-
December 2nd, 2012, 10:56
Database error پس از انتقال از هاست دی ال
سلام دوستان
من مدتها روی parsvps بودم و مشکلی نداشتم.
بعد از مدتی به hostdl رفتم.اونجا گاهی database error داشتم که پشتیبانی گفت یه تغییری تو دیتابیس داده و مشکل حل شد.
الان بعد از جریان اخیر hostdl مجدداً به parsvps انتقال دادم اما database error دارم به طور کامل.
چند مرتبه فول بک آپ ریستور شد و حتی دیتابیس جداگانه ریستور شد اما حل نشد.
تنظیمات فایلهای کانفیگ ویبولتین و htaccess بررسی شد و دوباره آپلود شد اما حل نشد.
اگر htaccess خالی باشه که دیتابیس ارور دارم و اگر توش چیزی باشه 403 forbidden میده.
پشتیبانی گفت hostdl تغییری تو دیتابیس داده و این مشکل بوجو اومده و تا الان چند تا سایت دیگه هم که انتقال دادن همینجوری بوده.
گفتند تمامی تیبل ها رو مقدار type رو از InnoDB به MYISAM تغییر بدم و ریپیر بزنم که با این کار هم حل نشد.
متن دقیق ایراد هم اینه:
Database error in vBulletin :
mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Unknown MySQL server host 'db18' (1) /home/mysite/public_html/includes/class_core.php on line 317
MySQL Error : Error Number : Request Date : Saturday, December 1st 2012 @ 07:35:33 PM Error Date : Saturday, December 1st 2012 @ 07:35:33 PM Script : http://www.mysite.com/forum.php Referrer : IP Address : 146.185.26.124 Username : Classname : vB_Database MySQL Version :
یه مورد دیگه:
ببینید در فایل استاندارد ویبولتین ما این مشخصات رو داریم:
$config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
$config['MasterServer']['port'] = 3306;
اما در فایل کانفیگی که روی هاست دی ال کار میکرد این هست:
$config['MasterServer']['servername'] = 'db17';
$config['MasterServer']['port'] = 1030;
وقتی رو حالت هاست دی ال میذارم ارور دارم اما رو حالت استاندارد فروم باز میشه اما اطلاعات دیتابیس من توش نیست و یک فروم تازه نصب خام تحویل میده!
خلاصه کاری نیست که انجام نداده باشیم. دوستان به نظرتون ایراد از کجاست؟
-
-
December 2nd, 2012 10:56
# ADS
-
December 2nd, 2012, 11:38
عضو انجمن
پاسخ : Database error پس از انتقال از هاست دی ال
خب این که مشخصه ! سرور پایگاه داده روی هاست در ال db18 بوده شما اینجا باید از localhost استفاده کنید و این تنظیمات رو داخل فایل کانفیگ ویبالتین هم باید ست کنید .
در کنارش احتمالا از innodb به جای myisam برای سرعت بیشتر در نوشتن و خواندن دیتابیس استفاده کردند که سرویس دهنده شما باید innodb رو روی Mysql فعال کنه .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
December 2nd, 2012, 12:05
ممنون دوست عزیز
دیشب به پیشنهاد سرور تمامی تیبل ها رو به myisam تغییر دادم!! از localhost هم توی کانفیگ استفاده کردم اما مشکل رفع نشد.
الان مجدد فول بک آپ رو ریستور کردیم و پیام شما رو براشون تیکت زدم ببینم چی میشه.
خیلی لطف کردید.
ویرایش توسط salman : December 2nd, 2012 در ساعت 12:07
-
-
December 2nd, 2012, 12:52
InnoDB فعال هست روی سرور.
فایل کانفیگ هم ست شد اما مشکل برطرف نشده.
-
-
December 2nd, 2012, 13:08
عضو انجمن
فایل کانفیگ رو چه جوری ست کردید ؟
پیام خطایی که داده میشه توسط ویبالتین چی هست ؟
در صورت امکان آدرس هم بدید
-
-
December 2nd, 2012, 18:29

نوشته اصلی توسط
iMohsen
فایل کانفیگ رو چه جوری ست کردید ؟
پیام خطایی که داده میشه توسط ویبالتین چی هست ؟
در صورت امکان آدرس هم بدید
فایل کانفیگ رو اینجوری گذاشتم.
$config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
$config['MasterServer']['port'] = 3306;
به همراه اطلاعات دیتابیس و رمز...
اروری هم که میده در پست اول گذاشتم.
اگر htaccess رو خالی کنم دیتابیس ارور دارم. اما اگر توش کد بذارم ( کدهایی برای بهینه سازی وی بی ) اونوقت 403 forbidden دارم.
-
-
December 2nd, 2012, 18:42
عضو انجمن
اطلاعات دقیقتری نیاز هست . مثل آدرس انجمن
و این که میتونید توسط یک فایل تست اتصال به سرور دیتابیس رو تست کنید ؟
-
-
December 3rd, 2012, 08:58

نوشته اصلی توسط
iMohsen
و این که میتونید توسط یک فایل تست اتصال به سرور دیتابیس رو تست کنید ؟
چطوری این کار رو انجام بدم؟
دوستان چیزی که مشخصه اینه که پس از انتقال از هاست دی ال ، آدرس سرور دیتابیس در هاست دی ال db17 و پورت آن 1033 هست اما در سرورهای دیگه همون دیفالت localhost با پورت 3306 هست.
اگر کانفیگ رو تغییر ندم و با همون سرور db17 باشه کلاً دیتابیس ارور میده سایت اما وقتی در فایل کانفیگ مقادیر رو از db17 و 1033 به localhost و 3306 تغییر میدم فروم بالا میاد اما انگار اصلاً دیتابیسی وجود نداره. فروم انگلیسی میشه و خالی هست! انگار که تازه نصب شده و حاوی هیچ محتوی ای نیست!
اگر این مشکل علتش معلوم و رفع بشه به نظرم سایت بالا میاد.
من هیچ مورد دیگه ای غیر از این مورد به ذهنم نمیرسه. زیرا عمل انتقال که چیزی نیست که باعث این مشکل بشه. بازها انجام شده.
-
-
December 3rd, 2012, 10:21
عضو دائم
شما چرا دیتابیس رو دستی نمیسازی و اصرار داری مستقیم بک آپی برگردونی؟ چند گیگ هست دیتابیستون؟ اگر بیشتر از 300 مگ نیست پیشنهاد میکنم دستی یک دیتابیس بسازید و از دیتابیس قبلی به صورت ایمپورت تیبلها رو به صورت 30 یا 50 مگابایتی بریزید توش.. تنظیمات سیستمتون رو هم دیفالتش رو بزارید و اطلاعات رو دوباره واردش کنید.
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 3rd, 2012, 10:22
عضو انجمن
با یک نمونه فایل php
یا حداقل از داخل phpmyadmin چک کنید آیا اصلا داخل دیتابیس اطلاعاتی وجود داره یا نه ؟
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید