کلی داستان تعریف کردم و ارسال مردم ، بعد دیدم اینترنت قطع شده و پرید
19 دلار فقط هزینه VPS هست
من با 15 تومن VPS خریدم !
هزینه های دیگه ای هم هست
مثلا باید 15 تومن هم پول لایسنس Cpanel بدی
تازه کلی دنگ و فنگ دیگه هم داره که شدیدا تاکید میشه از ریسلر شروع کنی (البته اگر هنوز با این اوصاف ، خواستی بری تو کار هاست)
اما اگر روزی 16 ساعت آنلاین نباشی و نتونی توی 10-20 تا فروم بزرگ ، فعالیت کنی و آفرهای خوب بدی و هاست با کیفیت بالا و قیمت پایین نداشته باشی و پرداخت آنلاین و پشتیبانی فعال و خوش اخلاق و مدیریت خوب و .. و .. و ... ..... نداشته باشی ، نمیتونی حتی هزینه ی خود هست رو در بیاری چه برسه به سود !!!
اینا رو بر اساس تجربه میگم
آخه من 6-7 ماه پیش برای اولین بار یه فروشگاه اینترنتی باز کردم ( MRshop - فروشگاهی برای تمام گرافیست ها ، عکاسان و طراحان )
بعد دیدم نه بدون تبلیغ نمیشه در آمد داشت از فروشگاه
خواستم یه سایت خبری بزنم که مثلا بازدید بالایی داشته باشه و توش تبلیغ کنم ( ام آر آنلاین � MRonline )
و چند تا طرح دیگه هم داشتم که گفتم یه ریسلر بگیرم و سایتهامو توی اون هاست بدم
هاستینگ رو هم راه انداختم ( اِم آر هاستینگ | میزبانی وب | دامنه | نمایندگی | سرور مجازی | سرور اختصاصی )
اما یه سری مشکلات باعث شد که نتونم به کار سایت خبری برسم (البته شاید دوباره شروع به کار کنم )
من هاستینگ رو با 10 گیگ فضا و امکانانت نامحدود شروع کردم البته با قیمت خیلی پایین (آفر 13 تومن در ماه رو گرفتم و همونجا قبولش کردم !)
بعد گفتم من که 10 گیگ جا دارم ، چرا خالی بمونه !
اومدم اینجا و یه فروم دیگه و تبلیغ کردم و چند نفر هم اومدن و شدن مشتری من !
که اینجا ارزون بودن هاست کار داد دستم و کلی مشکلات و ضرر و ناراضی شدن مشتری ها و ....
اما بعدش عبرت گرفتم و رفتم از یه جای خیلی خوب با آپتایم (لینکش توی سایتم هست) و کیفیت عالی و پشتیبانی خیلی خوب 2 گیگ ریسلر گرفتم به قیمت 5 تومن در ماه (اگه خواستی خبر بده)
و چند تا هم مشتری جذب شد و پول ریسلر در اومد و من دیگه بیخیال کار هاستینگ شدم !
الان هم جدیدا با دوستان داریم رو یه سایت موزیک کار میکنیم و برای این یه VPS گرفتم ماهی 15 تومن با 30 گیگ هارد !
و تنها در آمد من توی این 6-7 ماه فقط از فروشگاه بوده
پس هاستینگ آسان نیست و درآمدش هم کمه
راه انداختن یه سایت پر بازدید هم برای در آمد از تبلیغات ، کار سختیه ولی درآمدش خوبه
راه انداختن فروشگاه آسونه و درآمدش هم خوبه فقط سرمایه میخواد برای شروع به کار
و من فروشگار رو پیشنهاد میکنم !