-
December 3rd, 2012, 13:42
عضو دائم
پاسخ : نحوه افزایش سرعت دانلود در وی پی اس

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
شما آدرس 192.168.1.1 رو تو مرور گرت بزن :
بعد تو صفحه باز شده برو تو قسمت adsl بعد برو تو status یه up stream و dw stream هست ،
up stream پورت آپلود شما هست
dw stream پورت دانلود شما هست که بر حسب bit هست تقسیم بر 8 کنید که بایت شه ، سرعت دانلود شما از این مقدار بیشر نیمشه ، اگز سرویستون هم مثلا 128 باشه ولی شما با سرعت بالا تر دانلود کنید دلیل نمیشه که اون isp نتونه پورت شما رو کم کنه ، اون داره به شما حال میده و پورت بالا تری براتون باز میکنه
اصلاح میکنم
کیلوبیت و کیلوبایت
-
تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012 13:42
# ADS
-
December 3rd, 2012, 13:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
با ریموت دسکتاپ و شیر کردن درایو و کپی پیست کردن رو همون پورت 3389 این باگ وجود داره ؟؟؟ و یا آپاچی و یا iis و دانلود از vps
بله مشکل همین قسمته.
البته رامین عزیز هم بالا گفت موقع دانلود هم آزاده که اون فکر کنم کلا نتش دیگه فضاییه :ی
ولی دوستانی که گفتم همان لحظه که ریموت در حال منتقل کردن با سرعت بالا هست تست کردند سرعت دانلود معمولی 40 بود (128 رو میگم)

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
شما آدرس 192.168.1.1 رو تو مرور گرت بزن :
بعد تو صفحه باز شده برو تو قسمت adsl بعد برو تو status یه up stream و dw stream هست ،
up stream پورت آپلود شما هست
dw stream پورت دانلود شما هست که بر حسب bit هست تقسیم بر 8 کنید که بایت شه ، سرعت دانلود شما از این مقدار بیشر نیمشه ، اگز سرویستون هم مثلا 128 باشه ولی شما با سرعت بالا تر دانلود کنید دلیل نمیشه که اون isp نتونه پورت شما رو کم کنه ، اون داره به شما حال میده و پورت بالا تری براتون باز میکنه
عزیز هر مودمی تنظیمات خودش را دارد ، بنده شاتل هستم و مودم دلینک بیسیم شبکه ای دارم (شبکه کردن هم استفاده میشه برای کامپیوترهای مختلف هست)
در قسمت device info
This information reflects the current status of your WAN connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 639
Line Rate - Downstream (Kbps): 2463
ولی بنده هیچ وقت دانلودم 639 نیست چرا چون داره پورت اصلی را نشون میده ولی در اصل 4 نفر روی این پورت هستند.
در ضمن این مورد یعنی در موقع دانلود کردنم هست که گفتید ولی دانلود معمولی لیمیت هست.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012, 13:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عزیز هر مودمی تنظیمات خودش را دارد ، بنده شاتل هستم و مودم دلینک بیسیم شبکه ای دارم (شبکه کردن هم استفاده میشه برای کامپیوترهای مختلف هست)
در قسمت device info
This information reflects the current status of your WAN connection.
Line Rate - Upstream (Kbps): 639
Line Rate - Downstream (Kbps): 2463
ولی بنده هیچ وقت دانلودم 639 نیست چرا چون داره پورت اصلی را نشون میده ولی در اصل 4 نفر روی این پورت هستند.
در ضمن این مورد یعنی در موقع دانلود کردنم هست که گفتید ولی دانلود معمولی لیمیت هست.
یا حق
تنضمات هر مودم فرق میکنه ولی اکثر مودم ها تو استاتوسشون پورتی رو که isp براشون باز کرده رو میزنن
شما حرف من رو متوجه نشدین
الان برای شما پورتی که isp برای آپلود باز کرد 639 کیلوبیت پر سکند (فارسی رو پاس بداریم :دی) هست که این رو اگر به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه حداکثر 80 کیلوبایت پر سکند ،که حد اکثر سرعت آپلود شما هست
همونطور که گفتم Line Rate - Downstream (Kbps): 2463 شما الان این هست که تقسی بر 8 میشه چیزی حدود 300 کیلوبایت ، که حداکٍر سرعت دانلود شما 300 کیلوبایت و هرکاری هم بکنی این مقدار رو نمیتونی عوض کنی مگر این که isp پورت رو برای شما بیشتر کنه
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012, 14:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sv24.co
تنضمات هر مودم فرق میکنه ولی اکثر مودم ها تو استاتوسشون پورتی رو که isp براشون باز کرده رو میزنن
شما حرف من رو متوجه نشدین
الان برای شما پورتی که isp برای آپلود باز کرد 639 کیلوبیت پر سکند (فارسی رو پاس بداریم :دی) هست که این رو اگر به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه حداکثر 80 کیلوبایت پر سکند ،که حد اکثر سرعت آپلود شما هست
همونطور که گفتم line rate - downstream (kbps): 2463 شما الان این هست که تقسی بر 8 میشه چیزی حدود 300 کیلوبایت ، که حداکٍر سرعت دانلود شما 300 کیلوبایت و هرکاری هم بکنی این مقدار رو نمیتونی عوض کنی مگر این که isp پورت رو برای شما بیشتر کنه
بالا گفتم در زمینه شبکه کمی ضعیف هستم منظورم شبکه isp هست و نمیدونم مثلا چه طور محدود میشه و ... (شبکه dc که فهمیدیم اینم کم کم :ی)
ولی یه چیزی هست همینطور که من الان به شما گفتم این سرعت و ... را از مودم دیدم اون روزم دیدم و چک کردم (با تیم ویور فارسی پاس داشتم اگر فهمیدید :ی) ریموت از راه دور کامل دیدم از بنده هم خیلی کمتر بودند مال ایشون نتشون 128 بود ولی خود بنده همان زمان حدود 500 تا داشتم از ریموت میگرفتم (البته شایدم بیشتر بود) ولی با IDM سرعت دانلود 40 بود و بیشتر نمیشد.
اگر قراره زیاد بدن و حال بدن کلا باید باشه دیگه چرا اینترنت دانلود منیجیر 40 بود ولی ریموت فضایی ؟
بیشتر از این صحبت نمیکنم چون اطلاع ندارم ولی طبق چیزهایی که الان هم گفتید این ها را از قبل اطلاع داشتم و تست کردم ولی خودم تعجب کردم و ناچار شدم باور کنم که مشکل داره.
انشالله ما اشتباه کنیم نت مخابرات درست باشه.
ارادت
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012, 14:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
بالا گفتم در زمینه شبکه کمی ضعیف هستم منظورم شبکه isp هست و نمیدونم مثلا چه طور محدود میشه و ... (شبکه dc که فهمیدیم اینم کم کم :ی)
ولی یه چیزی هست همینطور که من الان به شما گفتم این سرعت و ... را از مودم دیدم اون روزم دیدم و چک کردم (با تیم ویور فارسی پاس داشتم اگر فهمیدید :ی) ریموت از راه دور کامل دیدم از بنده هم خیلی کمتر بودند مال ایشون نتشون 128 بود ولی خود بنده همان زمان حدود 500 تا داشتم از ریموت میگرفتم (البته شایدم بیشتر بود) ولی با IDM سرعت دانلود 40 بود و بیشتر نمیشد.
اگر قراره زیاد بدن و حال بدن کلا باید باشه دیگه چرا اینترنت دانلود منیجیر 40 بود ولی ریموت فضایی ؟
بیشتر از این صحبت نمیکنم چون اطلاع ندارم ولی طبق چیزهایی که الان هم گفتید این ها را از قبل اطلاع داشتم و تست کردم ولی خودم تعجب کردم و ناچار شدم باور کنم که مشکل داره.
انشالله ما اشتباه کنیم نت مخابرات درست باشه.
ارادت
یا حق
البته مخابراطه ایران هرچیزی ممکنه توش اتاق بیوفته ، شاید کشتی ای چیزی رد میشده لنگرش خورده به کابل های مخابراط firewall شون رو خراب کرده
-
تعداد تشکر ها از SV24.CO به دلیل پست مفید