نقل قول نوشته اصلی توسط sahandx6 نمایش پست ها
مشکل اینجاست که من تجربه ای در مدیریت سرور مجازی ندارم
مورد دوم اینکه اگه مستقیم از خودشون بخریم مگه خی نیستن ؟یعنی دایرکت ادمین و... روشون نصبه مگه؟
تا اونجایی که دیدم ظاهرا باید خودمون نصب کنیم و سرور رو همین جوری تحویل میدن
غیر اینه؟
نظر شما د مورد تبیان چیه؟
از نظر سرعت و خدمات از افرانت و پارس آنلاین بهترن؟
ما همه دیتاسنترها بودیم هر کدام مشکلات خاص خودشون را دارند.
تبیان بهترین بوده تو دید ما از نظر پشتیبانی آپتایم و ... مخصوصا یه نکته که هست پارس آنلاین ipkvm نمیده یا اگرم بده دیگه با صحبت های زیاد با هزینه بالا ولی تبیان دولتی هست زیاد به این ها توجه نمیکنه و رایگان هست. (البته این برای ما که کلو هستیم مهمه نه شما برای همین میگم تو دید ما دیتاسنتر بهتر هست)

تبیان تمام کارهای شما را با دریافت هزینه انجام میده براتون اگر خواستید مستقیم خرید کنید. اگر رایگان منظورتون هست هیچ دیتاسنتری در کره ی زمین چه ایران چه خارج کانفیگ رایگان انجام نمیدن این مورد حق با شماست.

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
ما تبیان داریم چند تا سرور و راضی هم هستیم
ایشون نماینده رسمی تبیان هستند:
مرکز خدمات داده اينترنتي تبيان هاست | تبیان هاست برترین ارائه کننده راه حل های میزبانی

عزیز لطف کنید از این سایت که نماینده هست کد نمایندگی را بپرسید و به من بگید که اکثر روزها که دیتاسنتر هستم جویا شم چه نماینده ای هستند. بنده کد نمایندگی ندیدم در سایتشون.

این سایت هم به نظر من یکی مثل روبینا سرور هست یا یکی مثل شما که از تبیان سرویس دارید حالا مثل ما (دقیق شما رو نمیدونم مثال نزدم) فضای کلو زیاد خریداری میکنند با خدمات و پشتیبانی خودشون اجاره میدن.

که البته سایتشون بخش فضای رک که مشکل داشت بقیش رو ندیدم.

ارادتمند سجادیه
یا حق