نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 114

موضوع: درخواست هاست برای سایت پربازدید (کیفیت مشابه هاست دی ال)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hasun آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    137
    تشکر تشکر شده 
    267
    تشکر شده در
    170 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست برای سایت پربازدید (کیفیت مشابه هاست دی ال)

نقل قول نوشته اصلی توسط fn_admin نمایش پست ها
    با سلام و احترام

من مدیر اصلی فیس نما هستم . ما سایتمونو به هیچ سرور دیگه ای انتقال ندادیم و هیچ هاستینگی و دیتاسنتری رو به کسی پیشنهاد نمیدیم چون هیچکدومشون به گرد پای هاست دی ال هم نمیرسند .

یوزر facenama از مدیران قبلی سایت بودند که نزدیک 1 سال هست دیگه جزو مدیران سایت نیستند .

مدیر محترم webhostingtalk.ir میتونه ایمیل منو به عنوان مدیر اصلی با ایمیل Admin[at]facenama.com تایید کنند براتون .

من نرسیدم همه صفحات رو بخونم اماهمون چند تایی که خوندم باید به عزیزان چند تا توضیح بدم .

کدومتون از میزبانی هاست دی ال ناراضی بودید؟
    کدوم سایت میتونه مثل هاست دی ال با اون قیمت مناسب همچین پشتیبانی و سرور قدرتمندی بهتون بده؟
    همتون امتحان کنید برید جاهای دیگه قیمت بگیرید و سایت رو هم منتقل کنید بعد پشتیبانیشو ببینید .بعد با هاست دی ال مقایسه کنید .

بابت هاستی که شما ماهی 25 تومان به هاست دی ال میدادید الان هر جا با اون فضا و پهنای باند بخواید ببرید کمتر 100 تومان ازتون نمیگیرند . اگه بگیرند هم قطعات سخت افزاری و ساپورتش حتی نصف هاست دی ال هم نیست .

اونایی که واسه جمع کردن مشتری از هاست دی ال بد میگن باید شرمشون بیاد . همتونو جمع کنند به پای هاست دی ال نمیرسید . اینو هضم کنید .

تا زمانی که بهتون میزبانی میداد یکیتون تشکر نکردید الان که به مشکلی برخورده اکثرتون بدشو میگید . یکم انصاف هم چیز خوبیه .

در کل اینجا که عضو شدم خواستم بگم ما هیچ جایی رو به کسی پیشنهاد نمیکنیم .

آرزوی موفقیت برای تمام وبمسترهای ایرانی
    راستش من کمتر کسی از کاربرای هاست دی ال رو دیدم که ازش ناراضی باشه .
    من و خیلی از وبمسترهای بزرگ هیچ وقت حرف بدی به هاست دی ال نزدیم . و از اینکه براشون مشکلی پیش اومده ناراحتیم .
    البته صحت یوزر شما هم برای ما آشکار نیست .
    و اینکه امیدوارم موفق باشید و مشکل میزبانی شما هم حل بشه
    هاست خوب هم اگه خواستید توی صفحه قبلی یه آفر خوب با قیمت مناسب هست . سالانه 12ت
    ویرایش توسط hasun : December 4th, 2012 در ساعت 23:19

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)