من براتون پیغام خصوصی زدم و هیچ مشکلی هم ندارم که بیام تو فروم اینها رو بنویسم . هر کسی میتونه یک ای دی داشته باشه منم یدونه ای دی دارم ولی چون اینجا اینرتنت شییر شده یکی دیگر از همکاران من که اینجا فعالیت میکنند با همین ای پی وارد میشن و خوب اینم خودمون میدونیم .
بازم اگر مشکلی هست من جواب میدم بهتون .خیلی از بچه های اینجا منو میشناسن .
خوشحال میشم تایپک رو هم عمومی کنید . فکر میکنم در این فروم یکبار پست اسپم زدم مگرنه خلاف دیگری نکردم اگر این مطلب رو نوشتم نقل قول از یک فروم دیگر بودش . چون مطمعن باشید این مسالئل تو این فروم هم پیش خواهد امد . همینطوری که چندین بار پیش اومده و تاپیک هاش وجود داره .
فکر میکنم مشکل سر سن و سال هستش . دوست عزیز من بر این اعتقاد هستم فردی که سن کمی داره هرچقدر هم حرفه ای اصلا داشنشمند باشه ولی با توجه به شرایط سنی خودش ادم مسولیت پذیری نخواهد بود این رو من بار ها تو کتاب های روانشناسی خوندم .
من شخصا با شرکت های زیادی کار کردم . از شرکت های ایرانی تا خارجی روش کار کردن رو خوب میدونم ولی نمیدونم چرا این اشفتگی و بی قانونی در بازار هاستینگ باید باشه چرا تو بازار کامپیوتر یه بچه 15 ساله نمیتونه مغازه بزنه چرا یه بچه نمیتونه شرکت ثبت کنه - چرا یه بچه نمیتونه بره حساب بانکی باز کنه -
. فقط یک علاقه شخصی بودش در وب هاستینگ که دوست داشتنم اطلاعاتم رو بالا ببرم مگرنه تو وبلگ من مشخص هستش من چی کاره ام و چجی بلدم و .. اصولا ادمی هستم که علاقه زیادی به کارهای مختلف دارم و وقت میزارم و میرم یاد میگیرم . ادعایی هم ندارم . چون برای علاقه شخصی خودم میرم دنبالشون . الانم بیشتر کار شبکه و کار تعمیرات سخت افزار انجام میدم . تو کار خدمات اینترنت پرسرعت هم هستم . طراحی سایت هم بلدم . فلش هم بلدم طراحی کنم . کارهای مخابراتی هم انجام دادم از قبل تلفن های سانترال و ... همچنین دوربین های مدار بسته و سیستم های اطفا حریق و ... حالا یک مقدار علاقه مند شدم به وب هاستنیگ اومدم و اینجا عضو شدم . با کسی هم جنگ نکردم حرفی زدم رو مدرک و دلیل بوده . اگر انتقادی کردم راه حلش رو گفتم میتونید تمام پست های منو از اول بخونید خودتون متوجه میشید .
اگر هم باور نداشتید ادرس رو براتون فرستادم خوشحال میشم پیش ما بیاید و با هم اشنا بشیم .
بهتره اینجا رو هم ببنید
http://www.google.com/#hl=fa&q=akbar...6d981f37b97653
اینم وبلاگ شخصی من هستش : http://www.iranaus.blogfa.com
فروم هایی که عضو هستم تاریخ عضویت نوشته هایی که نوشتم . فکر نمیکنم واقعا فکر کنید که برای منافع شخصی ام اینجا هستم .