سایتش باز میشه ولی تسویه نکردن بعد چند روز چه دلیلی میتونه داشته باشه!!!
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
سایتش باز میشه ولی تسویه نکردن بعد چند روز چه دلیلی میتونه داشته باشه!!!
فکر نکنم در تصفیه ها مشکلی وجود داشته باشه
این یعنی چی ؟
داخل حساب کاربریم گفته پول به حساب شما ارسال شده ثبت شده سبزه اما پولی به حساب من اضافه نشده از طریق شماره شبا قرار بود انتقال بدید
نوشته انتقال داده شده اما پولی به حساب من نیومده
این یعنی چی ؟
اینا شماره ی . آیدی یاهویی چیزی ندارن ما باهاشون تماس بگیریم ؟
ایمیل (مدیر گروه - سپهر ممیز عادل) :
547.mcts@gmail.com
آی.دی یاهو (مدیر گروه- سپهر ممیز عادل) :
sepadl71
تلفن تماس (مدیر گروه- سپهر ممیز عادل) :
09197840979
فکر کنم واریز به حساب زمان ببره..
برای منم سبز شده ولی نیومده توی حساب...
سلام. پرداختهای امروز انجام شد.
احتمالاً مشکلشون حل شده.
فقط من یه سوال دارم. این آقای عادل گفته بودن قبلاً درگاه سامان یا سرمایه اضافه میشه ولی نشد. بعدش گفتن تا پایان آذر ماه درگاه های دیگه هم اضافه میشه.
یعنی واقعاً اضافه میشه؟ مثلاً سامان و ...
چرا ایشون نمیاد به این تاپیکش یه سر نمیزنه؟
با سلام خدمت تمامی کاربران
ابتدا ایمیل افزایش کارمزد رو با جزئیات در زیر عنوان می کنم :
تاریخ - Saturday, 8 September 2012
موضوع - جی پال - اطلاعیه
متن - با سلام خدمت شما کاربر گرامی
همانطور که قبلا" هم اعلام نمودیم ، در آینده ای نزدیک درگاه پرداخت اینترنتی سایر بانک ها به سیستم اضافه خواهد شد
از جهتی کارمزد درگاه هایی که دارای کارمزد می باشند (یعنی بانک از ما کارمزد دریافت می کند)، با توجه به کارمزد فعلی ما افزایش خواهد یافت
در حال حاظر ، با اعلام تلفنی سامانه پرداخت امن پاسارگاد در رابطه با اضافه شدن 1درصد کارمزد به سرویس ما، کارمزد این درگاه از ابتدای روز 1شنبه، به 3.4درصد افزایش پیدا خواهد کرد
همچنین متاسفانه بانکها دیگر با سایتهای ارائه دهنده درگاه پرداخت همکاری نمی کنند و به جز سیستم زرین پال، هر پذیرنده دیگر بدون مجوز در حال فعالیت می باشد؛ البته با توجه به حقوقی شدن سیستم و وجود مجوز های اختصاصی در حوزه فعالیت شرکت ثبتی، برای دریافت مجوز های حقوقی از بانک مرکزی اقدام نموده ایم
با توجه به مجوز هایی که در حال دریافت آنها می باشیم، می توانیم به صورت مستقیم و با مجوز بانک مرکزی و بانک مربوطه، از هر بانکی که درگاه پرداخت اینترنتی می باشد، سرویس درگاه پرداخت اینترنتی دریافت نموده و از آن استفاده نماییم
با آرزوی ساعاتی خوش / مدیریت جی پال - سپهر ممیز عادل
در رابطه با وارییز وجه ، همانطور که بارها اعلام شد، یا بین 14 تا 16 و در صورتی که مشکل بانکی وجود داشته باشد (و یا سایت و سرور دچار مشکل شود) بین 22 تا 24 هر روز واریز می گردد
درخواستهای شتاب پس از 1 روز کاری و درخاستهای شبا پس از 2 روز کاری واریز می گردند
چرخه کاری حواله بین بانکی بانک پاسارگاد به شرح زیر می باشد :
در رابطه با راههای ارتباط و تماس با بنده ، می توانید به امضاء و یا آواتار بنده مراجعه نمایید.
چرخه کاری حواله بین بانکی از ساعت تا ساعت زمان ارسال به بانک مقصد 19:30 روز قبل 05:30 06:30 05:30 09:00 10:00 09:00 11:00 12:00 11:00 13:00 14:00 13:00 15:00 16:00 15:00 17:30 18:30 17:30 19:30 20:30
کارهای دریافت پیش زمینه و سپس درگاه های بانکگ های جدید در حال پیشرفت بود تا تعطیلی 3 روزه شهر تهران... و هم اکنون منتظریم تا از شنبه به دنبال ادامه کار برویم
قولی که میتوانم بدهم ، تکمیل تمامی مراحل کار تا پایان آذرماه و شروع بعد جدید سیبستم جی پال از ابتدای دی ماه می باشد...
امیدوارم بتوانیم در اسرع وقت و در کوتاهترین مدت ، بهترین فعالیت ها را انجام دهیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)