منم میام
سینداد، میزبان شما عزیزان در هجدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ واقع در اتوبان چمران، محل برگزاری نمایشگاه های بین المملی تهران، سالن خلیج فارس، غرفه 11 از تاریخ 19 الی 22 آذرماه 91 می باشد.
ویرایش توسط Sindad : December 6th, 2012 در ساعت 23:21
دوستان ما هم میایم
لطفا روز و ساعت زود تر بگین که بتونیم برنامه ریزی کنیم.
اومدن من 99%
دوستان فقط آمار بدین چند نفرین چون میخوایم به اندازه آمار یوزر پنل پیامک آماده کنیم که بدیم خدمت دوستان![]()
دوستان
تازه کار ها رو راه میدن ؟
من هم میخوام بیام![]()
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
آقا این حرف ها چیه که میگین تازه کار ها رو راه میدن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رو بدونین که همه از همین جا بالا رفتند وگرنه همه تازه کارند
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
آقا به امید خدا ما هم میایم
ایشالا بیشتر با دوستان آشنا شیم
تا اینجا کسانی که میخوان بیان تقریبا همه گفتن و جمع تایپیک شدخ 97 پست اگر حساب کنیم تو این 97 پست یوزر مثل من 2 تا تایپیک زده پس میشه گفت 50 نفر میخوان بیا(میخوان) تقریبی بگیم تو این 50 نفر 20 نفر وقت نمیکنن بیان میمونه 30 نفر اون 30 نفر هم میان میبینن که خبری نیست 10 نفرشون بر میگردن میمونه 20 نفر توی این 20 نفر هم بعد 30 دقیقه 15 نفر محل رو ترک میکنن میمونه 5 نفر پس براس بچه های شهرستان به صرفه نیست که بیایم( از نطر وقت و هزینه )![]()
پس مدیران در مرحله اول بهتره حضور داشته باشند تا جمعیت بیشتر بشه جمعیت ، وقتی مدیرات وب هاستینگ تاک شوقی برای حضور ندارند ما چرا کسه داغ تر از اش بشیم البته همون 5 نفر اشنایی هم خودش یه دنیا ارزش داره ولی باز م ما چاکر همه هستیم
یک سوال دارم از این هایی که همش میگن مدیران ....
آقا یکی پیدا میشه بگه این مدیران مدیران که میگین کی هستند؟
یکی مثل من و شما هستند که یک سایتی درست کردند و ما ها رو دور هم جمع کردذند حالا اگه وافعا قکر کنین که مدیران آدم های غولی هستند واقعا در اشتباهین مدیران هم یکی هستند مانند شما
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
مدیران هم اگه بیان خیلی خوب میشه
خیلی دوست دارم آقا AmirHossein رو از نزدیک ملاقات کنم![]()
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)