-
August 12th, 2012, 04:45
پاسخ : New SMS Module For WHMCS

نوشته اصلی توسط
mohsen1
برای خود ماژول راهنما و داکیومنتی وجود نداره.
اگه کد ها رو متوجه می شد با توجه به همون نیاز هاتون رو برطرف کنید.
صحبت شمارو قبول ندارم . اگر تاپیک فروشه چرا توی بخش فروش تاپیک نزدین ! اگر تاپیک فروشه چرا به عنوان ماژول جدید پیامک برای whmcs معرفی کردید .
عنوان تاپیک و محل درج تاپیک میرسونه که این تاپیک یک تاپیک هست برای معرفی یک ماژول کاملا جدیدی اس ام اس برای whmcs که قطعا ماژول نویی هست و قرار هست شما کمکی به مردم کنید با این تاپیک
ظاهرا اشتباه کردید
در مورد حاشیه عرض کنم . بحث های من و دوست عزیزمون کاملا و مستقیما به هسته این ماژول برگشت و بصورت مستقیم و دقیق با تاپیک مرتبط هست و به هر حال هردوی ما من و دوستمون قصد کمک داشتیم و داریم ...
به هر حال .
از مکان ایجاد تاپیک ، عنوان زیبای تاپیک برداشت کردم قرار هست اینجا به هر حال چیزی معرفی بشه و استفاده ببریم .
ظاهرا مشکلی وجود داره
من عذر میخوام اگر تاپیک فروش شمارو خراب کردم
بحث اینجا خاتمه پیدا میکنه
-
-
August 12th, 2012 04:45
# ADS
-
August 12th, 2012, 14:47
عضو انجمن
سلام
شما یک چیزی رو متوجه نشدید. آقای نمایش مشخصات: mohsen1 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران و آقای باستانی و مدیر vornahost و مدیر persiansms همه یکی هستند.این ماژولی که اینجا گذاشته همون ماژول اصلی هست.
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2012, 14:23
اين ماژول كد شده اي كه اينجا آمده بسيار شبيه ماژولي است كه در اين سايت (نالر) براي دانلود گذاشته اند.
اين ماژول را نصب و تنظيماتش را براي خط پيامكي انجام دادم و به خوبي كار مي كند و همان قابليتهاي گفته شده اين ماژول را دارد
ولي قيمتي كه در اينجا ارائه مي دهند بسيار مناسب است و اگر خط پيامكي نداشتم حتما از اين دوستان تهيه مي كردم.
آنچه مهم است كيفيت خدمات و پشتيباني است.
-
-
August 22nd, 2012, 14:53
عضو انجمن
سلام
سایت نالر فکر کنم همین رو دیکد کرده.ایشون برای ماژول پول نمی گیرند چون ماژول رو به صورت رایگان برای دانلود گذاشته اند.ایشون هزینه پنل پیامک رو می گیرند.
-
تعداد تشکر ها ازsardarn به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2012, 15:42

نوشته اصلی توسط
sardarn
سلام
سایت نالر فکر کنم همین رو دیکد کرده.ایشون برای ماژول پول نمی گیرند چون ماژول رو به صورت رایگان برای دانلود گذاشته اند.ایشون هزینه پنل پیامک رو می گیرند.
نگاهي به فايل smsaction موجود انداختم به اين آدرس (WHMCS SMS Addon Module) برخوردم كه ظاهرا فروشنده اصلي ماژول است.
بله درست مي فرماييد براي ماژول پول نمي گيرند ولي براي سيستم خود شخصي و كد كرده اند.
با توجه به قيمتي كه پنل ارائه مي دهند و قيمت هر پيامك و پشتيباني كه از كاربران دارند، خريد اين سيستم توصيه مي شود.
-
-
August 24th, 2012, 09:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aparsa
نگاهي به فايل smsaction موجود انداختم به اين آدرس (
WHMCS SMS Addon Module) برخوردم كه ظاهرا فروشنده اصلي ماژول است.
بله درست مي فرماييد براي ماژول پول نمي گيرند ولي براي سيستم خود شخصي و كد كرده اند.
با توجه به قيمتي كه پنل ارائه مي دهند و قيمت هر پيامك و پشتيباني كه از كاربران دارند، خريد اين سيستم توصيه مي شود.
دوست عزیز ماژول برای این سایت نیست
Use any SMS Gateway that supports HTTP GET API!
ما از وب سرویس استفاده می کنیم و کلا ماهیت این دو تا ماژول متفاوت هست.
-
-
September 1st, 2012, 14:07
عضو دائم
-
-
September 7th, 2012, 12:21
-
-
September 7th, 2012, 19:40
عضو دائم
تاپیک رو اگه می خوندید میدیدید که این مشکل مربوط به دیتابیس شما و utf-8 نبودن آن هست
مورد دوم باید بررسی بشه.
-
-
December 4th, 2012, 13:57
چه جوری باید دیتابیس به utf8 تغییر بدم
-