با سلام اگر ممکن است آموزش نسب ماژول های php مانند mbstring را بگذارد البته از طریق ssh
با تشکر
با سلام اگر ممکن است آموزش نسب ماژول های php مانند mbstring را بگذارد البته از طریق ssh
با تشکر
سلام من تا اینجاش رو تونستم پیدا کنم و تا اینجا وسعم رسید ببخشید که بیشتر نتوانستم کمک کنم:
برای فعال سازی mbstring باید فایل configure.php5 را از مسیر زیر ویرایش کنید:nano /usr/local/directadmin/custombuild/configure/suphp/configure.php5و در انتهای فایل عبارت"--enable-mbstring"را اضافه نمایید و در پایان PHP را در مسیر زیر ری استارت نمایید./usr/local/directadmin/custombuild
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
عالیه
مرسی
سلام
میشه لطف کنید نحوه مانیتور کردن سرور رو بفرمایید. از چه دستوراتی استفاده کنم که مثلا ببینم چندتا پردازش در حاله جریانه؟ کدوم بیشترین منابع رو استفاده میکنه. کلا اطلاعات دقیق رو بتونم داشته باشم
مرسی
عکس پیوست رو مشاهده کنید لطفا
موفق باشیدeror.png
مرجع:
Linux Command Line
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
تاپیک آموزشی خیلی عالی شروع کردید خود من از تجربه و دانش شما خیلی چیزها یاد گرفتم
درخواستی دارم و اون هم آموزش نصب zpanelروی سرور لینوکس centos نسخه 5 ترجیحا هست خودم برای نسخه 6 راهنمای انگلیسی رو پیدا کردم تو یه تاپیک تو بخش آموزش هم گذاشتم اگر لطف کنید برای نسخه 5 توضیح بدید وبمستر های ایرانی رو از شر این سی پانل لعنت ا.. علیه نجات دادید .تشکر![]()
ویرایش توسط dertgtr : December 10th, 2012 در ساعت 23:32 دلیل: حواسبرام نمونده به جای zpanel نوشتم WebsitePanel پیر شدیم رفت:دی
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ویرایش توسط majidisaloo1 : December 10th, 2012 در ساعت 23:49
سلام آموزش راه اندازی سرور https با squid و IBSng رو از ابتدا قرار بدید ممنون میشم به صورت متوالی
البته کانفیگ بهینه:دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)