نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
با سلام
ول کنید بابا خوبیت نداره .

اگر یوزر Amirhossein همون Ami!r خودمون باشه . یعنی امیر سلمانی یا همون ****** باید بگم که ایشان از متخصصین امنیت در همین فروم می باشند . و بنده ایشان را درحیطه امنیت خیلی قبول دارم.
ولی اگر ایشون نباشه شناختی در موردشون ندارم.
همکاران بهتره مقداری انصاف داشته باشند در مورد مدیریت . ایشان همین که بدون چشم داشت دارن در فروم فعالیت می کنند و فروم را سرپا نگه داشتند باید خدا را شکر کرد.
در جواب دوست عزیری که فرمودید اگر ایشان این فروم را راه اندازی نمی کردند دیگران این کار را می کردند . بایدبگم من خودم قصد داشتم این دامنه webhostingtalk.ir را ثبت کنم و فروم راه انداری کنم که رمانی که خواستم دامنه را ثبت کنم که دیدم 2 ماه قبل از من این دامنه گرفته شده است.و خودمو ملزم کردم در این فروم فعالیت کنم و کسی هم نمی تونه به من اشکال بگیره که چرا شرکت نمی کنید. زیرا هدف ارتقا سطح دانش می باشد.من و دیگران همکاران نیز می توانیم به موضوعات بی تفاوت باشیم . پس اگر کسی برای شما زحمت میکشد . سزا نیست که جرف های نامربوط بزنید.

باتشکر
سلام من امیرحسین هستم نه امیر، امیر مثل برادر من هست و خیلی وقت پیش برای من ثابت شده بوده و هست، من Am!r سابق و AmirHosein فعلی هستم ادعایی هم تو زمینه امنیت و ... ندارم کمی توی سرور های ویندوزی سر رشته دارم همین منم حرفی نداشتم و نمیخواستم ریپلایی بزنم ولی خب گاهی وقت ها نمیشه ساکت نشست ممنونم که درک میکنید من کاری نمیکنم کار اصلی رو کسی مثل وحید انجام میده نه مَن مدیریت سرور و کنترل سرور غیره ... ترجیح میدم دیگه این بحث رو ادامه ندم از شما هم بابت لطفی که به من و دوستانم داشتید ممنونم