-
December 3rd, 2012, 18:17
عضو جدید
مشکل با زرین پال و whmcs
سلام دوستان
من یک مشکل با زرین پال و whmcs دارم. ممنون میشم کمک کنید مشکلم حل بشه. لازم به صرف هزینه هم باشه موردی نیست.
من whmcs رو روی آدرس mydomain.com/my نصب کردم. همه چیز کانفیگ شد و زرین پال هم به درستی پرداخت رو انجام میداد.
بعد با استفاده از whmcs bridge سیستم رو به سایت وردپرس ام وصل کردم که با قالب سایت هماهنگ بشه. به این صورت که کل سیستم whmcs روی یک صفحه وردپرس به آدرس mydomain.com/cp نمایش داده میشه. همه موارد هم درست کار میکنه به جز پرداخت زرین پال. زرین پال برای ثبت خرید دنبال فایل zarinpal.php روی روت whmcs میگرده که آدرسش mydomain.com/my/zarinpal.php هست اما وقتی از صفحه وردپرس لودش میکنی به این آدرس میره mydomain.com/cp/zarinpal.php که اصلا چنین فایلی اینجا نیست. من با استفاده از htaccess آدرس هایی رو هم که میخواست به جای درست ریدایرکت کردم. حالا به زرین پال وصل میشه اما زرین پال خطای -1 میده.
واقعا ممنون میشم کمک کنید این مشکل حل شه. حتما زحمات کسی رو هم که به حل این مشکل کمک کنه جبران میکنم.
پرشاپ - میزبانی و طراحی وب
-
-
December 3rd, 2012 18:17
# ADS
-
December 3rd, 2012, 18:25
پاسخ : مشکل با زرین پال و whmcs
سلام
این ارورهای عددی در زرین پال هرمدو معنی داره که دقیق خاطرم نست یک چی بود به خودشون تیکت بزنید بهتره
-
-
December 3rd, 2012, 18:33
عضو جدید
دیدم. ارروش یعنی اطلاعات درست منتقل نشده. سر همون چیزیه که توضیح دادم. اما راه حلش رو نمیدونم دیگه
-
-
December 3rd, 2012, 18:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sinaevil
دیدم. ارروش یعنی اطلاعات درست منتقل نشده. سر همون چیزیه که توضیح دادم. اما راه حلش رو نمیدونم دیگه
سلام
روی سرور شما Soap نصب هست؟
-
-
December 3rd, 2012, 19:04
عضو جدید
سلام
بله همون طوری که توضیح دادم همه چیز وقتی از خود whmcs هست کار میکنه. من ماژول بدون soap هم تست کردم همین مشکله...
-
-
December 3rd, 2012, 20:51
عضو انجمن
آی پی سرور رو از همون طریقی که توی سایت زرین پال توضیح داده شده بدست آوردید؟
-
-
December 4th, 2012, 08:33
فایل zarinpal.php
از خود زرین پال تهیه کنید
-
-
December 4th, 2012, 08:57
عضو جدید
فکر کنم آی پی سرور خودم رو بلد باشم.
فایل هم از خود زرین پال گرفتم...
دوستان اصلا مثل اینکه دقت نمی کنید من چی میگم. ماژول سالمه و کاملا کار میکنه... مشکل اینجاست ازآدرس دیگه کار نمیکنه. یک بار دیگه مشکل رو از اول با دقت بخونید...
-
-
December 7th, 2012, 09:56
عضو انجمن
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میکنم به خود زرین پال تیکت بزنید و بگید با هزینه این مشکل رو براتون حل کنند
-