نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 492

موضوع: اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

پیش فرض پاسخ : اینترنت مخابرات برای شما دردسر ساز خواهد شد!

در مورد پست اول من اوایل این مشکلات رو داشتم ولی مثلا مشکل قطعی حل شد انگار یکی از دستگاها(اسمش یادم نیست) رادیویی بوده و باید به دیتا تغییر میکرده که نکرده بودند و با تغییر دادنش مشکل من حل شد.. مشکل افت سرعت خیلی کم پیش میاد شاید هفته ای یکی دوبار

در مورد بن بودن آی پی هم مشکلی نداشتم.
    --------------------------------------------------------

خبر جدیدتر اینه که چند روز پیش یه اس ام اس اومد به نام طرح زمستانه. بدین شکل که با همون هزینه قبل پهنای باند دوبرابر ارائه میشه.

بعد که من تماس گرفتم باهاشون گفتند مثلا شما 128 چهار گیگ میخرید ولی به شما 8 گیگ داده میشه.. و بعد اینکه پرسیدم چه اتفاقی برای نامحدود میوفته؟ گفتند کلا این سرویس حذف شده. یعنی دیگه نامحدود ارائه نمیشه و این فاجعه هست. مخصوصا برای اینهایی که مصرفشون بالاست.. جدا از اون من سری اول محدود شدم وهمش دلهره تموم شدن پهنای باند داشتم و هر روز چک میکردم که این از عذاب جهنم هم بدتر بود.

اوایل که اومده بود گفته بودند که سرویس های مخابرات ارزانتر از خصوصی خواهد بود ولی الان عملا گرونتر شده :|

بدشانسی من اینه که منطقه ای که ما هستیم فقط مخابرات سرویس ارائه میده و هیچ سرویس دهنده دیگه نیست یا باید برگردم به اینترنت موبایل یا بسازم و بسوزم

Upstream: 32.7
    Downstream: 37.7

بالا رفتن پینگ بیشتر بین ساعت های 10 الی 12 شب برام پیش میاد وگرنه در طول روز مشکل خاصی ندارم
    ویرایش توسط Mehrvarzan : December 3rd, 2012 در ساعت 13:56

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)