ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>هاست اشتراکی >> مباحث و منابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص هاست اشتراکی باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص هاست اشتراکی به این بخش ( بخش آموزشی >>هاست اشتراکی >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
نوشته اصلی توسط agarb98 نه عزیز 99.9 هم نرمال هت پس اپتایم بین 99.9 تا 100 درصد هست اپتایم 99.9 شناخته شده و نرمال هست پس امکان برگشت وجه وجود ندارد. پس اپتایم 100 تموم شد؟ من تازه میخواستم سرور های دی داس رو اماده کنم ---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ---------- نوشته اصلی توسط hadi_gby گروه رویال پی سی :: Online host & domain registration services :: 24/7 support :: - گروه رویال پی سی :: Online host & domain registration services :: 24/7 support :: - گروه رویال پی سی :: Online host & domain registration services :: 24/7 support :: سال 2010 میلادی بر همگان مبارک با خرید از سایت ما با کوپن royal-2010 30% از بهره مند شوید. تخفیف فکر نکنم صحیح باشه در تاپیک دیگران تبلیغ کنید
آموزش قدم به قدم مدیریت سرور های لینوکس
عزیزان اولا من نگفت که 90 است در ضمن گفتم بین 99.9 الی 100 عزیزم حتما که 100 درصد نمیشه ولی من 99.9 تضمین می کنم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن