-
December 6th, 2012, 10:37
عضو دائم
پاسخ : کدوم سروریس دهنده ایرانی بهتره؟

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عزیز لطف کنید از این سایت که نماینده هست کد نمایندگی را بپرسید و به من بگید که اکثر روزها که دیتاسنتر هستم جویا شم چه نماینده ای هستند. بنده کد نمایندگی ندیدم در سایتشون.
این سایت هم به نظر من یکی مثل روبینا سرور هست یا یکی مثل شما که از تبیان سرویس دارید حالا مثل ما (دقیق شما رو نمیدونم مثال نزدم) فضای کلو زیاد خریداری میکنند با خدمات و پشتیبانی خودشون اجاره میدن.
که البته سایتشون بخش فضای رک که مشکل داشت بقیش رو ندیدم.
ارادتمند سجادیه
یا حق
به نظرتون تبیان میگذاره با نام تبیان هاست فعالیت کنند؟
اگه how.is هم بگیرین متوجه خواهید شد که تاره شروع به کار نکرده اند که بگیم نمیدونه تبیان .....
صد درصئ شکایت میکرد پس وصله به تبیان
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
December 6th, 2012 10:37
# ADS
-
December 6th, 2012, 19:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
به نظرتون تبیان میگذاره با نام تبیان هاست فعالیت کنند؟
اگه how.is هم بگیرین متوجه خواهید شد که تاره شروع به کار نکرده اند که بگیم نمیدونه تبیان .....
صد درصئ شکایت میکرد پس وصله به تبیان
با این که میدونستم نماینده وجود نداره به این اسم ولی خب با صحبت های شما آدم شک میکنه به هر حال پرسیدم.
عزیز جان الان رومینا هاست هم داریم یا ... تبیان سرور هم خواستید بنده براتون دومینش رو اوکی میکنم هیچ مشکلی نیست (اگر قبلا ثبت نشده باشه) با اسم تبیان شرکت زده نشده که فقط اسمه و به کار بردند.
بنده طی صحبت با تبیان گفتند که هیچ گونه نماینده ای به این صورت ندارند مخصوصا نماینده فروشنده هاست به نام تبیان هاست.
شماره دیتاسنتر تبیان دولتی تهران : 02181200000
البته بنده در دیتاسنتر پرسیدم شما میتوانید تماس بگیرید اگر دسترسی ندارید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2012, 17:24
به نظر من اول افرانت بهتره بعد به پارس انلاین میرسه!
-
-
December 7th, 2012, 18:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با این که میدونستم نماینده وجود نداره به این اسم ولی خب با صحبت های شما آدم شک میکنه به هر حال پرسیدم.
عزیز جان الان رومینا هاست هم داریم یا ... تبیان سرور هم خواستید بنده براتون دومینش رو اوکی میکنم هیچ مشکلی نیست (اگر قبلا ثبت نشده باشه) با اسم تبیان شرکت زده نشده که فقط اسمه و به کار بردند.
بنده طی صحبت با تبیان گفتند که هیچ گونه نماینده ای به این صورت ندارند مخصوصا نماینده فروشنده هاست به نام تبیان هاست.
شماره دیتاسنتر تبیان دولتی تهران : 02181200000
البته بنده در دیتاسنتر پرسیدم شما میتوانید تماس بگیرید اگر دسترسی ندارید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
شما تبیان سرور بزنید بعد ببینید چه بلایی سرتون میارن :دی تست کنید شما مشکلی ندارد اصلا اگه تا یک سال فعالیت کردید و با پلیس فتا در نیافتادین اون موقع بیایین اینجا بگین ....
شرکت هستند این ها:
تجارت الکترونیک تبیان
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
January 14th, 2013, 12:25
دوستان اگر از سرورهاي افرانت يا پارس آنلاين سرور مجازي ميخواهيد بگيريد مستقيم از خودشون بگيريد تا مثل من براتون مشکل پيش نياد چون الان سرور مجازي پارس آنلاين از فراسو گرفتم ولي ip را که چک ميکنم محل سرور را کرمانشاه نشون ميده و از سرعتش هم اصلا راضي نيستم
-
تعداد تشکر ها از weinlkta به دلیل پست مفید