اول، هر موقع این اوکی شد بیا بفرستم برای مرحله دوم!
با سلام. من می‌تونم تجربه خودم رو در اختیارتون بذارم که چه گونه با سرور و .. آشنا شدم و یاد گرفتم.

۱. اولین کاری که شما باید بکنید، این هست که حتما یک سیستم لینوکس باری خودتون جور کنید، حالا فرقی‌ نداره که سرور باشه چه سیستم شخصی‌. بعدش یکم باید با لینوکس کار کنید، دستورات کامند لاین رو کمی‌ یاد بگیرید.

۲. بعد از یاد گیری این چیزها، یکم باید نترس باشید، و به قول معروف به لینوکس انگول بدید. اگر که قصد نصب سی‌ پانل رو دارید، میتونی‌ همون اول کار سی‌ پانل را با چند کامند کوتاه نصب کنید. و بقیه چیزها رو تحت گرافیک سی‌ پانل انجام بدید و کارتون رو راحت کنید.

۳. در مرحله سوم بعد از نصب نرم افزار‌های مورد نیاز، باید در مورد امنیت سرور اقدام کنید. و کار هارو انجام بدید.

در زیر چند لینک که به نظرم بتون کمکتون کنه برای شما گذشتم.
بد جور تشکر آقائید. . تشکر خالی کم بود.

در ضمن ببشخیدا ولی مثلا این لینوکس رو از کجا جور کنم؟
آخه فکر نکنم اطراف ما کسی داشته باشه
در ضمن یه سوال مگه لینوکس گرافیکی نیست؟
این لینوکسی که شما میفرمائید چیه که همش کد هست؟
لینک دانلودی چیزی بدید ممنون میشم