نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: صنف فروش هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mirhendi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    255
    تشکر شده در
    190 پست

پیش فرض پاسخ : صنف فروش هاستینگ

سلام، مخالف هستم
    قیمت برای هر مجموع ایی متناسب با خودشه، سایتی که کلا یه نفر نیمه وقت با ریسلر گرفتن داره و در حال ارایه سرویس هتش با کسی که مجموعه ایی از نیروها رو در اختیار داره و هزینه های مختلفی شامل اجاره، مالیات، حسابداری، سرور، ارز، حقوق کارمندان و ... رو میده اصلا قابل قیاس نیست در اینجا و با قیمت ثابت مورد اول سود قابل توجه و مورد دوم سود کم یا ضرر خواهد داشت.
    اصولا چنین کاری نیز اصلا مفید نخواهد بود و صد البته شدنی هم نیست.

بهتره هر کسی حرفه ای، شرافتمندانه، با دانش و ... سرویس ارایه بده و من از این اتفاق که سرویس دهنده های خرد و بی کیفیت در این تلاطم تعطیل می شوند کاملا استقبال میکنم (نه اینکه از شکست دیگران خوشحال بشم) ولی اینکه عیار افراد و مجموعه ها مشخص میشه بسیاری از مشکلات کمتر خواهد شد.
    موفق باشید
    ببین دوسته من واقعا هدف ما مگه جلب رضایت مشتری نیست؟؟
    خوب پس چه فرقی برای مشتری داره زحمت می کشی که بکش خوب سودشم بیشتر میخوری
    من هم مخالف هستم...هر کسی بسته به سرویس و کیفیت و نیازی که داره قیمت میده و نمیشه مجبور کرد کسی رو که با یه قیمت مشخص بفروشه
    خوب اینجوری من میام از یه یکی نمایندگی می گیرم که معتمده مثله سرور ایران بعد هاست را هر قیمتی که می خوام میدم با باعث میشه یکی دیگه ورشکست شه به پست اول دقت نکردی دلیلش را چی گفتم

اگر ایشون 1 میلیون داده باشن و سخت افزارش از شمایی که 500 هزارتومن دادید ضعیف تر باشه قطعا یا سرش کلاه گذاشتن یا یه مشکلی وجود داشته
    درغیر این صورت ایشون با اون سرور یک میلیونی تعداد بیشتری سایت و میتونه خدمات بده تا شمایی که با سرور 500 هزارتومنی خدمات میدی پس سود ایشون هم بیشتر میشه

اینکه هرچی سرمایه بزاری کاملا مشخص هست . هرچی سرمایه بیشتر باشه سودش هم ازون ور بیشتره

شما اول باید تمامی حالتهای خدمات دهی هاستینگ و بررسی کنید از انواع دیتاسنتر ها تا استفاده از انواع نرم افزارهای مرتبط با شغلتون . بعد قیمت گذاری کنید
    اینجوری کسی که سخت افزار قوی تری داشته باشه با اونی که سخت افزار معمولی داره توی یه رده قرار نمیگیره که بخواد قیمتاش یه جور باشه و ضرر کنه .

دوم بحث کیفیت هست . وقتی رده بندی صورت بگیره و قیمت ها نزدیک به هم بشه اونوقت تنوع ایجاد میشه و مشتری دنبال اونی میره که کیفیتش بهتری ارائه کنه .
    پس هم بحث رقابت برای هاستینگا هست که خودشون رو بکشن بالا و کیفیت بهتری ارائه کنن هم مشتری که از بهترین کیفیت موجود استفاده میکنه درعوض پول همون کیفیت رو هم میده

من به عنوان مشتری یه هاستینگ اولین چیزی که نگاه میکنم سابقه کار یک شرکت هست
    دومین مشتریانی که اون شرکت داره .(خیلی هاستینگا توی ایندکسشون لیست مشتریان دارن که واقعا ضروریه و مفیده )
    بعدش سرعت و کیفیت سرور
    بعد سرعت در جواب دادن تیکت و این مسائل
    بعد قیمت

قطعا مشتری که دلش به حال سایتش بسوزه از نظر مالی کم نمیزاره . مخصوصا سایتهای ما که به سرعت و آپ تایم بستس !
    موفق باشید.
    بنده هم همین منظور را داشتم
    اه!
    با این چیزا هیچی درست نمیشه!
    هر روز یه تایپک جدید باز میشه در این موردا ولی هیچ کدوم تاثیر ندارن ! اسم نبرم یکی اومده وی پی اس 512 رو میده 12 اخه نوکرتم چطوری حساب میکنی اینطوری در میاد ؟؟؟؟؟؟ اخه چرا فکر بقیه رو نمیکنی تو ؟؟؟
    قیمت ها یکی باشن بهتره یا اینکه یه نفر اومده میگه 50 مگ هاست سالانه چند ؟ میگم 12 میگه یه جا داره میده 5 خوب !! بیخیال !! اعصابمون رو خورد نکنیم! .....
    تورو خدا شما مشتری هاتون رو دارید این کارو نکنید سود بیشتر میخواید خوب مثل بقیه بدید تا بازار ثبات داشته باشه!
    یکی دومین ای ار را میده 3 تومن! یکی میده 6 تومن! خوب نوکترم سابقه شرکتا رو داری خراب میکنی!
    اه!
    دوسته من همینو میگم منم به زودی کسایی که میخواد را جمع می کنیم و یه فکر بکر میکنیم
    این مثله تایپیک های دیگر نیست
    باید نمایندگی ها جمع بشه
    والسلام !
    ببینید نمایندگی بودن و یا نبودن فرقی نداره چون ممکنه فردی به عنوان شغله دوم نگاه کنه و شغله اولش طراحی سایت باشه که خوب این قضیه براش نمی صرفه!!! برا سرور بخره؟؟

2. تعداد تشکر ها از mirhendi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)