-
December 5th, 2012, 16:36
دانلود نشدن پیوست های ارسالی در تیکتهای مشتریان
سلام العلیکم
بعد از تغییر سرور متوجه شدم پیوست هایی که مشتریان در تیکتاشون attach میکنند به درستی آپلود میشه منتها برای مدیر در whmcs نمیشه دانلودش کرد و دیدش...تصویر کوچک عکس مشخص هست منتها برای دانلود نمایشش ناقص دانلودش میکنه مثلا 0 کیلوبایت دانلود میکنه و عملا فایلی برای دیدن نیست...
پرمیشن فایل dl.php و الباقی درسته....فکر میکنید دلیلش چی باشه؟
-
-
December 5th, 2012 16:36
# ADS
-
December 7th, 2012, 14:15
-
-
December 7th, 2012, 14:32
عضو دائم
پاسخ : دانلود نشدن پیوست های ارسالی در تیکتهای مشتریان
باید به پوشه مورد نظر سطح دسترسی بدهید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 7th, 2012, 19:21
گفتم که داداش به فولدرا ئ فایلا دسترسی داده شده....
-
-
December 27th, 2012, 14:49
دوستان یه کمکی بکنید خب !!!!
گفتم که دسترسی دادم به فولدر ، منتها تصاویر پیوست شده در تیکت ها توسط مشتری آپلود میشه و tumb اون در محیط مدیریت هم دیده میشه منتها دانلود نمیشه توسط مدیر....از رطیق سیپنل چک کردم فایل قابل دانلوده از سیپنل فایل منیجر و مشکلی نداره منتها از خود whmcs مدیر نمیشه.... خواهشا یه هلپی کنید
-
-
December 27th, 2012, 15:13
عضو دائم
چه دسترسی دادید؟
آدرس ها رو روی سرور جدید تصحیح کردید؟
-
-
December 27th, 2012, 21:22

نوشته اصلی توسط
Metalik
چه دسترسی دادید؟
آدرس ها رو روی سرور جدید تصحیح کردید؟
من هیچ تغییری ندادم حجت عزیز....انتقال سرور داشتیم و بعدا مشاهده شد که این جور شده....دوستمون گفتند باید دسترسی یا پرمیشن بدی به اون فولدر گفتم که پرمیشن همه فولدر ها درسته ... فولدر attachment که 755 هست ...
میتونید حدث بزنید از چی هست؟
-
-
December 27th, 2012, 22:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bidari
من هیچ تغییری ندادم حجت عزیز....انتقال سرور داشتیم و بعدا مشاهده شد که این جور شده....دوستمون گفتند باید دسترسی یا پرمیشن بدی به اون فولدر گفتم که پرمیشن همه فولدر ها درسته ... فولدر attachment که 755 هست ...
میتونید حدث بزنید از چی هست؟
وقتی سایتی از یه سرور به سرور دیگه منتقل می شه حتما باید آدرس دهی فایل ها اصلاح بشه.
مثلا ممکنه در سرور اول آدرس /home/username/public_html بوده باشه ولی در سرور دوم /home/admin/domain/public_html باشه
-
-
December 27th, 2012, 23:37
نه همه چیز مثل قبله و تغییری نکرده ... دسترسی attachments 755 و downloads هست 744
-
-
December 28th, 2012, 01:23
باز هم بررسی شد و همچنان به دنبال پاسخم
-