من چندین دفه از آقای محمد طهماسبی خرید کردم مطمئن هستند
mohammad.tahmasebi@yahoo.com
من چندین دفه از آقای محمد طهماسبی خرید کردم مطمئن هستند
mohammad.tahmasebi@yahoo.com
با سلام به همه دوستان
پست جالبی هست .
دوستان به نظر من پوست خیلی خوبی هست ولی جواب گو نیست . اینجا دنیای کوچکی نیست که ما بخواهیم هر کسی کلاهبرداری کرده است را مشخص کنیم .
امروز به این ای.دی فردا با یک ای.دی دیگر امروز با این سایت فردا یک سایت دیگر کار خیلی سختی نیست.
به نظر ما باید چند نفر قابل اعتماد را مشخص کنید و دوستانی که به تازگی به این کار امده و توان انجام این کار را دارن و شناخته شده هستن .
از این که از تجربه های نا موفق خود بگویم به نظر من چیزی درست نمیشود . فقط بد بینی خود را بیشتر میکنیم .
من اگر مشکلی بر خورد کنم اولین کسی که اشتباه را انجام داده است من بودم چون من باید در اول شناسای کامل میکردم و جست و جو میکردم .
موفق و پیروز باشید
اینجا بهتره اشخصاص غیر معتبر شناخته بشوند و حال معتبر ها شناخته شدند بسیار عالیه
منم چند نفری رو معرفی کنم
آقای حسین فرهادی که خیلی هم زرنگ هستند با آی دی های :
exchange_money2012
و یکی دیگه به کلاه برداری و استفاده از نام های آقای شهیریان مدیر پیمنت 24 و چند تن دیگر در زمینه دلار کلاه برداری میکند
این آی دی هم همچنین:
payment.iran
و همچنین آقای فرهود مانی برخلاف انتظارات کلاه برداره انگار:
farhuud
کلا نت پر از کلاه برداره من هر ماه یکی کلاهم رو باید حتما برداره
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
شکر خدا من نه پول کسی رو بالا کشیدم نه از کسی دذدی کردم اشتباه از خودشون بود یادشون رفته بود رو سیاهی موند به اریا عزیز
شما تو این پست شناخته شدید از همه میخوام این پست رو ببین
http://www.webhostingtalk.ir/f11/64024/index2.html
علی کاسی پور ملقب به chmod444 از مدیران دلتا سکیوریتی
آخره غیر قابل اعتماد
پ ن : بیان پول سرورشون رو بدن فعلا که 2 سال گذشته رو نشون ندادند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)