سلام
من برای لینک مستقیم کردن میخوام بدمنم به غیر iis چیز دیگه ای کسی پیشنهاد میده
یکی از دوستان xampp رو پیشنهاد داد ولی کار کردن با اون رو بلد نیستم اگر کسی برنامه ای بلده و امنیت خوبی داره
به من با اموزش کار با اون رو بده متشکر میشم
با تشکر
سلام
من برای لینک مستقیم کردن میخوام بدمنم به غیر iis چیز دیگه ای کسی پیشنهاد میده
یکی از دوستان xampp رو پیشنهاد داد ولی کار کردن با اون رو بلد نیستم اگر کسی برنامه ای بلده و امنیت خوبی داره
به من با اموزش کار با اون رو بده متشکر میشم
با تشکر
نصبش که مثل نصب برنامهای معول ویندوزی هست بعداز نصب هم روی صفحه یک شارکات می سازه که کنترلر سرویسهای نصب شده نظری اپاچ و بقیه موادر هست کافی هست اپاچ استارت بشه بعد هرچیزیکه می خواهی لینک مستقیم بشه کپی کنی در پوشه هات داک توی همون پوشه میتونی , یا اینکه فولدرهای دلخواه بسازید
C:\xampp\htdocs\link
که ادرس فایلهای مورد نظر میشه
http:/ip server/link
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
با wamp هم میتونی کار کنی
راه اندازیش خیلی ساده هست
سلام بابت راهنمایی شما
ولی این روش رو من انجام دادن این روش جواب نداد
فایل هامو در
htdocs گذاشتم ولی دانلود نمیشه
زمانی که نصب تمام میشه یک پنجره کانفیگ تمام میشه که همه چیز رو نصب نشده زده مثل MYSQL این هارو نیازی نیست من نصب کنم فقط باید پنجره را ببندم ؟
سلام
میشه یک لینک دانلود از این برنامه wamp به من بدید
و روش کار با اون رو بگید
متشکرم
با سلام خدمت MagicVps.Com
من از روش ما اسفاده کردم و مشکلم حل شد
ولی الان به یک مشکل دیگه خوردم مشکل اینجاس که
از این وی پی اس به صورت هم زمان فقط 1 فایل میشه دانلود کرد
آیا راهی هست که بشه تعداد دانلود های هم زمان رو بینهایت کرد ؟
بصورت دیفالت محدودیت خاصی نداره هزمنن چندین فایل دانولدکردم حداقل 10 عدد همزمان تست کردم و دانلود کردم شاید مشکل از چیز دیگه هست ربطی به برنامه نداره
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اگر شما وقت دارید من چند تا لینک میزارم
شما تست کنید
اخه من با ای پی های دیگه هم تست کردم که شاید با ای پی من یکی دانلود میکنه
ولی دیدم کلا اینجوریه فقط 1 فایل میشه دانلود کرد ( هم زمان )
اگر فایل ها فقط جهت دانلود هست iis ساده ترین راه حل هست و مشکل امنیتی خاصی نخواهید داشت!
با iis مشکلی ندارم
میخوام بدمنم برنامه های دیگر چطوری هستند
xampp نسب کردم خیلی خوب و راحت بود ولی با این مشکل برخوردم که فقط یک نفر میتونه دانلود کنه
ایم مشکل رو نمیدونم چطور حل کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)