-
December 6th, 2012, 00:27
عضو انجمن
پاسخ : هاست اشتراکی برای جامعه مجازی با آنلاین های بالا
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov می تونید یک ماه رایگان استفاده کنید
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
موفق باشید
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
December 6th, 2012 00:27
# ADS
-
December 6th, 2012, 00:41
-
-
December 6th, 2012, 00:44
CHEAP WEB HOSTING SITES • TOP 10 • December 2012
هاستينگ های معتبر . ولی چندتاشون هستند که به ايران سرويس میدن
-
-
December 6th, 2012, 00:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
سلام
پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD با کد تخفیف free-pure-cloud-ssd-nov می تونید یک ماه رایگان استفاده کنید
ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده
هاست لینوکس سازمانی دایرکت ادمین
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=9
هاست پر بازدید لینوکس سی پنل
http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20
موفق باشید
سلام دوست عزیز
شما تا بحال شیرترانیکس میزبانی کردید از میزان مصرف منابع و فشاری که روی سرور اعمال میکنه مطلع هستید؟
-
-
December 6th, 2012, 00:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba127
سلام دوست عزیز
شما تا بحال شیرترانیکس میزبانی کردید از میزان مصرف منابع و فشاری که روی سرور اعمال میکنه مطلع هستید؟
این پلان ها مخصوص سایت های با تعداد یوزر بالا هست به هر حال می تونید بعد عضویت و دریافت هاست تست رایگان یک ماهه این موضوع رو با بخش پشتیبانی توسط تیکت مطرح کنید
-
-
December 6th, 2012, 00:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
itmseven_gmail_com
دوست من، خیلی مهم نیست برام که اسم شرکت طرف قراردادم مطرح باشه یا نه مهم اینه که شرایطی که توی پست اول ارسال کردم رو برام مهیا کنه
-
-
December 6th, 2012, 01:16
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
این پلان ها مخصوص سایت های با تعداد یوزر بالا هست به هر حال می تونید بعد عضویت و دریافت هاست تست رایگان یک ماهه این موضوع رو با بخش پشتیبانی توسط تیکت مطرح کنید
سایر مشخصاتی که توی پست اول مطرح کردم رو میتونید تامین کنید؟
ضمنا توی لینکی که گذاشتید حجم مورد نظر من موجود نیست... قیمت ها برای ماه دوم و ماه های بعدی به چه صورت هستش؟
-
-
December 6th, 2012, 01:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba127
سایر مشخصاتی که توی پست اول مطرح کردم رو میتونید تامین کنید؟
ضمنا توی لینکی که گذاشتید حجم مورد نظر من موجود نیست... قیمت ها برای ماه دوم و ماه های بعدی به چه صورت هستش؟
بعد سفارش تیکت بزنید پلان کاستیمایز شده توسط پشتیبانی در اختیار شما قرار داده بشه با هزینه متناسب .
هارد ssd و .. بله . فشار هم موردی نداره این سرور مخصوص تعداد بازدید بالا هست فقط ایمیل در یک ساعت 1000 عدد ! این تعداد برای یک عدد آی پی اون هم اشتراکی ( شما هاست اشتراکی می خواهید ) بالاست و هیچ شرکتی قبول نمی کنه ! باور نمی کنید بپرسید . غیر این مورد بقیه رو سرورهای رسانگار ممکن هست چون این سرورها مخصوص سایت های پر بازدید هست نه ایمیل مارکتینگ !
-
-
December 6th, 2012, 01:35
عضو جدید
موردی که پشتیبانی هاست دی ال در مورد مصرف سایت من ارائه کردند اینه که مصرف MySQL خیلی بالاست
php usagetoon normale database ham alan meghdari behtar shode ama hamchenan masrafe fogholade balayi dar MySQL darid
-
-
December 6th, 2012, 01:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mojtaba127
موردی که پشتیبانی هاست دی ال در مورد مصرف سایت من ارائه کردند اینه که مصرف MySQL خیلی بالاست
php usagetoon normale database ham alan meghdari behtar shode ama hamchenan masrafe fogholade balayi dar MySQL darid
مشکلی بابت حجم دیتابیس و تعداد بازدید و یوزر آنلاین بالا ندارید فقط تعداد ایمیل در یک ساعت نباید از حدود متعارف اشتراکی تجاوز کنه این حدود حداکثر ساعتی دارد این مورد رو پیشنهاد می کنم با پشتیبانی فنی رسانگار از طریق تیکت مطرح کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید